Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya kızlar biz geçen ay 2 kez çalıştık ama bendede belirti gibi şeyler var habire wc ye taşınıyım sanki kazanla su içmişimm bide ateşim çok var ölçemedim ama yanıyorum nurtiş diyordu taşa yalınayak basıyorum diye aynen öyleyimm göğüslerim çok acıyordu dolgunluk varr ama acı geçti bide gazz var su içsem gaz yapıyoo töbe töbee gerçi biran önce hasta olmakta istiyorum çünkü horman testi yaptrırıcam bide eşimim sperm sayısı düşüklüğü için ilaçlara başladı önümüzdeki ay kısmetse çok çalışıcaz gelecek aydan çok ümitliyim hayırlısı inşallah bu sabah annemde dedi ben iyi sayılırım inşallah bebişin gelir diyee Aminnn dedimm

canımcım çok geçmiş olsun.bukadar uzun süre seni göremeyince
zaten bişeyler var diye hissettim ama çok şükürki atlatmışsınız.
biz iyiyiz şekerim aynı tas aynı hamam,bebek bebek diye sayıklamaya devam kaydirigubbakcemile3

canım senin günün ayın 15 inde dimi.1 hafta var.bekleyelim ve görelim bakalım.biz de sadece 2 defa çalıştık bu ay.ama kısmet 10 defada çalışsan sonuçta biri tutacak.

canım senin günün ayın 15 inde dimi.1 hafta var.bekleyelim ve görelim bakalım.biz de sadece 2 defa çalıştık bu ay.ama kısmet 10 defada çalışsan sonuçta biri tutacak.

ya aslında benim günleri belli değil her ay kafasına göre takılıyorr ben en geç 15 e kadar olurum diye yazdırdım o tarihii dediğin gibi olucaksa 1 seferde bile olurr rabbim ol deyince olurr

ya aslında benim günleri belli değil her ay kafasına göre takılıyorr ben en geç 15 e kadar olurum diye yazdırdım o tarihii dediğin gibi olucaksa 1 seferde bile olurr rabbim ol deyince olurr

e kıs sen nazman test yapcan madem.geçen ay kaçında olmuştunki.

çiğdoşum kuşuuummm
çok geçmiş olsun hayatımm
seni çok merak ettim
telefonun olsa arıcaktım
neyseki şimdi iyiymiş annen çok şükür

kıs çiğdemmm
ay inşallah rüyan mı çıkıcak neeee
ay ne harika olur öyle bişey olursa
Rabbim sen nasip et
hadi rüyan çıkar inşallah canım benmim

sise bişay diyimmi benim canım hergün tatlı istiyor.çatlayacam heeee.adetle de ilgisi vardır sonuçta ama ben hep bebeğe yormak istiyorum yaw.deli gibi canım çekiyooooooooooo.

nurtişcim bende çok çabuk kilo alıyorum yaaa.1 haftadır fazlaca yemeye başladım.2 haftadır da hiç tartılmamıştım.akşam bir tartıldım.1,5 kilo almışım bukadar kısa sürede.oha falan oldum yani.böyle yemeye devam edersem demekki ayda 3 kilo.oysa ben hamile kalamadan zayıflamak bile istiyodum.

sise bişay diyimmi benim canım hergün tatlı istiyor.çatlayacam heeee.adetle de ilgisi vardır sonuçta ama ben hep bebeğe yormak istiyorum yaw.deli gibi canım çekiyooooooooooo.

ay adetim yaklaşınca banada aynısı oluyodu
deli gibi gözümün önünde çikolatalar uçuşuyodu
ama seninki inşallah bebiştendir canım
benim ilk gebeliğimde 1 hafta önceden burnuma baklava kokmuştu
hemde ben baklavayı hiç sevmem
ama öyle bir kokmuştu ki hayret etmiştim 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim

ozicim seni o kadar ii anlıyorum ki
benim kurmama gerek kalmıyo o cümleleri
sen kurunca

öffffffffffff
bende aynıyım
deli gibi yiyorum yaaaa
midem kocaman oldu
belim kalınlaştı şimdiden
bişey dicemde utanıyorum
dün akşam tam 1,5 ekmek yemişim ohaoldumsmile
hayret ettim kendime

öffffffffffff
bende aynıyım
deli gibi yiyorum yaaaa
midem kocaman oldu
belim kalınlaştı şimdiden
bişey dicemde utanıyorum
dün akşam tam 1,5 ekmek yemişim ohaoldumsmile
hayret ettim kendime

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kıs ne diyosun hamilelik böyle bişeymiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…