E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
- #2.621
slm arkadaşlr gercı kımse yok ama ben yazmk istedım oncelıkle mutlu yıllar....
kızlar yenı yenı şeyler ögrtendık geldık doktorumzdantahlıl sonuçalrımz çıktı bugun.
süt hormonu yuksek çıkmış
normalı 12 lh benımkısı 47
bide prolaktın normalı 26 benım 24 müş dostinex e başladım bugun.
daha oncede kullanmiştim bu ilaçı daha dogrusu kullanamamişitm çok yordu benı bu ilaç
bide artık öle yılmışımkı ilaçlardan kaldıramıyorumya doktor ilaç dediya yaa yapamyın dedım lutfen deıdm adam bakıyor suratıma basit kızım çok basit tedavııs dıyor 3aylık tedavı verdı.adetım gelıncede klomene başlıcam bu ilaçcı dostınexı 3ay kullancakmişim.
nezmana det olurum dedım degerın düşünce olrusun dedi
netten baktım azcıkta kımınde süt geliyormu bnde ole bişi olmadı hiç
.neyse daha sonra ayrıntılı konusuruz
hepinizi optum
canancım geçen gün yazamadımm canım biraz daha bekle adetin geçince test yap acele etme ne olur sakın üzme kendini bak benimde 10 gün geçince çıkmıştı oda tam belli bile değildi silikti geç döllenme olabilir sabret biraz inşallah gelmiştir bebişin
bizim iş yerinde veriyorlar canım, hatta ben yıllık iznimi, ve süt izinlerimide birleştireceğim ..
dilekcim naber nasıl gidiyo
ben hiç iyi değilim ya
bugün mide bulantısından ölebilirim
yorgunluk halsizlik
bide çok özür dilerim hafif karnımı bozmuşum
ölüyom karın ağrısındannnn
ayın 8 inde gitte banada haber ver kıs
hemen hemen aynı günlerimiiz seninle bende 11 inde gidicem
doktor geçen hafta p.tesi 15 gün sonra gel demişti
nurcugum...bendede bıraz yorulunca kasık agrısı oluyor...
ama mıde bulantılarım hafıf çok...
aara ara oluyor...
bende halsızlık bırden gelıyor...üşüme ve vucut kırgınlıgı oluyor..genelde akşamları...sabah kalkınca hepsı geçmıs oluyor...
yorgunluk oluyor bırde...
yok yok yaw...bu ne bende de kaydirigubbakcemile3
mıde bulantın çoksa sabah yataktan kalkmadan çubuk kraker falan atıstırmayı deneyebılırsın canım...
ozicim benimde günüm 7si sizin ne zaman nasıl hissediyorsun kendini
bugün benim ayaklarım çok üşüyor sırtım belim filan çok ağrıyor uykum var ama adet olucam gibi de karnım ağrımaya başladı iştahım açıldı bi de hangisinin belirtisi bu kırmızının mı bebişin mi bi türlü anlayamadım
ozicim benimde günüm 7si sizin ne zaman nasıl hissediyorsun kendini
bugün benim ayaklarım çok üşüyor sırtım belim filan çok ağrıyor uykum var ama adet olucam gibi de karnım ağrımaya başladı iştahım açıldı bi de hangisinin belirtisi bu kırmızının mı bebişin mi bi türlü anlayamadım
pazartesi hastaneye gidicem
korkuyorum yaaaaaaaaa
korkma kıs mutlu ol bak az kalmış de, ne güzel.
kıs benimde üşüme diil yanma vardı
aniden ateş basıyodu.
bide hiç başka belirtim yoktu hafiften göğsüm ağrıyodu o kadar
fazla belirti olmuyo adet gecikmeden yani
geciktikten sonra başlıyo
isimcim ayın 10 u benim günüm.hiçbir belirtim yok benim.iştah aynı,uyku aynı,biraz karnım ağrıyor arada okadar.o herzaman olan bişey zaten.bi de ben akıntımı kontrol ediyorum,adete yakın biraz sarımtrak oluyor şimdi de aynen öyle,yani olacam sanırsam.:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?