Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
banada doktor bebeğinin gelişimini hızlandırıcak ve kalbinin atışını düzenlicek dedi

canım rahim kalınlaşması hamilelik belirtisi olabilir belki dr şüphelenmiş olduğu iöçin istemiş olabilir
batma varmı kasıklarda akıntın nasıl?

akıntım vardı 15 gündür felan sarı şekilde hatta sürekli günlük ped değiştiriyordum bu aralar azaldı sanki. Sağ kasığımda iki gündür ara ara giren ağrılar var ama sadece sağ kasığımda bazen debel ağrısı oluyor akşamları ama evişi yapmama yordum hep. Birde sık tuvalete çıkma var birkaç gündür. Doktor akıntın var mı diye sorunca zaten işkillendim ben.. Ama eşim korunuyor geri çekme yöndetmiyle ve ihtimal vermiyor bakalım ta cumaya verecekler tahlil sonuçlarını o zamana kadar reglide olabilirim.. Özellikle doktor işaretleyip çıktı alıp bana verdi ama reglin gecikmiş ondna kalınlaşmıştır vs. demedi sadece kalınlaşma var dedi...

valla canım belirtin benim hamilelik belirtim gibi
geri çekme yöntemi tam bir korunma yöntemi değildir ki öyle hamile kalan bi ton insan var ya
valla hayırlısı olsun hamileysen zaten testte çıkacak 3 ay sonra yada önce olmuş farkedermi senin için bebişinin gelmesi, hem hepsi rızkıyla geliyor Allah en doğrusunu bilir
inşallah hayırlısı olsun diyorum ben..

ben google dan araştırdım rahim kalınlaşmasını ama hiçbir yerde hamilelikten söz etmiyor. Tam tersine yumurtlamanın olmadığını ve bir sorun olduğunu ilaçla tedavi edildiğini söylüyor. Ama yeni ergenliğe giren yada menopoza girenlerde sık rastlanır diyor. Bende buraları okurken hep rahim kalınlaşması var diyenler oluyordu ve sonra hamile olduklarıın öğreniyorlardı.. valla hiç sorun değil 3 ay önce olmuş olması bekletmeden gelmiş olmasına sevinirim bilakis ama yine de ihtimal veremiyorum.. Cuma günü görcez bakalım... bir rahatsızlığa yol açsa doktor ilaç verirdi diye düşünüyorum hiç olmazsa regli olmam için ilaç verirdi. vermediğine göre bir bildiği var da diyorum, daha birkaç gün geciktiği için kan tesitne bakmadan da vermek istemedi belki diyorum bir sürü şey geçiyor içimden. sorun olsa doktor yumurtlaman olmuyor ondan böyle demezmiydi ama...

aaaaaaayyyyyyyyyyy...işte olduuuuuuuuu...
yasasın..çok sevındım.canım benım...kaydirigubbakcemile5

canım yumurtlaman olmadıysa zaten dr derdi
inşallah menepoz felan olyı yoktur ama sanmıyorum ben, bi takım testler istediyse hormon testleri olabilir hangileri peki, hatırlıyormusun test isimlerini?
sen direk dr hamile kalmak istiyorum felan deseydin keşke ona göre bi yöntem uygulardı inşallah bebek vardır canım yaa

canımm zaten doktora geçmiimi anlattım geçen sene başka bir jinekoloğa gitmiştim 10 gün reglim gecikince prolaktinim yüksek çıkmıştı ilaç kullanıp düşürmüştüm sonradan birde ufak kist çıktı o da eridi kısa sürede zaten regliyle atılan cinstenmiş bunları hep anlattım. Bebek konusuna gelince biz baharda dşünüyorduk rutün kontrol ve folikasid için gittim doktora ama randevu günüm gelene kadar reglimde gecikti aklımda olan birşey değildi hamilelik. Prolaktin, fsh, lsh, tiroid, beta hcg fela bakılacak gördüğüm kadarıyla... bakarken sadece kalınlaşmış dedi ama bir sorundan sözetmedi sadece muayene bittiğinde bir de akıntın var mı diye sordu o kadar...

direk hormon testlerini yaptırtmış işte sana ben hamile kaldığımı öğrendiğimde de dr bende bu testleri istemişti ama senin kontrol açısından bakıcak birde akıntıyı acaba başka sebepten mi sorduki acaba? neyse sen içini ferah tut kist mist çıkmasında yada şu hormon değerlerin normal çıksında gerisi gelir kendiğinden inşallah hamiş haberi alırız cuma günü...

canım biz bebiş istiyoruz diye dr agittim hormon testi istedi orda çıktı bu sabah gittim dr a 1 kutu verdi 8 adet haftada 2 kez dedi 1 ay sonra gel tekrar test dedi dostinex verdi ama şimdi okuyırumda ilacı gebe kalınmamamlı dedi ya olursa kafam karışıtıı yaa

Kızlar kadriye ile konuştum hepinize selamı var ,
ayşecim ve öznurcum sizede çok sevindi tabrik ediyor öpüyor....

selam kızlarrrr nasılsınızzz Folikleri içtinizmiiiiii geçmişten geliyomm azz sonra

içtim bennnnn çiğdoşummmmmmmmmm

aaaaaaayyyyyyyyyyy...işte olduuuuuuuuu...
yasasın..çok sevındım.canım benım...kaydirigubbakcemile5

canım çok sağol,inşallah sorunsuz şekilde geçer,korkularım var tabiki.

Kızlar kadriye ile konuştum hepinize selamı var ,
ayşecim ve öznurcum sizede çok sevindi tabrik ediyor öpüyor....

sağolsun canımcım.

selam kızlarrrr nasılsınızzz Folikleri içtinizmiiiiii geçmişten geliyomm azz sonra

ben içmedim yanımda yokki.artık eve gidince unutmazsam içerim.ilaçlarımı bayağı aksatmıştım bikaç gündür.

ya benim şimdi tahlili yaptırıp öylemi dr.a gitmem gerekiyo.şimdi çıkıp gitsem olmuyomu yani.

öznurcum sen git dr a o senden zaten test ister...

QUOTE=veda_84;10961022]Eki Görüntüle 33376

Eki Görüntüle 33377 [/QUOTE]

canım maşallah çok tatlı olmuşsun çok yakışmışşş rabbim bizede en kısa zamanda giymeyi kısmet etsin

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: canımm benimmm çokk tebrik ederimmm Allahın hikmeti büyüklüğü iştee demek yuvanızın dağalmaması gerekiyormuşş rabbim size harç göndermiş yapışın iyice diye inşallah sağlıcakla kucağına alırsın canımmmm :teytey:
kızlar nurtiş bilge
mendiller hazırmı
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
ALLAHIMA ÇOK ŞÜKÜR
anaaaaaaaaaaaa ne diyonn kıssss nerde kalmıştıkkk :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: maşallah maşallah topike bakkk bebiş dolduuu canımm sende inşallah sağlıcakla kucağına alırsınnn bebişinii darısı başımızaa

öznurcum sen git dr a o senden zaten test ister...

dr.u arıyorum cevap vermiyo.erken çıkabilirsen burdan gidicem tabi dr.a ulaşabilirsemde.kan tahlili ise sabaha kalır,öğleden sonra hastanede kan almazlar bildiğim kadarıyla.

MAŞALLAH YA BU NE GÜZEL GÜN BÖYLE AYŞECıM SENıDE TEBRıK EDERıM ALLAH HAYIRLISIYLA KUCAĞINA ALMAYI NASıP ETSıN ıNŞALLAH :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Bılgecım lıstemız Çok uĞurlu geldı ınŞallah dıĞer kızlarda hamıŞ lıstesını doldurur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…