- Konu Sahibi EU3
-
- #3.221
özicim çok klasik bi soru olacak ama belirtilerini bizimle paylaşır mıısın
yaptım az önce tek çıktı mafoldumben
biliyosunuz ben cuma günü test yapmıştım,adetime 2 gün vardı ve negatif çıkmıştı.yaşadığım olaylar beni çok üzdü,üzüntüden adetim gecikti sandım ama bu sabah yine test yaptım ve 2.çizgi silik çıktı.okadar heyecanlandımki tir tir titredim.içinde bulunduğum durumlardan dolayı ne hissedeceğimi bilemedim ama allahın bir lutfu bu,4 gün önce eşimin neler yaptığını öğreniyorum,bugün ise hamile olduğumu.ve çoooook korkuyorum,ilk bebeğim gibi kaybetmekten çok korkuyorum.
nurtiş sende dün korttuğunu yazmıştın,şimdi seni çok daha iyi anlıyorum.allahım bebeklerimizi korusun nolur onların başına birşey gelmesin.isteyen diğer tüm arkadaşlarımada en kısa zamanda nasip etsin.
arkadaşlarım nolur sakın çok üzülmeyin,olacağına inanın sabredin,oluyor işte
allahtan ümidinizi asla kesmeyin hep dua edin.
canım çok sağol,canım benim bu sene uğurlu gelecek bak herkes sırayla hamiş kalıyor üzülme lütfen inancınıda kaybetme sakın
canım valla ne diycemi şaşırdım ama bu bebeğide ne kadar çok istediğini biliyorumm
belki bu şekilde olması gerekiyordu bu sizin için imtihandı eşin bundan sonra kendine
ve hareketlerine dikkat edecek ve senin değerini daha iyi anlayacaktır...
ama çok çok sevindim hemen kan testi yaptırmaya git derim ben değerin kaçmış bakalım
eee bugün bayram yeri desenize topikimizz
:sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey::teytey::teyteypuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool: :teytey::teytey::teytey:
anladım cnm herşeyin hayırlısı benim de bugün karnım ağrıyo arttı ağrısı sanırım ben adet olucam tek çizgi de çıktı zaten ama bilmiyorum işte bak sen de de çift çizgi çıkmış ya o yüzden kırmızıları görmeden ümidi kesmemek lazım sanırım
gerçekten çok sevindim senin için herşey daha çabuk bişekilde yoluna girecek inşallah
söyledin mi eşine
Bizim yazdıklarımızın altında MQ diye bir şey var
kaç kişininkine cevap vermek istiyorsan MQ lara bas yalnız en son cevap vereceğin kişininkinin alıntı yap canım
öznurcum
canım o kadar çok sevindim ki anlatamam sana yaaaaaa
Rabbim sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah
ay çok süper b, haber bu ya
gerçekten bu topik ve listemiz çok uğurlu geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?