Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

banada doktor ilk 3 ay sadece takip edicez
üç ayın sonunda da kadın doğumdaki doktorunun kontrolü altında ilaç vericem dedi
sağolsunlar doktorların ikiside dünya tatlısı adam
yiyesim geldi :))))
ama doğumdan sonrada bakıcaz doğursanda kurtulamazsın benden diyo adam

iyiyiz fıstık ne olsun biraz canım sıkkın bu gün
abimlerin 2bebeği var bebek dediğim oğlan 1 yaşında kız 3
yengemle abim çalışıyor yengemin d.izni bitti işe başladı
bir bakıcı buldular kadın 1 hafta baktı yalanını felan yakaladılar birde sigara içiyormuş evde kadını işten çıkardılar yengem 1 haftalığna tekrar izin aldı
ama acil bakıcı arıyorlar ya kızlar
bildiğiniz ihtiyacı olan veya çalışmak isteyen bakıcı tanıdığınız varmı
2 çocuğa bakacak acıbadem de oturuyorlar kolay gidip gelecek????

kadrişlede konuştum ablasına geçmiş uşaktaymış azcık tatil yapcak sanırım adet olmuş dönünce tedaviye devam yanii
güler ve nilüden haberim yok benimdee

inşallahhh canım :Saruboceq:

canım kese varya iyi işte bende ilk gittiğimde kesemiz vardı 6 haftalıktık işte bizde
8+4 dede kalp atışlarımızı duymuştuk duyarsın gülüm benim meraklanma sen dr dediklerini uygula yeter Allahım sorunsuz bir hamilelik nasip etsin canımmm

canım iki dr.dan bahsetmişsin.endokrinciye de gittinmi yani.eğer öyleyse herşey kontrol altındadır zaten.

Canım gözünaydın keseyi görmüşsün kalp atışları için de daha erken 15 gün sonra inşallah duyacaksın diğer problemlerde önemli birşey değil sanırım dikat edersen birşey olmaz dualarım seninle canım üzme datlum kendini iyi düşün iyi olsun opuyorumnanaktan

canım doğurmak ayrı bakmak ayrı işte.ben de hep düşünüyordum nasıl bakacağım,işten çıkmamam lazım.bazen çıkarım diyordum bazen çıkmam.zor ya hakikaten.sizinkiler madem bakıcıyla çözmeye kalkmışlar bu işi inşallah iyi birini bulurlar.

Amin canım
Rabbim sanada sorunsuz gebelik ve doğum nasip etsin bideneeeeemmmm

canım iki dr.dan bahsetmişsin.endokrinciye de gittinmi yani.eğer öyleyse herşey kontrol altındadır zaten.

biri kadın doğumö uzmanı
biride iç hastalıkları uzmanı canım
iç hastalıklarındaki doktor sonucuna göre kareket edicez dedi
o da çarşambaya benim burdaki hastanedeymiş
o zaman gel dedi

canım benim bazen erkekler düşüncesiz olabilir biliyorsun sen fazla takılma
arada her evde olur büyütmemeye çalış zamanla iki kişide alışıyor birbirine
inşallah çok büyük sorunlar olmasındaaa

canım benim ya teşekkür ederim
siz de olmasanız ne yaparım ben
içimi rahatlattınız valla

canım sen eşini bizden daha iyi tanıyorsun ve son kararı verecekte elbette sensin. Bize de senin kararına saygı duymak düşer.. ınşallah bir daha böyle tatsız olaylar yaşamazsın. Bu zamanda maalesef kızlarda çok gözü kara ve evli olduğunu bile bile yapıyorlar belkide kıskanıyorlar hemcinslerini bilemiyorum. Elde edebilmek için her çareye başvuruyorlar. Ne de olsa tüm gününü işyerinde geçiriyor. Ama kocan senin yanında sen onu elinde tutmayı bilecek, onlara fırsat vermeyeceksin. Kayımvalideni de kutluyorum sana tavsiyelerinden dolayı.. Neysee artık bu konuları konuşmayalım inşallah bir dah da konuşmak zorunda kalmalıyız. Hayatım aynen bende de sarı beyaz arası bir akıntı var ve reglim gecikti 32.günüm bugün. Birşey sorcam her ay 28. günden itibaren hesaplamak gerekiyor dimi ben önceleri bir önceki regli tarihim geç.ince gecikti derdim şimdi 28. günden itibaren diyorum o tarihte bir öncekine göre bir kaçgün daha erken denk geliyor.. normali öyle mi olmalı her ay birkaç gün daha önce mi olmalıyız yoksa bir önceki reglimizin günü geçince mi gecikti oluyoor. Geçen reglime göre bir gün, 28. güne göre 4 gün gecikti... Ama hamile olamam korunuyor eşim.. Stresten sanırım ama çok kafama takıyorum bu aylar çok önemli benim içim birkaç ay sonra hamile olmak istiyorum. Yarın doktora gitcem zaten randevum var bakalım ne diyecek...

ee süper işte,iki dr.unuda bulmuşsun aynı anda.bu da bi şans.ikisinin kontrolu altında geçecek hamileliğin öyleyse.herşey güzel olacak bak bayağı büyüdü senin sıpa.artık annesini bırakmaz.

canım inşallah dediğin gibi birdaha bu konuları konuşmak zorunda kalmam.
adet düzenine gelince herkesin farklıdır.benimki 28 günde bir olur mesela.ama anladığım kadarıyla seninki 30 gün.yani sen şöyle son birkaç ayki tarihlerin arasındaki gün sayısına bakarak bunu çıkartabilirsin.zaten buna göre sadece 1 gün gecikmişsin.arada olabilir böyle.madem korunuyosunuz bence normal bir gecikmedir olursun yakında.ben de üzüntüden gecikti diye düşünüyorum kendiminkini.ama allah hayırlısını bilir.

ben adet olucam diye ateşimi de ölçtüm.hani derler ya adete yakın ateş düşer diye benim ateşim 37.3 çıkıyordu.yani düşük değil.sonra dün grip oldum,grip olmasam yine ateşimi ölçüp deneyeceğim ama zaten hasta olduğum için ateşim vardır yani.

canım eğer korunuyosan korkma
bikaç günlük gecikmeler normal
adet dönemide kişiden kişye değişir
sen kendi gününü bilirsin kaç günde olduğunu
mesela benim bi ay 4 ünde adet oluyosam
diğer ay 2 si 3 ü gibi oluyodum
bikaç gün öne atıyodu muhakkak

ee süper işte,iki dr.unuda bulmuşsun aynı anda.bu da bi şans.ikisinin kontrolu altında geçecek hamileliğin öyleyse.herşey güzel olacak bak bayağı büyüdü senin sıpa.artık annesini bırakmaz.

amin canım inşallah
hele bi doğsun bak ben ona yapcamı bilirim
onun poposunu ısırıcam
sen beni 5 sene beklet
5 senenin sonunda bide böle üz anneyi diye

işte 28. günden sayınca 32 gün gecikmiş oluyor ama kendi regli döngüme göre mi hesaplamam gerekiyor yani... ben diğerlerinde hep doğum kontrol hapı kullandım şubattan beri yanii.. Önce prolaktin yüksekti onun için kullandım sonra düştü ufak bir kist görüldü yine kullandım neyse kistte geçti daha bu ay kullanmadım tabi yasmini kullanınca 24 günde bir oluyordum ilaç btince 3. günü oluyordum. O yüzden bu aydan başlıcam attık tam aralıklarımı hesaplamaya... geçen ay ile bu yayı karşılaştırıyorum yani.. Bir de şöyle birşey oldu ben geçen ay yasmin kullanırken iki gün hapı içmeyi unuttum ve regli oldum oysaki daha 3 hapım daha vardı ve üstüne 3 günde ilaç bitince geçecekti 6 gün vardı yani daha regli olmama erken olmuş oldum. Bu ay gecikmesinin nedeni bu olabilirmi.. off kafam öyle karıştı ki kist yada hormon bzukluğu olmasında ilaçla da regli olabilirim doktora da danışacağım yarın genel muayene var bakalım...

neee prolaktin mii benimde yüksek az önce aldın sonucu doktara da gitmedim dahaa anlat canımm bana 31,99 ççıkmışş çokmu yüksekk

canım reglimden bir kaç gün öncesinde benimde akıntım yoğunlaşmıştı hamileymişim tabi biz dört gözle bekliyprduk
ama sen bi test yapsan iyi olur derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…