Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
özicim çok klasik bi soru olacak ama belirtilerini bizimle paylaşır mıısın

canım hiç bir belirtim yoktu hiç.cuma günündn itibaren hiç bir şey yiyememeye başladım.midem bulanıyordu ama üzüntü yüzünden öyle olduğunu düşünüyorum ben çok stresli üzüntülü olduğumda böyle olur.sonrada grip oldum iştah hala yok,hiçbişey yiyemiyorum.bugün karnım ağrıyo biraz adet ağrısı gibi.göğüslerim çok çok hafif acıyo elleyince okadar.bunların hiçbiri belirti değil ama adet olacak olan insanda yaşıyor aynılarını.

yaptım az önce tek çıktı mafoldumben

canım benim bu sene uğurlu gelecek bak herkes sırayla hamiş kalıyor üzülme lütfen inancınıda kaybetme sakın

canım valla ne diycemi şaşırdım ama bu bebeğide ne kadar çok istediğini biliyorumm
belki bu şekilde olması gerekiyordu bu sizin için imtihandı eşin bundan sonra kendine
ve hareketlerine dikkat edecek ve senin değerini daha iyi anlayacaktır...
ama çok çok sevindim hemen kan testi yaptırmaya git derim ben değerin kaçmış bakalım

eee bugün bayram yeri desenize topikimizz

:sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey::teytey::teyteypuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey:

anladım cnm herşeyin hayırlısı benim de bugün karnım ağrıyo arttı ağrısı sanırım ben adet olucam tek çizgi de çıktı zaten ama bilmiyorum işte bak sen de de çift çizgi çıkmış ya o yüzden kırmızıları görmeden ümidi kesmemek lazım sanırım
gerçekten çok sevindim senin için herşey daha çabuk bişekilde yoluna girecek inşallah
söyledin mi eşine

MELEKLERıNı BEKLEYENLER LıSTESı....

''RABBıM BANADA KATINDAN TERTEMıZ BıR SOY ARMAĞAN ET.ŞÜPHESıZ Kı SEN DUALARI ıŞıTENSıN"

-"ınne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." "Muhak*kak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir."
-"Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" "Muhak*kak ki Allah dosttur ve yaratandır."
-"HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" "O yaratandır ve yok*tan var edendir."

Jisim -- 7 OCAK
Jpapatyanil -- 27 OCAK
Jselected_79 -- 3 ŞUBAT
Jcnnsnyrt -- 4 ŞUBAT
Jbumuyani -- 10 ŞUBAT
Jcrocusu -- 15 ŞUBAT
J

J
J

Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar özelden mesaj atınız..(ÇOK VIP olduk ama, geçmişi okurken bazen gözden kaçabiliyor..)

Uğurlu Listemizin Hamileleriiii MELEKLERıMıZ GELıYORRRR
Jnur1111 -- :CüvCüv:
Jadilemir -- :CüvCüv:
J-ozi- -- :CüvCüv:

Son düzenleme:
canım çok sağol,
bu bizim için yepyeni bir başlangıç olacak,eşim artık daha dikkatli olacaktır.o da bu bebeği istiyordu artık ama şu günlerimiz kritikti.allah böyle istedi demekki hayırlısı buymuş.yarın sabah gitmeyi düşünüyorum test için.bugün işteyim nereye gitcemki.

eşime söylemedim canım,akşam söylemek istiyorum
yüz ifadesini çok yakın görmek istiyorum.

ya size bişey soracağım tek mesajda birden fazla kişiden alıntı nasıl yapıyosunuz.ben tek tek yapmak zorunda kalıyorum.

kıslar günaydın
bisürü yazdım
ama net koptu hepsi gitti
sinir oldum

kudretcim
kız ne güzel olmuş o hamilelik sana
ay bayıldım
amanda koca göbekli olup hamileliklerdemi giyermiş
benim tam yaza gelicek koca göbeğim kısssss

Bizim yazdıklarımızın altında MQ diye bir şey var
kaç kişininkine cevap vermek istiyorsan MQ lara bas yalnız en son cevap vereceğin kişininkinin alıntı yap canım

öznurcum
canım o kadar çok sevindim ki anlatamam sana yaaaaaa
Rabbim sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah
ay çok süper b, haber bu ya
gerçekten bu topik ve listemiz çok uğurlu geldi

kıslar bende geldim halayaaaa
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

kıslar ben çok hastayım bugün ya
ilaçta içemiyorum
dökülüyo heryerim feciyim

bilgecim ya
sen bebeğinin kalp atışını kaçıncı haftada görmüştün

kızlar nurtiş bilge
mendiller hazırmı
HAMıLEYıMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
ALLAHIMA ÇOK ŞÜKÜR

ay bu gün ne kadar güzel bigün böyle ya
ayşecim canım çok sevindim hayatım ya
Rabbim sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin hayatım
ay önce öznurumun sonra senin güzel haberini aldık
ay mütişsiniz kıslar yaaaaaaaaaaaa

öznurcum
canım o kadar çok sevindim ki anlatamam sana yaaaaaa
Rabbim sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah
ay çok süper b, haber bu ya
gerçekten bu topik ve listemiz çok uğurlu geldi

canım teşekkür ederim.bende çok korkular yaşıyorum.bu defa bebeğime bişey olmasın.

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…