- Konu Sahibi EU3
-
- #3.001
tatlım ayrılmayı göze alamıyorum demişsin sevgine ve 11 yılınıza saygı duyuyorummm buna emin ol... ilerde aynını yaşamayacağına eminsen ona tekrar güvenebileceksen ve hatırlamayacaksan tabiki ayrılma ama seni üzmesine asla izin verme sen herşeyden daha değerlisin unutma bunu... ama sakın taviz verme kendinden... bence psikoloğa değil aile danışmanına gidin ama eşinle beraber git...bilgeciğim ayrılmak istemiyorum.11 yıllık ilişkimiz herşeyin üstündeydi onu asla hiçbişey bozamazdı buna çok inanmıştım.şimdi böyle bir olay yüzünden herşeyi biranda silemem,bu çok zor anla beni,çok zor.yaşadıklarımızı düşündüğüm zaman beni sevdiğinden şüphe duymuyorum ama ozman 2.kişi niye diyorum.algı yeteneğimi kaybettim şu an.
olcaycım canım ne yapacağımı bilmiyorum.allah kimsein başına vermesin.dünya üstüme yıkıldı.çok büyük acıymış.
off bilemiyorumki öznurcum yakesinlikle eşimle birlikte gideceğim canım.sadece ben değil o da yapmalı bu terapiyi.
bana söz veriyor.herşeyi anlattı hemen,gizlemedi,beni rahatlatan bu,bana saygı duyuyor seviyor.herşeyi bilmemin hakkım olduğunu söyledi.bundan sonrasını da anlatacağını asla benim bilgim dışında olmayacağını söyledi.ben asla yüzyüze görüşerek ayrılmasını istemedğimi söyledim.sadece telefonla dedim.tamam dedi herşeyi anlatacağım sana dedi.bidaha asla böyle bişey yaşamayacağını nereden bileceğim dedim.söz verdi,asla dedi,hataydı dedi.vicdanı bidaha kaldıramaz diye düşünüyorum ama ya ayrılamazlarsa diyede kendimi yiyorum hep.
kızlar işleriniz vardır sizi çok tutuyorum.siz müsait olunca yazarsınız ben burdayım okurum.sağolun yardımlarınız için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?