- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi EU3
-
- #3.301
direk hormon testlerini yaptırtmış işte sana ben hamile kaldığımı öğrendiğimde de dr bende bu testleri istemişti ama senin kontrol açısından bakıcak birde akıntıyı acaba başka sebepten mi sorduki acaba? neyse sen içini ferah tut kist mist çıkmasında yada şu hormon değerlerin normal çıksında gerisi gelir kendiğinden inşallah hamiş haberi alırız cuma günü...
ya benim şimdi tahlili yaptırıp öylemi dr.a gitmem gerekiyo.şimdi çıkıp gitsem olmuyomu yani.
evet canım dualarımızı eksik etmeyelim kudretcimmmBİlgecİm lİstemİz Çok uĞurlu geldİ İnŞallah dİĞer kızlarda hamİŞ lİstesİnİ doldurur
öznurcum devlet hastaneleri kan testlerin geç veriyor labaratuar yokmu yakın olan size
çiğdoşummm canım benimmm
Listemiz doldukça inan okadar seviniyorum ki bebeğimle uğur getirdik sizlere diye ...
6 kişi kaldınız her ay 2 tane hamiş çıkarırsakkkkk 3 ayda liste tamamlanır
valla ben inançlıyım bu konudaaaaaaaaaaa birde kimin adına dua ettiysem
hepsi hamile kaldı e tabi sizleri de baş sıralarda sayıyorum canikommmm
canımm sen doktora git hamilelik çıktığını söyle o muayeneneni yapar hem hemde kan tathlilini yapar diğer bulgulara da bakar hem ne kadarlık olduğunu da öğrenirsin. Folikasidini atlama ve yemene içmene dikkat et. Bak artık bulutlar dağılıyor.. Allah önce ağlatırmış sonra güdürürmüş kulunu... Sağlıklı hamilelik geçirirsin inşallah canımm.... Birde ben hamileymişim oldu mu sana ikiiii kaydirigubbakcemile3
bana daaa dua et o zaman canımm şimdi hamile değilsem bile bir sorun çıkmasın hiç olmazssa planladığım tarihte hamile kalabileyim bekletmesin bebeğim beni... :Saruboceq:
öznurcum devlet hastaneleri kan testlerin geç veriyor labaratuar yokmu yakın olan size
CANIM HASTANEDE DR.ARKADAŞIM VAR BENİM O YARDIMCI OLUR,SABAH ONA GİDERİM TAHLİLLERİMİ VERİR,ÖĞLENDE DE SONUCU BANA YOLLAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM AMA DR.A GİTMEK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM.ULAŞABİLİRSEM BUGÜN GİDECEM VALLA.SONUCU MONUCU BEKLEMİCEM GEL DERSE TABİİ.
bana daaa dua et o zaman canımm şimdi hamile değilsem bile bir sorun çıkmasın hiç olmazssa planladığım tarihte hamile kalabileyim bekletmesin bebeğim beni... :Saruboceq:
Benİm Çok karnım aĞrıyo bu normalmİİİ
bende istiyorum ben de ben deeee
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
:ecrin_bebek:hihoyyytgamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu :ecrin_bebek:
hadi bakalım canım sende hamilesindir bakarsın,burası şenliksiz gün geçirmiyo bu ara zaten
ederim canım tabikideeee.............
kızlar süpersiniz bir günde 2 hamileee...
öznurcum tebrikler bitanem, Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
arkadaşlar içim içime sığmıyo.hiç bişey yapamıyorum.burda öylece oturup beklemekten başka çare yok.sanayi sitesindeyim evime çok uzakta,izin alıp çıkıp gidemiyorumki.burda biri çıkacak onu bekliyorum.çıkmam lazım duramıyorum yerimde.
çiğdoşummm canım benimmm
Listemiz doldukça inan okadar seviniyorum ki bebeğimle uğur getirdik sizlere diye ...
6 kişi kaldınız her ay 2 tane hamiş çıkarırsakkkkk 3 ayda liste tamamlanır
valla ben inançlıyım bu konudaaaaaaaaaaa birde kimin adına dua ettiysem
hepsi hamile kaldı e tabi sizleri de baş sıralarda sayıyorum canikommmm
kızlar süpersiniz bir günde 2 hamileee...
öznurcum tebrikler bitanem, Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
benim 5 gün geçti kıslar tek çizgi çıktı ama kan testi yapsam çıkarmı belki varmıdırr yoksa doğrumudur o test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?