valla ben hissetmekten çok dua ediyorum sizin için canım ya..:Saruboceq:güzel annem ne hissediyosun sence bu ay bizde bişeyler olcekmi
ay kafayı yiyecem ne zor bikaç günmüş beeee
benim bel ağrım hiç olmadı mide bulantımda keseyi görünce başlamıştı ama nurtende mesela mide bulantısı ve bel ağrısı felan vardı herkeste farklı benşm sadece adetten 5 gün öncesinde bir akıntım oldu şeffaf zar gibi onun dışında başka bişey olmamıştı..
valla ben hissetmekten çok dua ediyorum sizin için canım ya..:Saruboceq:
günaydın kuzzuuu..
evet öyleymiş cnm, o yüzden hemen ümitsizliğe kapılmamak lazım..bide biz çok kendimizi dinliyoruz...aslında biraz rahat bıraksak cuk, olcak amalmaz:
valla ben hissetmekten çok dua ediyorum sizin için canım ya..:Saruboceq:
canım peki ağrımı batmamı
benim solda ve sağda batmalar oluyordu ...
valla bol bol karın ağrısı gaz sancısı kaydirigubbakcemile3et canımcım senin dualarını daha çok kabul eder allahım.
ee kızının kıpraşmalarıda başladı neler hissediyosun
normal doğummu olacak bu arada?
benim iştahım açıldı kızlar kiloda almışım
bende bende
amaa adet olunacağı zaman zaten şiişlik olduu için kilo fazla çıkar ya neden şu belirtiler tamamen aynı olmak zorunda adetmi bebiş mi kafatyı yiycem zaten iştah da var akannehirlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
hamile kaldığın da farkı hissedersin hele kesen bi gözüksün bak ozaman senn aynımı değilmikaydirigubbakcemile3bende bende
amaa adet olunacağı zaman zaten şiişlik olduu için kilo fazla çıkar ya neden şu belirtiler tamamen aynı olmak zorunda adetmi bebiş mi kafatyı yiycem zaten iştah da var akannehirlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
hamile kaldığın da farkı hissedersin hele kesen bi gözüksün bak ozaman senn aynımı değilmikaydirigubbakcemile3
4 gün fark varmış cnm ben iyice kafaya takmaya başladım
sen düzenli adet oluyomusun yani bugün ya da yarın olur musun olacaksan.
eğer öyleyse sabret işte kaldı 1 günün.ama benim 4 gün var daha kafayı yemeyeee.
isimcim bişey diyecem.sen bi ateşini ölçsene.adet olacağın zaman düşermiş ya.
kaç çıkacak bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?