Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın cacancım nasılsın,bi değişiklik hissediyor musun,heyecanla bekliyorum bende valla.bu ay hiç eksik çıkmasın herkes sırayla mutlu haberi versin istiyorum.

günaydın öznurum, valla geceleri hep negatif sonuç rüyaları görüyorum ..ürperiyorum..bu sabah gebelik testi yapıcaktım, vazgectim...tedirgin oldumm...

bugün kimsecikler yok bu saate kadar topikimiz pek bi sessiz kalmış yaaa,nurtiş de gelmemiş hayret.

saat 4 bucukta randevu aldık doktordan .....bakalım inş faydalanabılırız budokotordan

nurten kızzz senin bebiş kız olursa benim oğluşa verirsin artık gerçi bilgeninkide kız olursa söz verdik ama içimden oğlu olacak gibi geliyor hayırlısı olsun inşallah

kız bılgemınde kızı oluyormusss

arkadaşlr bı hatırlatma yapmk ıstıyorum hanı asıl çift çizgivtopıkıvaryayenı açılan orayada adınıız yazdırın lıstede adınızbulunsun dua nıyetıne gecer inş.
gecenlerde de yazmıstım. önceden nerdeyse 4 5lıstede adımız vardı bızım .kımın duası kabul olur bellı olmazo listeyegözatanlar emınım sizlerıde içindengecırıyordur ve dua edıyordur.

merhabalar kızlar...kımse varmı...

öznur canım...ıyıyım senden naber...
ben bugun saglık ocagına gıttım...bugun 29 aralık...adet gunum ama saglık ocagı çektı benı test yaptır dıye...

sonuç pozıtıf yazan bır kaagat verdıler elıme... :kedi:

ya bu topic çok hayırlı uğurlu geldi herkes sırayla ilan ediyo hamişliğini inşallah sıramız bozulmaz inşallah allahım,sıra cananda şimdi.dilekcim çok tebrik ederim canım,allah sağlıklı bi şekilde doğurmanı nasip etsin.şimdi de senin halayını çekelim dimi :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…