Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben bugün kaldım burda çıkamadım kızlar.yarına kaldı dr. işi de.sabah tahlil yaptırırım öğlen alır dr.a giderim artık işe de gelmem.

Son düzenleme:
bugün yaptım ya çıkmadı yarın tekrar mı deneyim ki yoksa direk kan mı yapsam canm bilemedim ohaoldumsmile

kıss çiğdem okudunmu mesajıı anladınmıııı
kızcağız şimdi okuyor ama yazamıyorr töbe töbe gülesim geldi birden ayolll sanki sakat gibi:roflol:

amanın kızlar merhaba çok sevindim ya öznur şoktayım inan ya ikinizide çok tebrik ederim kızlar sağlıklı bi dokuz ay geçirirsiniz inşallah çok öpüyorum ya bunlar süper haberler

amanın kızlar merhaba çok sevindim ya öznur şoktayım inan ya ikinizide çok tebrik ederim kızlar sağlıklı bi dokuz ay geçirirsiniz inşallah çok öpüyorum ya bunlar süper haberler

canımcım çok sağol,allah inşallah tamamına erdirir.darısı başınıza diyorum en kısa zamanda inşallah tekrar arkadaşım.

kızzz bi şey yazdım niye cevap yazmıyonuz yaww

bugün yaptım ya çıkmadı yarın tekrar mı deneyim ki yoksa direk kan mı yapsam canm bilemedim ohaoldumsmile

idrar testi daha pratik tabiki,oyüzden önce onu yapıyoruz ama ben gider hemen kan tahlilimi yaptırabilirim diyorsan daha garanti olur.

kıss çiğdem okudunmu mesajıı anladınmıııı
kızcağız şimdi okuyor ama yazamıyorr töbe töbe gülesim geldi birden ayolll sanki sakat gibi:roflol:

anlamadın ya bilgem kim diyo ne diyo kim aktif değil özelden yaz kıs merak ettim ben sabah dr agittim dostinex verdi haftada 2 gün kullanıcam 1 ay sonra tekrar test yapıcam ama galiba ilacı kullanırken hamiş olamıycam sonra olucam bu arada sen hangi hastahaneye gidiyorsun kontroller içinn

kızlar ben geldım ama bısure bana ismimle hıtap etmeyın olurmu.benım kım oldugumu merk edenler bılgecıme msj atsın :)

kadriye diyo :kedi:

lülülülülülümalum şahıssshihoyyytgeldiyaaa hani o işte adını veremem şekerim :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…