Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

haklısın nurtencim korkma diyorum ama benim de aynı şeyleri hissetmem muhtemel.çünkü benimki de 5+5 ti.ama sabırla beklemek zorundayız işte.başımıza ne geleceğini allahtan başka bilen yok ama kötü şeyler düşünmemeye çalışcaz.

saol nurtişim inşallah sağlıkla kucaına alırsın sende ve biz isteyenler de

isimcim sen test yapsan belkide çıkar artık ama gecikmeyi bekleyeceksin sanırım dimi.ben gecikmeyi mutlaka bekliyorum.sabırsızım ama yine de gecikmeden de yapmıyım diyorum.

ben de gecikince test yaparım çünkü tek çizgi görmek istemiyorum

bi keresinde iki kere üst üste yaptım belki biri hatalıdır diye testlerden. sonra ikiside tek çizgi olunca yan yana koydum çift oldu kaydirigubbakcemile3 akannehir kafayı yemiştim anlicaan erken test yapmamak lazım

bi keresinde iki kere üst üste yaptım belki biri hatalıdır diye testlerden. sonra ikiside tek çizgi olunca yan yana koydum çift oldu kaydirigubbakcemile3 akannehir kafayı yemiştim anlicaan erken test yapmamak lazım

ay çok iyiymiş yaaa kaydirigubbakcemile3

kıslar benim stajerlerin öğretmeni geldi
ben kaçtım
hoşçakalın sonra görüşürüz

görüşürüz nurtiş
yazdan beri istiyorum sen ne zamandan beri istiyorsun

üzüldüm senin için ama yine de herşeyin iyi tarafını düşünmek lazım en azından hamile kalabildiğini öğrenmişsin inşallah en kısa zamanda tekrardan gelir meleğin sana

üzüldüm senin için ama yine de herşeyin iyi tarafını düşünmek lazım en azından hamile kalabildiğini öğrenmişsin inşallah en kısa zamanda tekrardan gelir meleğin sana

doğru söylüyorsun canım.hepimiz için inşallah.ben bu ay olmasını çok istedim
bakalım dualarım kabul olacakmı.olmazsa da bundan sonra çok üstüne düşmemek
istiyorum başarabilirim umarım.

aynen bende öyle düşünüyorum ama bazen kendiliğinden ağlama geliyo neden diyom kendi kendime anne olamicam gibime gelio ama allah ne zaman vereceğini bilir diyorum sonra kendime geliyorum

aynen bende öyle düşünüyorum ama bazen kendiliğinden ağlama geliyo neden diyom kendi kendime anne olamicam gibime gelio ama allah ne zaman vereceğini bilir diyorum sonra kendime geliyorum

napcaz biz böyle bilmiyorum yaa.gerçekten bu fikri bir kenara bırakıp normal yaşamak
istiyorum.ozman gelecek bebek işte bunu biliyorum.

kadrişcim gelmişşşş nasılsın kadrişşş

napcaz biz böyle bilmiyorum yaa.gerçekten bu fikri bir kenara bırakıp normal yaşamak
istiyorum.ozman gelecek bebek işte bunu biliyorum.

orası öyle de yine de bi kenara atmak o fikri zor çünkü sonucunu almak için beklemek gerekiyo ya neredeyse bi ay zaman geçince ne kadar çalışsan da olmayacaını biliosun çünkü tarihine kadar bekliosun sonucunda bi kaç güne bağlı üfff
ben yine saçmaladım ama anlamışsındır sen onu

ooo buldum siiz sonunda nerelere kayboldunuz bi ara yaakaydirigubbakcemileamanın nurten hamilemiii cnmcm çokkkkkkkkk tebrik ediyorum darısı isteyenlerin başına....

hoşbuldun kıs ayrıca hoşgeldin

hoşbulduk hayatımkaydirigubbakcemile5napıyosunuz nasısınız nurten hamile canan adet olmuşmafoldumbenaşılama olmuştu bu ay sanırım...başka ne var ne yok selected nerde görünmüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…