- Konu Sahibi EU3
-
- #3.321
aaa kızlar aramıza yeni biri gelmişş gülümsehayata
say canım benide sayy bu aydan çok umutluum rabbim hayırlısı ile nasip eder inşallah ilk defa bebişe bu kadar yaklaştığımı hissettim eşim vitaminleri full alıyoo bende prolaktin varmış hemen aldım içtimm ilacıı dah hastyalığım bile bitmedi okudum burda ilaç içip hemen hamile kalan o kadar çoktuu zaten bana bir aspirin bile hemen etki eder ilaclara hemen cvp veriyo bünyem 1 ağrı kesci içsem sanki sinir hapı almış gibi saatlerce uyurumm düşünün artıkk ayyy Allahım hayırlısı ise bu ay gönder ne olurr Allahım hayır değilsede sen hayır yap yine bu ay gönderrr bebişimii bana ve bekleyen tüm arkadaşlarımaa Aminnnnn
...aktif olunca üyeliği mesaj yazabiliyomuşş
neyse diyorki çiğdem süt hormonunun sonucunu dr a göstermişmi ilaç verdiyse kullansın benim değrim düştü sanırım hemen regli oldum diyor.
kıss çiğdem okudunmu mesajıı anladınmıııı
kızcağız şimdi okuyor ama yazamıyorr töbe töbe gülesim geldi birden ayolll sanki sakat gibi:roflol:
amanın kızlar merhaba çok sevindim ya öznur şoktayım inan ya ikinizide çok tebrik ederim kızlar sağlıklı bi dokuz ay geçirirsiniz inşallah çok öpüyorum ya bunlar süper haberler
bugün yaptım ya çıkmadı yarın tekrar mı deneyim ki yoksa direk kan mı yapsam canm bilemedim ohaoldumsmile
kıss çiğdem okudunmu mesajıı anladınmıııı
kızcağız şimdi okuyor ama yazamıyorr töbe töbe gülesim geldi birden ayolll sanki sakat gibi:roflol:
malum şahıssın sennnnnnnnnnnnnnnnnn:lepi::1hug:a.s.:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::içelim:hihoyyythihoyyythihoyyytopuyorumnanaktangülme beeee.geldım işte...
kızzz bi şey yazdım niye cevap yazmıyonuz yaww
anlamadın ya bilgem kim diyo ne diyo kim aktif değil özelden yaz kıs merak ettim ben sabah dr agittim dostinex verdi haftada 2 gün kullanıcam 1 ay sonra tekrar test yapıcam ama galiba ilacı kullanırken hamiş olamıycam sonra olucam bu arada sen hangi hastahaneye gidiyorsun kontroller içinn
kadriye diyo :kedi:
lülülülülülümalum şahıssshihoyyytgeldiyaaa hani o işte adını veremem şekerim :dilcikar:anlamadın ya bilgem kim diyo ne diyo kim aktif değil özelden yaz kıs merak ettim ben sabah dr agittim dostinex verdi haftada 2 gün kullanıcam 1 ay sonra tekrar test yapıcam ama galiba ilacı kullanırken hamiş olamıycam sonra olucam bu arada sen hangi hastahaneye gidiyorsun kontroller içinn
ayy ortalık karıştıne cevabı kız soru mu sordunkiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?