Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
güleri bende göremedim uzun zamandır canım ya ben de özledim onu ben de uzun zamandır yoktum bi kaç gündür gelmeye başladım hamiş haberleri almak ve vermek istityorum hayırlısıyla inşallah senden ne haber

hım anladım cnm bnde göremiyorum güleri hiç...ne yapayım bnd e2 aşılama negatif tüpe başlıycaz bikaç ay sonra bakalım...bndengüzel haberler yok...ya yaa inş..hayırlı haberler veririz bizde birgün sen ne aşamadasın aşılama fln oldumu:1hug:

inşalah en yakın zamnda güzel haberlerini de alırız hep birlikte güsel habereler verelim birbirimize inşallah

hoşbulduk hayatımkaydirigubbakcemile5napıyosunuz nasısınız nurten hamile canan adet olmuşmafoldumbenaşılama olmuştu bu ay sanırım...başka ne var ne yok selected nerde görünmüyo

esracım
canım hoşgeldin
nerelerdesin ya
uzun süredir görüşemedik
ösledim kıssssss
ben çift çizgiyi gördüm canım Alllahıma şükürler olsun Rabbim hepinize nasip etsin inşallah ama kalp etışını duymadan ben hamileyim diyemicem. Önceden yaşadığım kötü tecrübe yüzünden korkuyorumRabbim böyle nasip etmiş ama ne bilim yaaaaaa.
daha topik ve aileler haricinde kimseye sölemedik. Pazartesi kalp atışını duyabilirsek Allahım kısmet ederse o zaman yakın çevremizlede paylaşıcaz

inşalah en yakın zamnda güzel haberlerini de alırız hep birlikte güsel habereler verelim birbirimize inşallah

amin canım inşallah
burdaki bütün arkadaşlarımın hamile haberine en az kendim kadar sevinirim yaaa

selammm
acayip yoğunum kızlar yaaaaaaaaaaa

bilgecim süt iznini nasıl birleştireceksin?

canım günlük 1,5-2 saatlik süt iznini iş yerinle anlaşıp toplam kullanabiliyorsun kanunda böyle bir şey yok ama anlaşma sağlarsan şirketin toplam 40 güne yakın süt iznini bir anda kullandırabilir bizim şirkette kullananlar oldu bende öle yapmayı düşünüyorum zaten evim 2 saat uzaklıkta iş yerinde ben eve gidene kadar zaman boşa geçmiş olacak bende o yüzden toplu istiycem..

kuşummmm hoşgeldinnnnnnnnnnnnŞenizŞeniz

ben yemeğe kaçtım kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…