- Konu Sahibi EU3
-
- #2.981
Selam kızlarrrrr nasılsınızzzz ben yokken folikleri içtinizzz dimiii bu arada hepimizin yeni yılı bizee yeni bebişlerrr getirsinnn
canım çiğdemcim çok geçmiş olsun yaa şimdi iyi olmasına sevindim annenincanlarım özledim sizi valla giremedim hiçç hastahanelerdeyiz hep annem rahatsız biliyorsunuz birde 31 aralıkta zaturre olmuşş çok fenalaştı çok korktuk ömrümden ömür gitti şükür Rabbim annecimi bize bağışladı 2010 a anne olarak girmek isterken az kalsın annesiz girecektimm annanemide 1989 31 aralık akşamı kaybetmiştikk (Allah rahmet eylesin) ama geçti gitti şükürr şimdi daha iyii bende iyiyim tabii siz neler yaptınız
valla canım göğüs ağrısının geçmesi, sıcaklanmaların, tuvalete çıkmalar,ateeş,gaz bunlar bende de vardıı yaa ümitlendirmek istemiyorum ama inşallah hamilesindir öle gibi geldi yevrummm inşallah hamilesindirrrya kızlar biz geçen ay 2 kez çalıştık ama bendede belirti gibi şeyler var habire wc ye taşınıyım sanki kazanla su içmişimm bide ateşim çok var ölçemedim ama yanıyorum nurtiş diyordu taşa yalınayak basıyorum diye aynen öyleyimm göğüslerim çok acıyordu dolgunluk varr ama acı geçti bide gazz var su içsem gaz yapıyoo töbe töbee gerçi biran önce hasta olmakta istiyorum çünkü horman testi yaptrırıcam bide eşimim sperm sayısı düşüklüğü için ilaçlara başladı önümüzdeki ay kısmetse çok çalışıcaz gelecek aydan çok ümitliyim hayırlısı inşallah bu sabah annemde dedi ben iyi sayılırım inşallah bebişin gelir diyee Aminnn dedimm
senin oğlun olcak bak göreceksin dediydi ukla dersin kaydirigubbakcemile3gamyoncuiremsuöffffffffffff
bende aynıyım
deli gibi yiyorum yaaaa
midem kocaman oldu
belim kalınlaştı şimdiden
bişey dicemde utanıyorum
dün akşam tam 1,5 ekmek yemişim ohaoldumsmile
hayret ettim kendime
kızlar benimde kilo vermrm lazım
bu bebek muhabbetlerine 10 kilo aldım...spor salonuna yazılıcam hafta sonu..önümüzdeki hafta başlıyorum hayırlısıyla...ben bu kilo ile bide hamile kalırsam, yarım dünya olcam..bide ben sizin gibi minyon diilim :kedi: 1,70 boyum..
benim boyumda 171 :ecrin_bebek:58 le hamile kalmıştımmm kızlar yacanancıgım benımde boyum 170..
şimdilik 53 kıloyum...
bugun kan tahlılılmı aldım..8498 çıktı..doktora gırmedım ama daha...hayrllısı ınşallah...
valla canım göğüs ağrısının geçmesi, sıcaklanmaların, tuvalete çıkmalar,ateeş,gaz bunlar bende de vardıı yaa ümitlendirmek istemiyorum ama inşallah hamilesindir öle gibi geldi yevrummm inşallah hamilesindirrr
senin oğlun olcak bak göreceksin dediydi ukla dersin kaydirigubbakcemile3gamyoncuiremsu
ben burdayım arkadaşlar.internetten psikolog arıyorum.işyerinde salya sümük oldum.herkes gördü ağladığımı.şimdi sakinim erken çıkacam ama evde kayınvalidem var eve gidemem oyüzden vakit geçiriyorum burada.
canım böyle yapma kendine üzme demek zor ama yemek yemelisin ayakta durmalısın..kayınvaliden sizde niye kalıyor??hiç bişey yemedim, sadece 2 saat uyudum ama yaktayım hala.güzel giyinip geldim işe.eşimle konuştum aradaı beni,gün içinde daha çok arıyacağını söyledi.
canım böyle yapma kendine üzme demek zor ama yemek yemelisin ayakta durmalısın..kayınvaliden sizde niye kalıyor??
bende acaba sizlemi kalıyor sürekli dedim birden...ziyarete gelmişti,1 haftadır bizde.yarın akşam gidecek memleketine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?