Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zaten rutin kontrolde de hamilelikte de bu testleri istiyor doktor. Sorun varsa tedavi ediliyor hamilelik varsa hcg den balkılıyor ve tiroidde hamilelikta çok önemli o yüzden anlamadım doktor hangisinden şüphelendi. Ama geçen sene prolaktinim yüksek olduğundan bu sene de yine yükselmiş olaiblir diye özellikle de istemiştir. Ama daha önce başka jinekoloğa gittiğimde sanırım beta hcg ye bakmıyorlardı sadece diğer hormonlara bakıyorlardı belki de benim aklımda öle kalmıştır.. Cuma günü herşeyi anlayacağım..

öznurcum devlet hastaneleri kan testlerin geç veriyor labaratuar yokmu yakın olan size

çiğdoşummm canım benimmm
Listemiz doldukça inan okadar seviniyorum ki bebeğimle uğur getirdik sizlere diye ...
6 kişi kaldınız her ay 2 tane hamiş çıkarırsakkkkk 3 ayda liste tamamlanır
valla ben inançlıyım bu konudaaaaaaaaaaa birde kimin adına dua ettiysem
hepsi hamile kaldı e tabi sizleri de baş sıralarda sayıyorum canikommmm

ya benim şimdi tahlili yaptırıp öylemi dr.a gitmem gerekiyo.şimdi çıkıp gitsem olmuyomu yani.

canımm sen doktora git hamilelik çıktığını söyle o muayeneneni yapar hem hemde kan tathlilini yapar diğer bulgulara da bakar hem ne kadarlık olduğunu da öğrenirsin. Folikasidini atlama ve yemene içmene dikkat et. Bak artık bulutlar dağılıyor.. Allah önce ağlatırmış sonra güdürürmüş kulunu... Sağlıklı hamilelik geçirirsin İnşallah canımm.... birde ben hamileymişim oldu mu sana ikiiii kaydirigubbakcemile3

bana daaa dua et o zaman canımm şimdi hamile değilsem bile bir sorun çıkmasın hiç olmazssa planladığım tarihte hamile kalabileyim bekletmesin bebeğim beni... :Saruboceq:

hadi bakalım canım sende hamilesindir bakarsın,burası şenliksiz gün geçirmiyo bu ara zaten

bana daaa dua et o zaman canımm şimdi hamile değilsem bile bir sorun çıkmasın hiç olmazssa planladığım tarihte hamile kalabileyim bekletmesin bebeğim beni... :Saruboceq:

bende istiyorum ben de ben deeee

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

:ecrin_bebek:hihoyyytgamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu:ecrin_bebek:

ederim canım tabikideeee.............

Benİm Çok karnım aĞrıyo bu normalmİİİ

normal normall oooo benim bile ağrıyor okarın ağrısı geçmiyoki canım benim

bende istiyorum ben de ben deeee

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

:ecrin_bebek:hihoyyytgamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu:ecrin_bebek:

yevrum seni unuturmuyum hiçç ediyorum sanada duaa

hadi bakalım canım sende hamilesindir bakarsın,burası şenliksiz gün geçirmiyo bu ara zaten

öyle birşey olursa zaten eşimle bana çok büyük sürpriz olcak beklenmedik ama en güzel misafirr gelmiş olacak... benimde karnım ağrıyor bu arada:)

arkadaşlar içim içime sığmıyo.hiç bişey yapamıyorum.burda öylece oturup beklemekten başka çare yok.sanayi sitesindeyim evime çok uzakta,izin alıp çıkıp gidemiyorumki.burda biri çıkacak onu bekliyorum.çıkmam lazım duramıyorum yerimde.

kızlar süpersiniz bir günde 2 hamileee...
öznurcum tebrikler bitanem, Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

seni anlıyorum canım benim bile hiç kesin vbirşey olmadığı halde ortada fol yok yumurta yok yine de cuma gününü sabırsızlıkla bekliyorum. Belki gebelik testi yapsam anlarım ama bu merakımın yok olmasını da istemiyorum o zaman kadar ümidim olsun diyorum tamam bu ay düşünmüyorduk ama ihtimal bile olunca insan heyecanlanıyor sen kimbilir nasılsındır inşallah hayırlı haberleri doktordan da alırsın bitanemm...

say canım benide sayy bu aydan çok umutluum rabbim hayırlısı ile nasip eder inşallah ilk defa bebişe bu kadar yaklaştığımı hissettim eşim vitaminleri full alıyoo bende prolaktin varmış hemen aldım içtimm ilacıı dah hastyalığım bile bitmedi okudum burda ilaç içip hemen hamile kalan o kadar çoktuu zaten bana bir aspirin bile hemen etki eder ilaclara hemen cvp veriyo bünyem 1 ağrı kesci içsem sanki sinir hapı almış gibi saatlerce uyurumm düşünün artıkk ayyy Allahım hayırlısı ise bu ay gönder ne olurr Allahım hayır değilsede sen hayır yap yine bu ay gönderrr bebişimii bana ve bekleyen tüm arkadaşlarımaa Aminnnnn

kızlar süpersiniz bir günde 2 hamileee...
öznurcum tebrikler bitanem, Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

canım naberr nasılsın evde durumlar iyi inşallahh bak yaklaşıyo sıra bize geliyor inanıyorum ben ilk defa böylebişey hissediyorum hepimiz içinn

benim 5 gün geçti kıslar tek çizgi çıktı ama kan testi yapsam çıkarmı belki varmıdırr yoksa doğrumudur o test

benim 5 gün geçti kıslar tek çizgi çıktı ama kan testi yapsam çıkarmı belki varmıdırr yoksa doğrumudur o test

canım sen idrar testini bidaha yapsana,bak benim 2.de çıktı yada direk git kan tahlili yaptır onda kesin sonuç alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…