Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aman
tembel karılar nolcek
alın çayda benden olsun :)))))

aman
tembel karılar nolcek

yedim içtim doydum ellerine sağlık canım.
kızlar çok hastayım yaaa,başım acayip ağrıyo
ylolhot içecem ama korkudan içemiyorum ya bişey varsa diye.
bu gribi atlatamıcam böyle.test yapmam şart oldu ilaç içmem lazım
ona göre.eczane bulmam lazım akşama mutlaka ya.

desteğiniz hepinize çok teşekkür ederim kızlar..bu dönem pek kolay olmayacak benim için.öpt.

desteğiniz hepinize çok teşekkür ederim kızlar..bu dönem pek kolay olmayacak benim için.öpt.

canım paylaşmak istediğin zaman yardımcı olmaya çalışırız.
her şey gelip geçiyor inan bu.bir tek sevgi önemli olan ben bunu anladım
sevginiz güçlü olduktan sonra hiçbir şey yıldırmaz.

neee prolaktin mii benimde yüksek az önce aldın sonucu doktara da gitmedim dahaa anlat canımm bana 31,99 ççıkmışş çokmu yüksekk

canımm benim geçen sene şubatta böyle bir sorunum olmuştu 10 gün gecikince gittim muayeneye ve öğrendim. 5 ay dostrıx ve yasmin kullandım ama ilaç kullanımı süresi doktordan doktora değişiyor.. ben 5 ay kullanıp bir ay ara verdim gittim ve düşmüştü benim senden bile yüksekti. 49.3 tü değerim ve düştü. Doktora gitmeden nasıl test yaptırdın ve yüksek olduğunu kendin mi anladın değerlerinden yoksa biri değerlendirdi mi.. Kesinlikle bir jinekoloğa gitmeli ve muayeneni de yaptırıp, düşmesi için ilaç almalısın. Doktor sana haftada kaç gün ve ne kadar süreyle kullanacağını söyleyecekilaç kullanma süren bitince yine doktora gidiceksin ve yie tahlil yapılacak. Tek başına yapılacak birşey değil yani... Ben haftada iki gün kullandım.. çok yüksek değil değerin merak etme 100'lü sayılara geldiğinde tehlikeli oluyor sadece..

canım reglimden bir kaç gün öncesinde benimde akıntım yoğunlaşmıştı hamileymişim tabi biz dört gözle bekliyprduk
ama sen bi test yapsan iyi olur derim ben

valla bilmiyorum ki birkaç gün öncesinde hele daha fazlaydı şimdi azaldı ama var sürekli günlük pedi değiştiriyorum. Ama göğüslerimde ne hassasiyet ne dolgunluk var.. Bir dee sürekli tuvalete çıkıyorum bu da belirtimidir.. Ama olması da imkansız gibi geliyor yarın zaten doktora gidicem folikaside başlıcaktım hemde genel bir muayene olcaktım doktor kan tahlili yapar ve varsa çıkar zaten. Ama yarın alsammı ki bir test çok büyük sürpriz olur valla.. Ama hiç sanmıyorum. benim bir ara prolaktin yüksek çıktı öyle gecikti düşürdük değeri. Sonra ufak zararsız bir kist çıktı onuda erittik.. o zamanda gecikmişti şimdi bu ikisine ya da strese bağlıyorum. Birkaç ay sonra düşündüğümden bu aralalr düzenli olsun diye gözünün içine bakıyorum ya sanki inadına olmuyor bakalım yarın sorun çıkmazsa muayene de kanda çıkar. Çünkü muayene de varsa bile gözükmez sanırım...

Son düzenleme:

aman
tembel karılar nolcek

ooofff süpersin canım yaaa valla çok iş yaptı bugün nasıl iyi gider bu yorgunluğun üstüne hele tatlı müthiş olmuş ellerine sağlık kan şekerim düşmüş gibiydi iyi geldi.. .. Hamaratsın belli artık yarında ben yaparım olur mu...

Ya ben bu gÜn ılk defa hamılelık elbıse gıydım resım koymak ıstıyorum geÇen kadrıŞımde sÖylemıŞtı bende telefonla Çektırdım bı kaÇ tane ama nasıl koyucamı bılmıyorum

kızlar ugrayamadım kaç gundur...
bugun dr.gıttım..
22 ocakta gel...su an ıçın muayene etmedı..erken dedı...
22 ocakta kan tahlıllerı yapılacak dedi..
çunku kıslar ben hıç uykuyu sevmezdım...ama gunduzlerı 1-2 saat uyuyorum..akşiam saat 10 da uykum gelıyor...hem yorgun hemde çok halsızım...kolumu zor kaldırıyorum.ç..
bırde mıdem öyle hazımsızlık çektırıyor kı ...yogurt yıyorum en cok... akannehir

Ya ben bu gÜn İlk defa hamİlelİk elbİse gİydİm resİm koymak İstİyorum geÇen kadrİŞİmde sÖylemİŞtİ bende telefonla Çektİrdİm bİ kaÇ tane ama nasıl koyucamı bİlmİyorum

hadı koy..merak ettım... kaydirigubbakcemile5

Nasıl koyucam bılemıyorumkı bılen yokmu dosya nerden yÜklenıyo

Kımsecıklerde kalmammıŞ evcılık oynuyom ben burda neyse sayfaları ılerletmeyeyımde fotolara bakın :)))

Kİmsecİklerde kalmammıŞ evcİlİk oynuyom ben burda neyse sayfaları İlerletmeyeyİmde fotolara bakın :)))

canım ben varımm:) valla çok güzel olmuş elbisen çok yakışmış ve karnını da belli etmiş. Nerden aldın bende hamile olunca alcam bunlardan. Bu arada sende benim gibi açıköğretimcisin sanırım başucunda murat kitaplarıı başladınmı çalışmaya kaçıncı sınıfsın...

Canım Çok saĞol gÜzel yorumların ıÇın karnım bırden Çıkıverdı daha yenı aldım hayatımda hıÇ elbıse gıymedım desem yerıdır bı acayıp hıssettım Önce
bu arada bende aÇıkÖĞretım kamu yÖnetımı 2. Sınıfta okuyorum ıŞ yerıne gÖtÜrdÜm ama bı tÜrlÜ ÇalıŞamıyorum tembellık ıŞte bakalım hayırlısı

Ha bu arada ben dıyarbakırda ÇalıŞıyorum burda bı yer buldum ordan aldım elbıseyı sen hayırlısıyla hamıle olda elbısenı bız alırız merak etme

Ha bu arada ben dıyarbakırda ÇalıŞıyorum burda bı yer buldum ordan aldım elbıseyı sen hayırlısıyla hamıle olda elbısenı bız alırız merak etme

canımm çok naziksin teşekkür ederim. Bende elbise etek pek giymem ilk defa geçtiğimiz yaz giymeye başlamıştım elbise birde yaz tatiline gittiğimizde arada bir yanii.. Ama hamile olunca mecburen tabi.. Gerçi sen daha pantolon giyebilirdin sanırım ama şişkinlik oluyordur o zaman sıkar.. Bende maliye 3. sınıftayım bende çalışıyordum bu sene çıktım evde inan yine çalışılmıyor sürekli ev işi temizlik derken.. Daha başlamadım bende... Bu hafta inşallah niyetleniyorum:) sağlıklı doğum olsun inşallah canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…