Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öznurcum git bi akn testi yaptır
doktorun sana ilk kontrol için bi tarih verir ona göre 9 aylık marotona başlarsın canuuummm

ayşecim
bebeklerimiz daha çok küçük
benim daha dün gördüm keseyi üstten
alttan istemediğim için baktırmamıştım alttan
üste gözükene kadar bekledim
dün gördüm nihayet kesemizi

kıslar bence gidip kan testi yaptırın hemen
ama bana sorarsanız tehlikeli diil diyolar ama
ben vajinal ultrasona karşıyım bence sakın girmeyin çok erken hem daha ultrason için

ayşecim
bebeklerimiz daha çok küçük
benim daha dün gördüm keseyi üstten
alttan istemediğim için baktırmamıştım alttan
üste gözükene kadar bekledim
dün gördüm nihayet kesemizi

cnm bende alttan baktırmam
ben de şey diye duymuştım b hcg 1500 civarı olunca görnüyormuş kese doğrumuki

kıslar doktorunuza telefon açın o zaten size ne zaman gitmeniz gerektiğini söyleyecektir hadi hayırlı olsun

ayyy ne diyosunn hayatımm..Ne güzel bir haber bu... Gerçekten kendim gibi sevindim yaa... İnşallah sağlıkla gelir bebeğin... opuyorumnanaktan

Arkadaşlar birşey soracağım lütfen hamile olanlar ve doğum yapanlar cevaplayabilirmi.. Ben şimdi doktordan geldim genel muayene için gitmiştim reglimde gecikmişti bu arada. Doktor baktı rahim iç zarında kalınlaşma gördü. Kist felan yok çok şükür. Kalınlaşan bölgeyi artı şeklinde işaretleyip çıktı aldı ve bana verdi. Kan tahlili de yaptırdım hormonlarıma bakılacak ama beta hcg de eklemiş. Ayrıca akıntın var mı diye de sordu. Ben hamile olabilirmiyim diye sormadım doktorda birşey demedi. Acaba hamile olabilirmiyim. Rahimde kalınlaşma hamilelik belitisimidir yoksa başka birşeyde olabilirmi.. Dünden beri kasıklarımda ağrı da var..

cnm bende alttan baktırmam
ben de şey diye duymuştım b hcg 1500 civarı olunca görnüyormuş kese doğrumuki

benim adetimi 1 gün geçtiğinde yaptırdım 1121 çıktı hcg ama üstten baktı göremedi keseyi
dün anca gördük biz ama dün kan testi yapmadı bidaha

doktorumu arıyımmı sizce.yarın gel dermi yoksa daha erkenmi der.kızlar hemen gidiliyormu yaaa söyleyin bana.
canım şu kan testini bi yaptır 1500 altında zaten kese gözükmez ben öğrendiğimde 267 di 1 hafta sonra çağırdı beni günlük 2 katı değerler artıyor canım
bu sebeple paniğe kapılmayınn sakın
dr ara idrarda yaptığını söle kan ister mutlak e izin alıp çıkamazmısın

benim 10 aralıktı gelmesin kırmızılar gelsin bebişler dedik bugün neden tek çizgi çıktı
aaaaa yapma böle canımmm bak her ayy ne güzel haberler alıyoruz çifter çifter bu ay olmadı öbür ay var inşallah kırmızılar gelmez bebişin gelir..

canım benim bildiğim
adetine yakın oluncada hamile oluncada rahim duvarı kalınlaşıyo
banada bi 3 ay önce kistim yok olunca kontrole gittiğimde demişti doktor rahim duvarı kalınlaşmış ve ters dönmüş rahmin demişti
ama bunlarda korkulacak bişey yok demişti
hamilede olabilirsin ama canım dikkat et

yani senin rahim duvarında kalınlaşma gördünde hamile değildin değil mi. Benim rahmim zaten kendinden ters canım doğuştan sanırım. 1.5 sene önce farkedildi. Ama sorun değilmiş. Gecikmelerim hep vardr zaten pek gününde olmam ayrıca eşimde korunuyor geri çekme yöntemiyle o yoktur diyor ama bilmiyorum. Daha önce de regli olamayıp gitmiştim ama hiç kalınlaşma görülmemişti ondna heyecanlandım idrar tesit de yapmak istemiyorum cuma günü sonuçları alcam hiç olmazsa birkaç gün merak edeyim bakalım...

canım rahim kalınlaşması hamilelik belirtisi olabilir belki dr şüphelenmiş olduğu iöçin istemiş olabilir
batma varmı kasıklarda akıntın nasıl?

bilegcim dün doktor bana elevit vitamin kapsülü verdi
sen kullandınmı bundan
içinde yok yok ya
sadece 125 mg kalsiyumu yeter

aaaaa yapma böle canımmm bak her ayy ne güzel haberler alıyoruz çifter çifter bu ay olmadı öbür ay var inşallah kırmızılar gelmez bebişin gelir..

inşallah bilgecim inşallah
inşallah hep sevindiririz birbirimizi

hayır canım hamile diildim o zaman
15 gün gecikmişti adetim
adet olamadığından kalınlaşmış demişti doktor
ama dediğim gibi hamileliğinde belirtisi
hadi inşallah hamilesindir canım

bilegcim dün doktor bana elevit vitamin kapsülü verdi
sen kullandınmı bundan
içinde yok yok ya
sadece 125 mg kalsiyumu yeter
evet canım bende kullanıyorum eleviti kullan ben akşamları yatmadan alıyorum
gündüz içince çok yemek yediriyor, bende geceleri alıyorum birde mide bulantın c-varsa geçiriyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…