Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yığınla işin arasında yine bize laf yetiştirmekten geri kalmıyon heee aferin sağaa alkisalkisalkis

ANAM anam 2 dakka işe bakıyım dedim 3 sayfa yazmışsınızz maşallah Allah çenelerimize zeval vermesinn kaydirigubbakcemile3 adamlar boşuna demiyormuşş dırdır diyee

ya ben testi sabaha yapsam mı yoksa cmt si mi beklesem

yığınla işin arasında yine bize laf yetiştirmekten geri kalmıyon heee aferin sağaa alkisalkisalkis

he kıssss
bazen kendime şaşıyorum
ben nası yetişiyorum bunlara diye
işyerinde ben tekim idarede
personel sorumlusu benim
personelin yiyecekleri yemekten iş elbiselerine kadar ben takip ediyorum
muhasebe bende o zaten başlıo başına bişey
satınalma bende iyneden ipliğe kadar ben takip ediyorum
idarenin tüm işlerinede ben koşuyorum
ühüüüüüüüüüüüüüü yazarken yoruldum
bu herifler bana hayatta doğum izni vermez

sen çalışmıyomusun isimcim.ya ben sana hep isim diyorum adını bilmiyorum heee bilmiyorumkismile

işyerindeyim cnm gizem diyolar bana arkilerrr canan var ya o ismimi koydu benim ismiim gizemzemuszemus

amaaaaaan booşwer iş de neymişşşş

heeeee dittireeetttttt işi dimi kıssss :roflol:

ANAM anam 2 dakka işe bakıyım dedim 3 sayfa yazmışsınızz maşallah Allah çenelerimize zeval vermesinn kaydirigubbakcemile3 adamlar boşuna demiyormuşş dırdır diyee

AMİİİİNNNNNN :roflol: :roflol: :roflol:

ya ben testi sabaha yapsam mı yoksa cmt si mi beklesem

yarın sabah yap canım bence varsa çıkar

daha rahat konuşabiliyorum böyle özicim gizemli olmak hhoşuma gidiyor

nurtiş yaa inşallah vardır yaaa cesaretim gelirse sabaha yapim ben dur

selam kızlar nasılsınız nurtenim canım sende bebek kıyafetleri vardı bana mail atabilirmisin arkadaşım istiyo çok güzel diye bahsettimde

daha rahat konuşabiliyorum böyle özicim gizemli olmak hhoşuma gidiyor

peki gizemcim.
bende sabah yap diyecem valla dayanamıyacağım.sen yarın sabah yaparsan madem bende pztsi sabahı yaparım.böyle anlaşmış olalım.ama sabah kadar adet olursan
verdiğim söz bozulur ona göreee sositososito

nurtiş yaa inşallah vardır yaaa cesaretim gelirse sabaha yapim ben dur

kıs inanki ben aman nasılsa negatif diyerek yapmıştım
onuda eşim eczanaden test getirdi diye yaptım
eşimde midem ağrıyınca kuşkulandı
öncekindede mide rahatsizlığım vardı benim
normalde midem hiç ağrımaz

selam kızlar nasılsınız nurtenim canım sende bebek kıyafetleri vardı bana mail atabilirmisin arkadaşım istiyo çok güzel diye bahsettimde

gönderim canım benim
az önce hoşgeldin dedim ama görmedin heralde galiba sanırsam
yeniden hoşgeldin canuuumm

hem gizem ben ctsi nete giremeyebilirim.işte olmayacağım.kayınvalidem var evde,bir de kuzenim gelecek yoğun olacağım.merak ederim şimdi.sen yarın yap bari.biz de çatlamayalım.

tabi cnm aynı durum benim için de söz konusu

bende 1 tane evde var almaz benimki öyle şeyler ben alırsam alırım

canım hoşbuşduk nurtenim çok yazıyonuz okuyamıyorum ben yoğunum pek giremiyorum ama güzel haber yumurtlamam yine normal zamanında oldu kasık ağrım oldu epey rahim hemen toparlanıyo anladığım kadarıyla bide hiç olmadığı kadar akıntım oldu yumurtlama zamanı normalde olan yumurtlama zamanımdan fazlaydı yani alışıyo rahim ama bebek yasak kiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…