nurtencim herşey yolunda görünüyor senin için canım gözün aydın diyelim.
benim de tsh yüksek sana oyüzden sordum.ben ilaç kullanıyorum bunun için.ama seninki hamilelik yüzünden arttıysa yani normalde yüksek değildiyse problem yoktur.benimki normalde 3,65 idi.ilaçla 2,44 e düştü en son.
selam kızlarrrr Foliklerrr içildimiiii bakimm
ozim canım sorunların düzelmesine çok sevindimm yaraların zamanla daha az acıtır canım kayınvalidene söylemen ve onun eşine söyledikleri süper olmuşş gerçekten sağduyulu bir anneyim teyzeyi çok sevdim doğru davranmışş ama bence test işini eşine aldırtma hemen sanmasın unuttun tekrar bebek istiyorsun azcık daha bozuk takıl internetten sipariş ver yarın gelir eline canımm
nurtennn bebişini gördün inşallah gelde anlat sıpayıı bakimm bizee
bilgem olcayım cananımm nasılsınız
dilekk ne yaptın canım evi taşıdınmı bebiş nasıll
kadriyem yoksunn hiç inşallah şu yeni tedavi içindirr inşallah herşey yolundaddırr
gülerim , nilümmmm nerdesiniz yahuuu özlettiniz vallaa
inşallahhh canım :Saruboceq:kızlar bende dün hormon testini yaptırdım şimdi hastahaneyi arayıp fax istiycem ama yan taraf dolu adamlar arada cam bölme var sesim gider diye arayamıyorum çatlıycamm valla inşallah bir sotun yoktur eşimde ilaçlarını full içiyor hastalık bitsin mesailerde başlıycaz ilk defa bu ay gerçekten çok umutluyum annecim biraz daha iyi kafamda az daha ferah işlerimide hallediyorumm Allahımmm hayırlı ise bu ay olsunn artıkk aminnnnnnnnn
geldim kuşum geldim
opuyorumnanaktan
canım geldim de kalp atışını duyamadım
15 gün sonraya attı doktor
ama kesem göründü
korkularım çoğaldı gene aynı şey olursa diye
ama inşallah olmaz ya
karaciğerimde de problem çıktı
kesinlikla yağlı yemiceksin dedi doktor
artı bide guatır başlangıocı var dedi
gebeliğin süresince bunların hepsi için ayrı ayrı kontrol altında olucaksın dedi
offffffffffff
bi kalbini duysaydım rahatlıcaktım yaaaa eyvahedigeldismile
banada doktor ilk 3 ay sadece takip edicez
üç ayın sonunda da kadın doğumdaki doktorunun kontrolü altında ilaç vericem dedi
sağolsunlar doktorların ikiside dünya tatlısı adam
yiyesim geldi :))))
ama doğumdan sonrada bakıcaz doğursanda kurtulamazsın benden diyo adam
geldim kuşum geldim
opuyorumnanaktan
canım geldim de kalp atışını duyamadım
15 gün sonraya attı doktor
ama kesem göründü
korkularım çoğaldı gene aynı şey olursa diye
ama inşallah olmaz ya
karaciğerimde de problem çıktı
kesinlikla yağlı yemiceksin dedi doktor
artı bide guatır başlangıocı var dedi
gebeliğin süresince bunların hepsi için ayrı ayrı kontrol altında olucaksın dedi
offffffffffff
bi kalbini duysaydım rahatlıcaktım yaaaa eyvahedigeldismile
iyiyiz fıstık ne olsun biraz canım sıkkın bu gün
abimlerin 2bebeği var bebek dediğim oğlan 1 yaşında kız 3
yengemle abim çalışıyor yengemin d.izni bitti işe başladı
bir bakıcı buldular kadın 1 hafta baktı yalanını felan yakaladılar birde sigara içiyormuş evde kadını işten çıkardılar yengem 1 haftalığna tekrar izin aldı
ama acil bakıcı arıyorlar ya kızlar
bildiğiniz ihtiyacı olan veya çalışmak isteyen bakıcı tanıdığınız varmı
2 çocuğa bakacak acıbadem de oturuyorlar kolay gidip gelecek????
kadrişlede konuştum ablasına geçmiş uşaktaymış azcık tatil yapcak sanırım adet olmuş dönünce tedaviye devam yanii
güler ve nilüden haberim yok benimdee
canım kese varya iyi işte bende ilk gittiğimde kesemiz vardı 6 haftalıktık işte bizde
8+4 dede kalp atışlarımızı duymuştuk duyarsın gülüm benim meraklanma sen dr dediklerini uygula yeter Allahım sorunsuz bir hamilelik nasip etsin canımmm
canım iki dr.dan bahsetmişsin.endokrinciye de gittinmi yani.eğer öyleyse herşey kontrol altındadır zaten.
canım benim bazen erkekler düşüncesiz olabilir biliyorsun sen fazla takılmakızlar benimde bitakım sıkıntılarım var eşimle ilgili, dönem dönem açığa çıkıyor..dün akşam yine çığırından çıktı iş, bazen gözümü karartıp bitirmek istiyorum herşeyi..sorumsuzluğu ve tepkisizliği beni eritiyor..çocuğumun babası olabilirmi acaba diye düşünüyorum her seferinde, kendisi çocuk daha çünkü mafoldumben rabbim evlat vermiyor, var bir bildiğiki vermiyor..biz kendimizi idare edemezken bide çocuk nasıl olur bilemiyorum...şuan inanılmaz olumsuz şeyler düşünüyorum evliliğim ile ilgiliAllahım doğru yoldan ayırmasın inşallah...
Canım gözünaydın keseyi görmüşsün kalp atışları için de daha erken 15 gün sonra inşallah duyacaksın diğer problemlerde önemli birşey değil sanırım dikat edersen birşey olmaz dualarım seninle canım üzme datlum kendini iyi düşün iyi olsun opuyorumnanaktan
çiğdemcim canım benim söylediklerinin hepsi okadar doğru hepsi okadar akıllıcaki,bunların hepsini haftasonu konuştuk,aynen her yazdığın satır gibi konuşuldu hepsi tek tek.eşim pişman,beni bukadar üzdüğü için o da üzgün.sorduğum her soruya cevap verdi.geçiştirmedi,bana değerli olduğumu hissettirecek şekilde davrandı zaten hayatımız boyunca bu hep böyleydi,eşimle aramızdaki sevgi hiçbizaman değişmemişti.bu olay inanılası birşey değil yani.biz 11 yıldır beraberiz ve ilk başladığımızda birbirimize deliler gibi aşıktık,ailelerimiz yüzünden ayrılıklar yaşadık ama yapamadık birbizimizden kopamadık,çok mücadeleler verdik.evliliğimiz boyunca beni nekadar sevdiğini ben hep gördüm.evlilik yıldönümüzde,tanışma yıldönümümüzde beni hep süprizle boğdu.sabahları bana mesaj atar beni nekadar çok sevdiğini yazardı.yani biz bütün bunları yaşarken,o kız hep varmış.peki nasıl oluyor bu dedim.bana beni herzaman çok sevdiğini,asla sevgisinden hiçbirşey yitirmediğini,evimize geldiğinde bir an bile karşı tarafı düşünmediğini söyledi.yaşadığımız hiçbirşeyin karşı tarafla alakası olmadı dedi.o sadece dışarıdaydı.aşktı ve bitti dedi.şöyleki biz herhaftasonunu eşimle birlikte geçirdik,hiç bir gün ben evdeyken o bir işi olduğu gerekçesiyle çıkmadı,bunu düşündüğümde biraz daha rahtlıyorum.o kişiyle sadece ben yokken görüştü ve de haftaiçi bazı akşamlar toplantım var deyip geç geldiğini söyledi.gece geç geliyordu,toplantı bahanesiyle ama bu evliliğimiz boyunca toplasam 5 kere olmuştur inanın.bütün bunları düşündüğümde ona inandım.şu an çok çabalıyor.yani onunla birlikte olurken amacı beni terketmek değildi,o bitecekti ama malesef buna benim mesajı görmem sebep oldu,oyüzden ben hep sorgulamadım görmeseydim ne olacaktı diye.bitecekti diyor.ama ne olursa olsun beni nekadar ikne ederse etsin tabiki yaşadığım üzüntü çok büyük ve asla tamamen onarılamayacak bir yara.biz şimdi önümüze bakıp,herşeyi düzeltmeye kendimizdeki eksikleri tamamlayıp evlilliğimizin daha mutlu ve güzel olmasına çabalayacağız.o bana yardımcı oluyor,unutabilmem için bana sürekli terapi yapıyor resmen ve terapiste gitmeyelim dedi.bu bizim aşabileceğimiz bir şey.oradaki terapistin ne yaşadığını,nasıl bir karakter olduğunu,psikopat olup olmadıüğını bilemeyiz. o da bir insan ve meslek icabı bunu yapıyor,bizi bizden başka kimse tamir edemez,biz beraberce aşabiliriz bunu falan dedi.hem ben dedi o adama doğruları anlatmam ki onu tamıyorum etmiyorum ama sen benim eşimsin sana herşeyi anlattım dedi.oyüzden terapist meselesi onun gözüyle baktığım zaman kapandı.ben de hak verdim.kocamın gayreti,sözleri zaten bani bayağı yatıştırdı.herşeyi tam olarak anlatmaya satırlar yetmiyor çok uzun oluyor ama son olarak şunu söyleyeyimki,biz çok şeyler atlattık asla birbizirimizden ayrılmadık,öylesine bir evlilik yapmadık ve kocamın bu haftasonu yaptığı tüm konuşmalar her şey ikna edici boyuttaydı.sevgisinden hiç şüphe duymuyorum ama yaram çok taze çok kırıldım,bunu kolay kolay tamir edemeyeceğimi onada söyledim,beni anlıyor ve üzerime düşmekten vazgeçmiyor.çok ağladım inşallah birdaha ağlamam arkadaşlar.sevgimize güvenim okadar sonsuzduki asla bunları yaşacağıma inanmazdım demekki hayatta herşey olabiliyormuş ama gerçek sevgi yine de tükenmiyormuş.aramızda belki sadece aşk yokolmuş,bunun bazı sebepleri benden olabilir.ben de bunları tartacağım ve kocamın bana tekrar aşık olmasını sağlayacağım.
Amin canım
Rabbim sanada sorunsuz gebelik ve doğum nasip etsin bideneeeeemmmm
biri kadın doğumö uzmanı
biride iç hastalıkları uzmanı canım
iç hastalıklarındaki doktor sonucuna göre kareket edicez dedi
o da çarşambaya benim burdaki hastanedeymiş
o zaman gel dedi
canım sen eşini bizden daha iyi tanıyorsun ve son kararı verecekte elbette sensin. Bize de senin kararına saygı duymak düşer.. İnşallah bir daha böyle tatsız olaylar yaşamazsın. Bu zamanda maalesef kızlarda çok gözü kara ve evli olduğunu bile bile yapıyorlar belkide kıskanıyorlar hemcinslerini bilemiyorum. Elde edebilmek için her çareye başvuruyorlar. Ne de olsa tüm gününü işyerinde geçiriyor. Ama kocan senin yanında sen onu elinde tutmayı bilecek, onlara fırsat vermeyeceksin. Kayımvalideni de kutluyorum sana tavsiyelerinden dolayı.. Neysee artık bu konuları konuşmayalım inşallah bir dah da konuşmak zorunda kalmalıyız. Hayatım aynen bende de sarı beyaz arası bir akıntı var ve reglim gecikti 32.günüm bugün. Birşey sorcam her ay 28. günden itibaren hesaplamak gerekiyor dimi ben önceleri bir önceki regli tarihim geç.ince gecikti derdim şimdi 28. günden itibaren diyorum o tarihte bir öncekine göre bir kaçgün daha erken denk geliyor.. normali öyle mi olmalı her ay birkaç gün daha önce mi olmalıyız yoksa bir önceki reglimizin günü geçince mi gecikti oluyoor. Geçen reglime göre bir gün, 28. güne göre 4 gün gecikti... Ama hamile olamam korunuyor eşim.. Stresten sanırım ama çok kafama takıyorum bu aylar çok önemli benim içim birkaç ay sonra hamile olmak istiyorum. Yarın doktora gitcem zaten randevum var bakalım ne diyecek...
canım sen eşini bizden daha iyi tanıyorsun ve son kararı verecekte elbette sensin. Bize de senin kararına saygı duymak düşer.. İnşallah bir daha böyle tatsız olaylar yaşamazsın. Bu zamanda maalesef kızlarda çok gözü kara ve evli olduğunu bile bile yapıyorlar belkide kıskanıyorlar hemcinslerini bilemiyorum. Elde edebilmek için her çareye başvuruyorlar. Ne de olsa tüm gününü işyerinde geçiriyor. Ama kocan senin yanında sen onu elinde tutmayı bilecek, onlara fırsat vermeyeceksin. Kayımvalideni de kutluyorum sana tavsiyelerinden dolayı.. Neysee artık bu konuları konuşmayalım inşallah bir dah da konuşmak zorunda kalmalıyız. Hayatım aynen bende de sarı beyaz arası bir akıntı var ve reglim gecikti 32.günüm bugün. Birşey sorcam her ay 28. günden itibaren hesaplamak gerekiyor dimi ben önceleri bir önceki regli tarihim geç.ince gecikti derdim şimdi 28. günden itibaren diyorum o tarihte bir öncekine göre bir kaçgün daha erken denk geliyor.. normali öyle mi olmalı her ay birkaç gün daha önce mi olmalıyız yoksa bir önceki reglimizin günü geçince mi gecikti oluyoor. Geçen reglime göre bir gün, 28. güne göre 4 gün gecikti... Ama hamile olamam korunuyor eşim.. Stresten sanırım ama çok kafama takıyorum bu aylar çok önemli benim içim birkaç ay sonra hamile olmak istiyorum. Yarın doktora gitcem zaten randevum var bakalım ne diyecek...
ee süper işte,iki dr.unuda bulmuşsun aynı anda.bu da bi şans.ikisinin kontrolu altında geçecek hamileliğin öyleyse.herşey güzel olacak bak bayağı büyüdü senin sıpa.artık annesini bırakmaz.
canım inşallah dediğin gibi birdaha bu konuları konuşmak zorunda kalmam.
adet düzenine gelince herkesin farklıdır.benimki 28 günde bir olur mesela.ama anladığım kadarıyla seninki 30 gün.yani sen şöyle son birkaç ayki tarihlerin arasındaki gün sayısına bakarak bunu çıkartabilirsin.zaten buna göre sadece 1 gün gecikmişsin.arada olabilir böyle.madem korunuyosunuz bence normal bir gecikmedir olursun yakında.ben de üzüntüden gecikti diye düşünüyorum kendiminkini.ama allah hayırlısını bilir.
işte 28. günden sayınca 32 gün gecikmiş oluyor ama kendi regli döngüme göre mi hesaplamam gerekiyor yani... ben diğerlerinde hep doğum kontrol hapı kullandım şubattan beri yanii.. Önce prolaktin yüksekti onun için kullandım sonra düştü ufak bir kist görüldü yine kullandım neyse kistte geçti daha bu ay kullanmadım tabi yasmini kullanınca 24 günde bir oluyordum ilaç btince 3. günü oluyordum. O yüzden bu aydan başlıcam attık tam aralıklarımı hesaplamaya... geçen ay ile bu yayı karşılaştırıyorum yani.. Bir de şöyle birşey oldu ben geçen ay yasmin kullanırken iki gün hapı içmeyi unuttum ve regli oldum oysaki daha 3 hapım daha vardı ve üstüne 3 günde ilaç bitince geçecekti 6 gün vardı yani daha regli olmama erken olmuş oldum. Bu ay gecikmesinin nedeni bu olabilirmi.. off kafam öyle karıştı ki kist yada hormon bzukluğu olmasında ilaçla da regli olabilirim doktora da danışacağım yarın genel muayene var bakalım...
canım reglimden bir kaç gün öncesinde benimde akıntım yoğunlaşmıştı hamileymişim tabi biz dört gözle bekliyprdukcanım sen eşini bizden daha iyi tanıyorsun ve son kararı verecekte elbette sensin. Bize de senin kararına saygı duymak düşer.. İnşallah bir daha böyle tatsız olaylar yaşamazsın. Bu zamanda maalesef kızlarda çok gözü kara ve evli olduğunu bile bile yapıyorlar belkide kıskanıyorlar hemcinslerini bilemiyorum. Elde edebilmek için her çareye başvuruyorlar. Ne de olsa tüm gününü işyerinde geçiriyor. Ama kocan senin yanında sen onu elinde tutmayı bilecek, onlara fırsat vermeyeceksin. Kayımvalideni de kutluyorum sana tavsiyelerinden dolayı.. Neysee artık bu konuları konuşmayalım inşallah bir dah da konuşmak zorunda kalmalıyız. Hayatım aynen bende de sarı beyaz arası bir akıntı var ve reglim gecikti 32.günüm bugün. Birşey sorcam her ay 28. günden itibaren hesaplamak gerekiyor dimi ben önceleri bir önceki regli tarihim geç.ince gecikti derdim şimdi 28. günden itibaren diyorum o tarihte bir öncekine göre bir kaçgün daha erken denk geliyor.. normali öyle mi olmalı her ay birkaç gün daha önce mi olmalıyız yoksa bir önceki reglimizin günü geçince mi gecikti oluyoor. Geçen reglime göre bir gün, 28. güne göre 4 gün gecikti... Ama hamile olamam korunuyor eşim.. Stresten sanırım ama çok kafama takıyorum bu aylar çok önemli benim içim birkaç ay sonra hamile olmak istiyorum. Yarın doktora gitcem zaten randevum var bakalım ne diyecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?