canım rahim kalınlaşması hamilelik belirtisi olabilir belki dr şüphelenmiş olduğu iöçin istemiş olabilir
batma varmı kasıklarda akıntın nasıl?
valla canım belirtin benim hamilelik belirtim gibi
geri çekme yöntemi tam bir korunma yöntemi değildir ki öyle hamile kalan bi ton insan var ya
valla hayırlısı olsun hamileysen zaten testte çıkacak 3 ay sonra yada önce olmuş farkedermi senin için bebişinin gelmesi, hem hepsi rızkıyla geliyor Allah en doğrusunu bilir
inşallah hayırlısı olsun diyorum ben..
biliyosunuz ben cuma günü test yapmıştım,adetime 2 gün vardı ve negatif çıkmıştı.yaşadığım olaylar beni çok üzdü,üzüntüden adetim gecikti sandım ama bu sabah yine test yaptım ve 2.çizgi silik çıktı.okadar heyecanlandımki tir tir titredim.içinde bulunduğum durumlardan dolayı ne hissedeceğimi bilemedim ama allahın bir lutfu bu,4 gün önce eşimin neler yaptığını öğreniyorum,bugün ise hamile olduğumu.ve çoooook korkuyorum,ilk bebeğim gibi kaybetmekten çok korkuyorum.
nurtiş sende dün korttuğunu yazmıştın,şimdi seni çok daha iyi anlıyorum.allahım bebeklerimizi korusun nolur onların başına birşey gelmesin.isteyen diğer tüm arkadaşlarımada en kısa zamanda nasip etsin.
arkadaşlarım nolur sakın çok üzülmeyin,olacağına inanın sabredin,oluyor işte
allahtan ümidinizi asla kesmeyin hep dua edin.
canım yumurtlaman olmadıysa zaten dr derdiben google dan araştırdım rahim kalınlaşmasını ama hiçbir yerde hamilelikten söz etmiyor. Tam tersine yumurtlamanın olmadığını ve bir sorun olduğunu ilaçla tedavi edildiğini söylüyor. Ama yeni ergenliğe giren yada menopoza girenlerde sık rastlanır diyor. Bende buraları okurken hep rahim kalınlaşması var diyenler oluyordu ve sonra hamile olduklarıın öğreniyorlardı.. valla hiç sorun değil 3 ay önce olmuş olması bekletmeden gelmiş olmasına sevinirim bilakis ama yine de ihtimal veremiyorum.. Cuma günü görcez bakalım... bir rahatsızlığa yol açsa doktor ilaç verirdi diye düşünüyorum hiç olmazsa regli olmam için ilaç verirdi. vermediğine göre bir bildiği var da diyorum, daha birkaç gün geciktiği için kan tesitne bakmadan da vermek istemedi belki diyorum bir sürü şey geçiyor içimden. sorun olsa doktor yumurtlaman olmuyor ondan böyle demezmiydi ama...
canım yumurtlaman olmadıysa zaten dr derdi
inşallah menepoz felan olyı yoktur ama sanmıyorum ben, bi takım testler istediyse hormon testleri olabilir hangileri peki, hatırlıyormusun test isimlerini?
sen direk dr hamile kalmak istiyorum felan deseydin keşke ona göre bi yöntem uygulardı inşallah bebek vardır canım yaa
canımm benim geçen sene şubatta böyle bir sorunum olmuştu 10 gün gecikince gittim muayeneye ve öğrendim. 5 ay dostrıx ve yasmin kullandım ama ilaç kullanımı süresi doktordan doktora değişiyor.. ben 5 ay kullanıp bir ay ara verdim gittim ve düşmüştü benim senden bile yüksekti. 49.3 tü değerim ve düştü. Doktora gitmeden nasıl test yaptırdın ve yüksek olduğunu kendin mi anladın değerlerinden yoksa biri değerlendirdi mi.. Kesinlikle bir jinekoloğa gitmeli ve muayeneni de yaptırıp, düşmesi için ilaç almalısın. Doktor sana haftada kaç gün ve ne kadar süreyle kullanacağını söyleyecekilaç kullanma süren bitince yine doktora gidiceksin ve yie tahlil yapılacak. Tek başına yapılacak birşey değil yani... Ben haftada iki gün kullandım.. çok yüksek değil değerin merak etme 100'lü sayılara geldiğinde tehlikeli oluyor sadece..
aaaaaaayyyyyyyyyyy...işte olduuuuuuuuu...
yasasın..çok sevındım.canım benım...kaydirigubbakcemile5
Kızlar kadriye ile konuştum hepinize selamı var ,
ayşecim ve öznurcum sizede çok sevindi tabrik ediyor öpüyor....
selam kızlarrrr nasılsınızzz Folikleri içtinizmiiiiii geçmişten geliyomm azz sonra
biliyosunuz ben cuma günü test yapmıştım,adetime 2 gün vardı ve negatif çıkmıştı.yaşadığım olaylar beni çok üzdü,üzüntüden adetim gecikti sandım ama bu sabah yine test yaptım ve 2.çizgi silik çıktı.okadar heyecanlandımki tir tir titredim.içinde bulunduğum durumlardan dolayı ne hissedeceğimi bilemedim ama allahın bir lutfu bu,4 gün önce eşimin neler yaptığını öğreniyorum,bugün ise hamile olduğumu.ve çoooook korkuyorum,ilk bebeğim gibi kaybetmekten çok korkuyorum.
nurtiş sende dün korttuğunu yazmıştın,şimdi seni çok daha iyi anlıyorum.allahım bebeklerimizi korusun nolur onların başına birşey gelmesin.isteyen diğer tüm arkadaşlarımada en kısa zamanda nasip etsin.
arkadaşlarım nolur sakın çok üzülmeyin,olacağına inanın sabredin,oluyor işte
allahtan ümidinizi asla kesmeyin hep dua edin.
anaaaaaaaaaaaa ne diyonn kıssss nerde kalmıştıkkk :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: maşallah maşallah topike bakkk bebiş dolduuu canımm sende inşallah sağlıcakla kucağına alırsınnn bebişinii darısı başımızaakızlar nurtiş bilge
mendiller hazırmı
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
ALLAHIMA ÇOK ŞÜKÜR
MELEKLERİNİ BEKLEYENLER LİSTESİ....
''RABBİM BANADA KATINDAN TERTEMİZ BİR SOY ARMAĞAN ET.ŞÜPHESİZ Kİ SEN DUALARI İŞİTENSİN"
-"İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." "Muhak*kak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir."
-"Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" "Muhak*kak ki Allah dosttur ve yaratandır."
-"HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" "O yaratandır ve yok*tan var edendir."
Jisim -- 7 OCAK
Jpapatyanil -- 27 OCAK
Jselected_79 -- 3 ŞUBAT
Jcnnsnyrt -- 4 ŞUBAT
Jbumuyani -- 10 ŞUBAT
Jcrocusu -- 15 ŞUBAT
J
J
J
J
Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar özelden mesaj atınız..(ÇOK VIP olduk ama, geçmişi okurken bazen gözden kaçabiliyor..)
bilgemm bu topik ve senin liste uğur getirdi bizee baksana adını yazan hamilee inşallah kalan 3-5 kişidee (bende tabi) günümüz gelince hamiş haberini veririzzz
Kızlar kadriye ile konuştum hepinize selamı var ,
ayşecim ve öznurcum sizede çok sevindi tabrik ediyor öpüyor....
a.s ya özledim valla kadirşi güleri nilüyüü
öznurcum sen git dr a o senden zaten test ister...
QUOTE=veda_84;10961022]Eki Görüntüle 33376
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: canımm benimmm çokk tebrik ederimmm Allahın hikmeti büyüklüğü iştee demek yuvanızın dağalmaması gerekiyormuşş rabbim size harç göndermiş yapışın iyice diye inşallah sağlıcakla kucağına alırsın canımmmm :teytey:
canım çok teşekkür ederim.hayırlısıyla bebişimin başına bişey gelmeden sağlıklı bir şekilde doğurabilsem,çok korkuyorum.allah hepinize nasip etsin,darısı başınıza diyelim arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?