Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oziciğim çok zor bi durum allah yardım etsin bitanem senin yerinde olmak istemezdim ama başa ne geldiyse çekiliyo ikimiz başaracağızda neymiş o yapacak sen mi toparlayacaksın seni kaybetme korkusunu yaşamalı bence

tatlım ayrılmayı göze alamıyorum demişsin sevgine ve 11 yılınıza saygı duyuyorummm buna emin ol... ilerde aynını yaşamayacağına eminsen ona tekrar güvenebileceksen ve hatırlamayacaksan tabiki ayrılma ama seni üzmesine asla izin verme sen herşeyden daha değerlisin unutma bunu... ama sakın taviz verme kendinden... bence psikoloğa değil aile danışmanına gidin ama eşinle beraber git...

olcaycım canım ne yapacağımı bilmiyorum.allah kimsein başına vermesin.dünya üstüme yıkıldı.çok büyük acıymış.

canım benim yaaaa
amin canım
Rabbim sabır ve dayanma gücü versin

kıyamam canım iinan çok üzüldüm bi sakin ol ve rahatla önce sonra düşün tek tek yaşananları en doğru kararı sen vereceksin ama gözünü korkut bitanem ya yüzüne nasıl bakıyor şimdi anlamadım nurrtenin dediği gibi senin onu aldatabilme fikri hoşuna gidecek mi sor bakalım

canım şu an kendini kimseye birşey anlatmaya hazır hissetmiyorsan anlatma derim.
ayrıca şuda varki bu aldatma olayı senin eşinden boşanmanı getirmiyecekse sakın ailenede yansıtma tavır alırlar kötü bir laf ederler siz eşinle iyi olursunuz ailen kötü olur felan sonra sen
arada kalırsın üzülürsün...

anlatma zaten kimseye herkes daha sonra hatırlatacak kaç kişiye anlatırsan o kadar çok üzülürsün biz sana destek oluruz bitanem kıyamam yaaaaaaaaa

kızlar işleriniz vardır sizi çok tutuyorum.siz müsait olunca yazarsınız ben burdayım okurum.sağolun yardımlarınız için.

off bilemiyorumki öznurcum ya
vicdanı bir kez bunu kaldırmış ya ikincisi olursa diye, sen üzülürsün diye bende bunu düşünmeden edmiyorum şimdi:uhm:

kızlar işleriniz vardır sizi çok tutuyorum.siz müsait olunca yazarsınız ben burdayım okurum.sağolun yardımlarınız için.

ay canım benim ne demek
iş beklesin önemli diil
sen üzülme yeter

evet canım şuan çok işim yok zaten ama inan çok üzüldüm ya

günayadın herkese
özicim ben de çok üzüldüm gerçekten ama bence eşinden daha suçlu olan biri var sanki dünyaada başka erkek kalmamış gibi evli birine gecenin bir yarısı mesaj atıyo erkek meraklısı
ama gerçekten de kendini yıpratma çok ikiniz de birbirinizi çok seviyosunuz neden 2.oluyo üfff ya kadın olmak ne kaadr zor kimseye de söyleyemezsin ki gerçekten allah bi daha yaşatmasın hatta kimseye yaşatmasın

ne dicemi bilemiorum ki cnm gerçekten zor bi durum allah yardımcın olsun inşallah bi, daha yaşamazsın böye bişe

ısrar eet bakalım ne dicek sonuçta sen zaten seviosun inanacaksın ona
ama bilmiyorum ki illaki de gitmem de diebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…