Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yani ne olacaksa erken öğrenmek daha iyi yoksa daha fazla stres oluyo insan

yani ne olacaksa erken öğrenmek daha iyi yoksa daha fazla stres oluyo insan

ozman şöyle yapalım.1 günlük gecikme sonrasında test yapalım.
böylece sonucu öğrenir ve stresi bırakırız.sonuç negatifse stres
sona ereceğinden adetimizde daha fazla gecikmez ve rahatlarız
nasıl fikir aklinialirimsmile

ben şöyle yapacağım mesela.pazar günü adet olmazsam sonuçta bir gün gecikebilir.pazartesi olmam gerekir.yine olmazsam salı sabah test yapacağım.demekki sende cumartesi günü ne dersin

kıslar ben azcık kaçtım işler bastırdı

canım benim kesem 7+4 demi ne gözükmüştü
değişiyor canım döllenme zamanına göre..
anladım cnm erken bi belirti vermio o zaman genelde hani demiştin ya kese görününce değişiklik hissedersin die
ben şöyle yapacağım mesela.pazar günü adet olmazsam sonuçta bir gün gecikebilir.pazartesi olmam gerekir.yine olmazsam salı sabah test yapacağım.demekki sende cumartesi günü ne dersin
süppperrrrrr
ikide bir tuvalete taşınıyorum.ben bi gideyim de geleyim.
aha bi belirti dahaaaa ondan da var bende
kıslar ben azcık kaçtım işler bastırdı
kolay gelsin canımmm
akannehir gitmişsin kıs ben de gidiyorum :gitme:
gitme kıs dur bak geldinmmmmmmm kaydirigubbakcemile gelll

Selam kızlarrrrr nasılsınızzzz ben yokken folikleri içtinizzz dimiii bu arada hepimizin yeni yılı bizee yeni bebişlerrr getirsinnn

Selam kızlarrrrr nasılsınızzzz ben yokken folikleri içtinizzz dimiii bu arada hepimizin yeni yılı bizee yeni bebişlerrr getirsinnn

AAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
hayırlısıyla inşallah

canlarım özledim sizi valla giremedim hiçç hastahanelerdeyiz hep annem rahatsız biliyorsunuz birde 31 aralıkta zaturre olmuşş çok fenalaştı çok korktuk ömrümden ömür gitti şükür Rabbim annecimi bize bağışladı 2010 a anne olarak girmek isterken az kalsın annesiz girecektimm annanemide 1989 31 aralık akşamı kaybetmiştikk (Allah rahmet eylesin) ama geçti gitti şükürr şimdi daha iyii bende iyiyim tabii siz neler yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…