Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaptım az önce tek çıktı mafoldumben

canım hayırlısı olsun nolur üzülme,hepimizin yaşadığı şeyler bunlar ama eninde sonunda oluyor işte,nolur sakın üzülme,allah herşeyin zamanını en iyi bilen.okadar iyi biliyorki.bunda bir hayır vardır mutlaka,bu inancını sakın yitirme.

hem belki bu testin sonucu doğru olmayabilir.eğer adte olmazsan yine test yap bak bunu aklından çıkarma.adet olana kadar hiçbişey belli olmaz kesinlikle.

ben bugün bri haber vermek istiyorum.vedacım senin internetin kısıtlı biliyorum oyüzden seninde bu haberimi görmen için daha fazla beklememyeim ben en iyisi.diğer kızlarda gelince okur artık.

yoksa sen de mi test yaptın hadi sen güzel haber ver bari sevinelim nolur

biliyosunuz ben cuma günü test yapmıştım,adetime 2 gün vardı ve negatif çıkmıştı.yaşadığım olaylar beni çok üzdü,üzüntüden adetim gecikti sandım ama bu sabah yine test yaptım ve 2.çizgi silik çıktı.okadar heyecanlandımki tir tir titredim.içinde bulunduğum durumlardan dolayı ne hissedeceğimi bilemedim ama allahın bir lutfu bu,4 gün önce eşimin neler yaptığını öğreniyorum,bugün ise hamile olduğumu.ve çoooook korkuyorum,ilk bebeğim gibi kaybetmekten çok korkuyorum.
nurtiş sende dün korttuğunu yazmıştın,şimdi seni çok daha iyi anlıyorum.allahım bebeklerimizi korusun nolur onların başına birşey gelmesin.isteyen diğer tüm arkadaşlarımada en kısa zamanda nasip etsin.
arkadaşlarım nolur sakın çok üzülmeyin,olacağına inanın sabredin,oluyor işte
allahtan ümidinizi asla kesmeyin hep dua edin.

ay canım benim çok sevindim hayırlı uğurlu olsun gerçekten çok sevindim benimde belki senin gibi olur inşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah allah analı babalı büyütsün

Öznurcum canım ya nasıl sevındım anlatamam Şu anda tÜylerım dıken dıken aĞlamak geldı ıÇımden ama sevınÇten herŞeyde bır hayır var bak bır taraftan ÜzÜlÜrken bır taraftan yÜce rabbım en gÜzel hedıyenı gÖnderdı herŞey Çok gÜzel olucak eŞınle bebıŞınle hep mutlu ol oh be nasıl rahatladım

EE BEN BUNA HALAY ÇEKERıM VALLA ıSıMCıM SENDE GEL :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

canlarım çok sağolun,hayatım bir anda 4 gün içinde nekadar çok değişti.
neler yaşıyorum böyle inanamıyorum ben.

ÖZNUR EŞıNE SÖYLEDıNMı BU HABERı ÇOK HEYECANLI YA EMıNıMKı ODA DUYUNCA YERıNDE DURAMAYACAK :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: :teytey: :teytey:
ALLAHIM NAZARLARDAN SAKLASIN

kaydirigubbakcemile5:teytey:kaydirigubbakcemile5:teytey:kaydirigubbakcemile5:teytey:kaydirigubbakcemile5:teytey:kaydirigubbakcemile5:teytey:kaydirigubbakcemile5:teytey:kaydirigubbakcemile5:teytey:kaydirigubbakcemile5:teytey:kaydirigubbakcemile5:teytey:

YAAA BENıM BıRAZDAN NET GıDECEK BEN DAYANAMAM ÖĞLENE KADAR YA SÜPER Bı HABER BU YAAAA MUCıZE :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
ÖZNUR KIZ BENıM OĞLANDA SENıN ŞEREFıNE TEKMELıYO OLEYYY DıYEE

ıSıMCıM DıĞE KIZLAR GELıNCEDE HALAYA EŞLıK ETSıNLER BENıM YERıMEDE BOL BOL OYNAYIN
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance:

canım beni güldürmeyi başardın çok sağol yaa.4gün önce öğrendiklerim olmasa şimdi daha farklı olurdu benim için herşey.zamanla alışacağım herhalde.

ben hem ağlar hem oynarım mafoldumbenmafoldumben bu benim iiçn

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_co

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyy
bunlar da ozicim içinnn

özicim çok klasik bi soru olacak ama belirtilerini bizimle paylaşır mıısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…