Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar,
henüz hiçbiriniz gelmemişsiniz.

Son düzenleme:
Selam kızlarrrrr nasılsınızzzz ben yokken folikleri içtinizzz dimiii bu arada hepimizin yeni yılı bizee yeni bebişlerrr getirsinnn

hoşgeldin canımmm, Aminnnnnnnnn diyoruzzz

canım çiğdemcim çok geçmiş olsun yaa şimdi iyi olmasına sevindim annenin
benim annemde 4 yıl önce zatürre geçirdi 4 ay hastanede yattı malum babamda yok ne zorlanmıştım Allahım o kötü günleri bi daha yaşatmasın biliyorsun bu hastalıktan sonra onlara daha iyi bakmak gerekiyor bol bol kırmızı et yedir tatlım bol c vitamini ve su tüketsinn..

valla canım göğüs ağrısının geçmesi, sıcaklanmaların, tuvalete çıkmalar,ateeş,gaz bunlar bende de vardıı yaa ümitlendirmek istemiyorum ama inşallah hamilesindir öle gibi geldi yevrummm inşallah hamilesindirrr

öffffffffffff
bende aynıyım
deli gibi yiyorum yaaaa
midem kocaman oldu
belim kalınlaştı şimdiden
bişey dicemde utanıyorum
dün akşam tam 1,5 ekmek yemişim ohaoldumsmile
hayret ettim kendime
senin oğlun olcak bak göreceksin dediydi ukla dersin kaydirigubbakcemile3gamyoncuiremsu

canancıgım benımde boyum 170..
şimdilik 53 kıloyum...
bugun kan tahlılılmı aldım..8498 çıktı..doktora gırmedım ama daha...hayrllısı ınşallah...
benim boyumda 171 :ecrin_bebek:58 le hamile kalmıştımmm kızlar ya
canancım bişey olmazz
adilemir değerin süper tatlımmm

ay canım benim yaaaaaaaaa
Allahım yardımcın olsun
ne denir bilmem ki böyle bir durumda
eşinin bidaha yapmıcağını biliyosan buna inanıyosan seviyorum da diyosun zaten ayrılma bencede canım
ama süründür eşini
karşısına geçip ben seni seviyorum ayrılmıcam deme sakın.
ben yuvamı yıkma taraftarı diilim ama bu seni affettiğim ve sevdiğim anlamına gelmiyo. Sana son bi şans vericem ama sırf yuvam dağılmasın diye. sen beni kaybettin artık şu saatten sonra kazanmaya çalış geri sevgimi de bence
az sürünsün peşinde fazla yüz verme derim ben canım
gerçi sen herşeyin daha iyisini bilirsin ama bu benim fikrim hayatım

Son düzenleme:

ay çiğdoşum banada öyle gibi geliyo ama
hadi inşallah yaaaaaaaaa

senin oğlun olcak bak göreceksin dediydi ukla dersin kaydirigubbakcemile3gamyoncuiremsu

ay canım benim
Rabbim sağlıklı sıhatli kucağıma almayı nasip etsin de
hiç önemli değil kızmı erkek mi olduğu
hatta dün eşim baktırmayalım cinsiyetine
süpriz olsun aşkım olur mu diyo
bende ay yok ben dayanamam dedim :)

canım benim ya geçmişi okurken bugüne ancak geldim inan önce biyerden alıntı yaptın sandımm banktım sensin çok ama çok üzüldüm tatlım yaaa.

canım arkadaşım ne desem boş bilemiyorum ha sen olsan ne yapardın dersen söylüyüm ben çocuğumda olsa %100 boşardım eşimi, başta yalan söylemesi hiç bir şey olmamış gibi davranması, 2.si bunca seneye ihanet etmesi... sen bu kadar saf duygular beklerken ondan bir çocuk yapmak için deli gibi kafa patatırken üzülürken o gidip başkasıyla gönül eğlendirmiş.. ofiste yaşadıklarımı yoksa hiç bir şey geçmedi aramızda dese bile bana asla inandırıcı gelmez...
çok seviyorum diyorsunn bundan şüphem yok ama 1 kalpte 2 aşk olmaz vazgeçiçem demiş ya sonrası ya birdaha yapma ihtimali yokmu 1 kez güven kırıldımı nasıl tamir edilir bilemiyorum...
eğer düşüncelerin ilişkinin devam etmesi yönünde olursa canım başka ofiste bile olsa ben olsam 1 dk bile orada çalışmasına izin vermem istifa et derim, her ne kadar ayrı ofiste olsalar bile bu görüşmeyecekleri anlamına gelmez,
sana ayrıl yada ayrılma diyemem ben bu konularda çok katıyım ve hazmedemiyorum Allah kimsenin başına vermesin, şu an senin için iyi olan tek dileğim iyi çocuğun yokmuş belki bana kızacaksın ama eğer devam edeceksen bu çocuk olayını biraz daha ertele derim hem sana hem yavruna yazık olmasın isterim.. hayat çok zor ve acımasız bazen..

hiç bişey yemedim, sadece 2 saat uyudum ama yaktayım hala.güzel giyinip geldim işe.eşimle konuştum aradaı beni,gün içinde daha çok arıyacağını söyledi.
canım böyle yapma kendine üzme demek zor ama yemek yemelisin ayakta durmalısın..kayınvaliden sizde niye kalıyor??

tatlım aldatılan sensin o senden nasıl bir şey isteyebilirki anlamadım bunu ben ya??CADIARZU

canım bilmiyorum ki
sen ayrılmak istemiyorum deyince öyle bi öneri sundum
hiçbişey olmamış gibi nasıl davranıcaksınız ki
yaşanmış bi gerçek var ortada aynı şeyi ona sor bakalım
ben seni 2,5 sene biriyle aldattım
ama seni seviyorum boşanmak istemiyorum de o seni kabul eder mi
kafanı bulandırmak istemiyorum canım
bende aslında bilge gibi düşünüyorum bu konuda ama herşeyin en iyisini sen bilirsin.
sonuçta biz üçüncü şahısız
aranızda yaşanaları bilemeyiz sadece sana moral için burdayız canım.
ama fazla yıoptarma kendin
dediğin gibi profesyonel bi yardım al doktora git
ama tekrar üzülmek istemiyosan eğer eşine de bu kadar çok güvenme derim ben

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…