Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ben dış gebelik yaşadım kanallarım toparlansın diye

geçmiş olsun minnoşumm inşallah en yakın zamanda süprizlerimize kavuşuruz

ahhh keşke 1.57 boyum olsa ben şükrederim kız takmam kafama ben .148 boyundayım düşün yani birde kilo alamayanlardanım. Gerçi bunlarla sağlıklı hamileliğin ilgisi yok onu da biliyorum sağlıklı beslenirse boy pos önemli değil.. İnşallah Allah nasip eder...

kızlar vallah çok hızlı yazıyorsunuz sizi takip edemiyorum eyvahedigeldismile

canım ben dış gebelik yaşadım kanallarım toparlansın diye

geçmiş olsun canımm İnşallah en kısa zamanda toparlanırsında yine başlarsınız çalışmalara.. Allah hayırlısını hayırlı zamanda versin İnşallah...

çiğdemmm geçmiş olsun bitanem, Allahım anneciğini size bağışlasın, tez zamanda iyileşip evine dönsün inşallah...

kızlar benimde kilo vermrm lazım
bu bebek muhabbetlerine 10 kilo aldım...spor salonuna yazılıcam hafta sonu..önümüzdeki hafta başlıyorum hayırlısıyla...ben bu kilo ile bide hamile kalırsam, yarım dünya olcam..bide ben sizin gibi minyon diilim :kedi: 1,70 boyum..

canancıgım benımde boyum 170..
şimdilik 53 kıloyum...
bugun kan tahlılılmı aldım..8498 çıktı..doktora gırmedım ama daha...hayrllısı ınşallah...

canancıgım benımde boyum 170..
şimdilik 53 kıloyum...
bugun kan tahlılılmı aldım..8498 çıktı..doktora gırmedım ama daha...hayrllısı ınşallah...

cnm aramızda tam 17 kilo var, boy kilo orantın çok güzel..ben 60 kiloydum, tedavi sürecinde 70 kiloya çıktım..şimdi hedefim geriye dönmek...bu arada sonucun süpermiş, Allahım hayırlı , sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip etsin..amin :Saruboceq:

MAŞALLAH NE KAYNATMIŞSINIZ ÖYLE OKU OKU BıTMıYO AMA ŞıMDıDE BEN GELDıM SıZ YOKSUNUZ Bı YAKALAYAMADIM SıZı YAHU boshayallersmile

:hulya::hulya::hulya::hulya::hulyahaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile

klava: klava: NERDESıNıZZZZZZZZZZZZZZ KÜSTÜM GıDıYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…