Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağlık ocagında kan testı yapıyolarmıkı? tebrıkler canımm

evetcanım...ben çok umutsızdım... akannehir
saglık ocagında ıdrar testı yapıyorlar...bigada saglık ocagı çok buyuk...ken tehlılıde avr...ama gebelık ıdrardan bakıyorlar...
...
çok sasırdım.ve sevındım...kurtaj sonrası çok endıselerım vardı olmayacak dıe...
sıra sızde hayırlısıyla... a.s.

e dilek peki sen evde test yapmadan direk sağlık ocağına mı gittin yani önce bi kendim bakayım demedinmi kıs.

gercekten ugurlu geldı bu topık...

biz bu ay sadece 2 kez çalıştık kızlar biliyomusunuz.oyüzden kendimi çok kötü hissediyorum.çok çalışınca sanki daha bi ümitli oluyo insan.ben hep çalışacağımızı umduğum için bu ay çok ümitliydim ama olmuşsa 1 kereden de olur diye kendimi avuturuyorum.sırayı bozmam inşallah.

çok tesekkur ederım oznurcum...rabbim sanada nasıp etsın inşallah...

hem bu topic hem yeni yıl uğurlu geldi kızlar.şimdi nurtişle sen eylül annesi olacaksınız bizde bu ay başarılı olursak hepimiz eylül annesi ayy ne güzell:dance::dance::dance:

ınsallah sıra sende..:ecrin_bebek:

hem bu topic hem yeni yıl uğurlu geldi kızlar.şimdi nurtişle sen eylül annesi olacaksınız bizde bu ay başarılı olursak hepimiz eylül annesi ayy ne güzell:dance::dance::dance:

hariiika olur ...inşallah..
ben artık bırkac ay test aldıgım eczaneye gıtmeye cekındım...her ay test alınca...
bu ke saglık ocagını deneyım dedım...onlar ılk kez gordu benı...utanmam dedim... akannehir

allah iyiliğini versin kıs başka eczaneye gitseydin madem sırnaşık şey

kızlar merhaba dün pek yazamıyordum iş yerinde işler çok yoğundu malum yıl sonu
neyse öyle ara ara okurken abimden tel geldi saat 5 gibi felan, babamın ikiz kardeşi olan amcam
dün sabahtan vefat etmiş biz çok yakındık bana nasıl söyleyeceklerini bilememişler bugün annemle abim memlekete gidiyor öğrendiğimde yıkılıdım resmen beni şirketten eve apar topar gönderdiler
şimdi evdeyim az sonra annemlerin yanına gideceğim dünkü ağlama krizlerim bitti bu gün biraz daha kendimi toparladım bebeğim için, babamda amcamda birbirlerine kavuştularmafoldumben

geçmişi yarım yamalak okudum
adilemir canım çok sevindim tebrik ediyorum canım seni
hoplayıp zıplayıp kutlamak isterdim ama bi tarafım çok acı çekiyor hala
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ...

kıslar nerdesiniz yaaa dilekin hamişliğini kutluyoruz hadi sizde gelsenizeeee hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

allah iyiliğini versin kıs başka eczaneye gitseydin madem sırnaşık şey

haklısın...ama sağlık ocagını onunden geçerken bırden aklıma geldı...baynımde ampul mu yandı ne...
gır şansını dene dedım...
öylelıkle gırdım...
yoksa aslında testı yarın yapmayı düşünüyordum...çunku bugun adet gunum ya ondan...

MELEKLERıNı BEKLEYENLER LıSTESı....

''RABBıM BANADA KATINDAN TERTEMıZ BıR SOY ARMAĞAN ET.ŞÜPHESıZ Kı SEN DUALARI ıŞıTENSıN"

-"ınne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." "Muhak*kak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir."
-"Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" "Muhak*kak ki Allah dosttur ve yaratandır."
-"HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" "O yaratandır ve yok*tan var edendir."

Jcnnsnyrt -- 4 OCAK
Jselected_79 -- 9 OCAK
J-ozi- -- 10 OCAK
Jcrocusu -- 15 OCAK
Jbumuyani -- 22 OCAK
Jpapatyanil -- 27 OCAK
Jminnosum -- ?
J

J
J

Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar özelden mesaj atınız..(ÇOK VIP olduk ama, geçmişi okurken bazen gözden kaçabiliyor..)

Uğurlu Listemizin Hamileleriiii MELEKLERıMıZ GELıYORRRR
Jnur1111 -- :CüvCüv:
Jadilemir -- :CüvCüv:

bilgecim canım başınız sağolsun,allah sabırlıklar versin.ölümlü dünya işte birilerimiz bişeylere sevinirken bazılarımız bir tarafta üzüntüler yaşıyor malesef kural bu.ama üzüntünü paylaşıyoruz canım kendine çok dikkat et bebişini de üzme.

Canancım hadi sıra sende inşallah 5 ocakda burdan güzel haberin için seviniyor olacağız inşallahhhh Rabbim dualarımızı kabul etsinnn

uklacıgım başın sagolsun...mekanı cennet olsun...

guzel dıleklerın ıçınde tesekkur ederım canım..

Ozı cım saol canım, Öyle ÖlÜmlÜ dÜnya hepımızın gıdeceĞı yer orası maalesef allah hayırlı ve sıralı ÖlÜmler versın kımseye evladım da dedırtmesın, acımız bızım bırz daha fala Ötekı amcalarımada Çok ÜzÜlÜrdÜm tabı ama bu akŞam babamın ıkızı olduĞu ıÇın daha bı farklıydı Şımdı ıkısıde yenıden beraberler
allah mekanlarını cennet etsın
dÜn gece geÇ yattım aĞladım, dualar okudumm gıdemeyeceĞım barı burdan ruhuna gıtsın dedımm rabbım kabul etsın ınŞallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…