Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

valla canım sanırım bizden başka gidebileceği bi yer yok,askerlik boyunca bizdemi kalacak onuda bilmiyoruz bize birşey sormadıki ben geliyorum dedi,evin anahtarını nereye bırabilirsiniz diye sordu okadar.bizde kalmaz herhalde okadar eşşek değildir diyorum ama baksana eşi bile geliyom sömestrde diyo yaaa bize bişey soran yok bu durumda bi eşşeklik de yapabilirler napıcam ben bilmiyorum.bunun sıkıntısı sardı şimdi de ya off kafam hiç mi rahat olmayacak,stresten kanıma ağrı giriyo yaa hakketen çok kötüyüm ben.

kıslar grip gibide diilim
ama kötüyüm

hani bi fıkra var ya
temel bigün doktora gitmiş
ula doktor pey nereme dokunsam ağriy da demiş
doktor baştan aşşa muayene etmiş hiç bişeyi yok
ya temel bey tahlilleriniz gayet normal bişeyiniz yok demiş
temel nasi olur ağriy demiş
sonra doktor bi bakmış parmağının ucu yara
parmağıyla neresine dokunsa acıyo delikafadulden

söle yevrum gelmesinler koçişine anlat durumunu ben ağırlıyamam diye ay birde hamilesin şimdi sen öle hergün yemek felanda yapamazsın edemezsin ooo zor
söle kocana kesin

canım git bi idrar testi yap bence
günün geçtiyse çıkar muhakkak
negatifsede üzülme
zaten bu ara istemiyodun sanırım

ay ne kötü bi durum ya
evin anahtarı nerde ha
ben evde yokken hayatta bi başkasını istemem evimde
kayınvaldemlerin bile ben yokken evimde olmalarını istemiyorum ya

yevrum sen hamilesin 12. haftaya kadar böle salak gibi olunuyor işte :roflol::roflol:
hiçbirşey yemek içmek yapmak istemiyor insanın canı başını zor kaldırıyor ağzının tadı olmuyor

canım bence sabret bişey kalmamış şurda sabredemeyeceksen test yap bi

yevrum sen hamilesin 12. haftaya kadar böle salak gibi olunuyor işte :roflol::roflol:
hiçbirşey yemek içmek yapmak istemiyor insanın canı başını zor kaldırıyor ağzının tadı olmuyor

ayyyyy
öyleyim dimmmiiiiiiiiiii :roflol:

söle yevrum gelmesinler koçişine anlat durumunu ben ağırlıyamam diye ay birde hamilesin şimdi sen öle hergün yemek felanda yapamazsın edemezsin ooo zor
söle kocana kesin

offff bilgecim offff nasıl diyeceksin gelmeyin diye.kuzeni işte en yakını,denmezki,hiç çaremiz yok görünüyor.

öpüldünüz kıslar yarın görüşürüzzzzz

böyle yap ozaman:dilcikar:

valla bize okadar çok yatılı gelen oluyorki,eşimin nerdeyse tüm sülalesi gelmiştir kalmaya,gelen 1 haftadan az kalmaz,artık benim tahammülüm kalmadı.biz herkese iyi davranıyoruz diye memlekete giden anlatıyo,bu sefer öbürüde hevesleniyo geliyo.artık iyi davranmıcam ya kimseye.misafirmiş gibi ağırlamayacam.misafirlik 2 gün diyecem,3.gün yemek de yok ilgi de yok.ya zaten kocamla problemlerimi çözmem gerek hala kendime gelemedimki ben şimdi kendimi bırakıp bunlarlamı uğraşacağım.

canım git bi idrar testi yap bence
günün geçtiyse çıkar muhakkak
negatifsede üzülme
zaten bu ara istemiyodun sanırım

işte o testi yapmaya cesaretim olsa yapcam ama doğmamış çocuğa don biçmek gibi olcak doktor birşey demedi ele avuca sığan bir tek rahimde kalınlaşma var. Evet kasıklarım, karnım ağrıyor, acayip halsizliğim var ve bugün midemde bulanıyor.. Ama yine de bekleyeceğim kararlıyım idrar testi yapsam negatif çıksa bile belki yanlıştır dicem bu sefer kan tahlili hiç olmazsa daha kesin.. kafamı başka şeylere yormam lazım...

canım eşinin de duyarlı olması lazım ama gelmede diyemez tabii biz gelcez deyince adam ne yapsın kii. Valla bence de çok yüz verme yüz bulan nasılsa ağırlıyorlar deyip geliyor. Biraz mesafeni koru hem de naz yap biraz yaaa.. Hamilelik günleri ele geçmez öyle tadını çıkar.. Bu sefer neyse de bir daha gelecek olan olursa kusura bakmayın rahatsızım çalışıyorum dersin artık. kendi kıymetini de bil hayatım...

yani bi şekilde rahatsız olduğumuzu belli etmemiz lazım.direk denmez ama bizim rahatsız olduğumuzu hissederlerse onlar da rahatsız olurlar.okadar insan geldi gitti şimdi kabak bunların başına patlayacak kaydirigubbakcemile3 ama napayım illaki birinde patlayacaktı yani.allahım inşallah ev tutar bu çocuk enkısa zamanda tutar hemde,inşallah allahım nolur.karısı da gelene kadar bir ev tutsun.

caınım gelene gelme demek olmaz ama eşinle konuş abisimi kardeşimi neyse sölesin uzun süre kalmalı bişeymi diye sorsun, senin hamile olduğunu felan söylesin
hatta sen eşine söle ben uzun süre misafir istemem de aaaa zaten yeni sendrom geçirdinnn azcık burnunu sürt seninkinin işte nazını geçirrr daha unutmadım de o olayı
ben kimseyle ilgilemem beynen yorgunum dee

canımm zaten merak etme bu çocuk askerliğe geliyorsa öyle her akşam elini kolunu sallayarak çıkıp sizde her akşam kalamaz askerlik bu olurmu öyle gündüz askerlik yap akşam git birinin evine kal olmaz.. Sadece haftasonşarı kalabilir o da sadece birgün iki gün bile olabileceğini sanmıyorum. Ayrıca soyadınızın tutması gerekiyor sanırım ve askerlik yaptığı yerinde belli sınırlarıı var o sınırların dışına çkamıyor yani belirlenen sınırların dışında kalıyorsa eviniz haftasonu da gelemez ben kardeşimden biliyorum kardeşim kütahya'da yaptı askerlik acemiliğini ilçesinde tavşanlıda da teyzemin oğlu oturuyor sınırların dışında olduğundan yemin töreninden sonra iki gün orda klacaktı annemler ve kardeşim ama kardeşim gelemedi istese gelirdi birşey olmazdı belki ama riske atmak istemedik. Öyle kolay değil yani gelmek kalmak askerdeyken canım zaten acemiliğe geldiyse izinleri de 2 haftada bir olcak sanırım...

MELEKLERİNİ BEKLEYENLER LİSTESİ....

''RABBİM BANADA KATINDAN TERTEMİZ BİR SOY ARMAĞAN ET.ŞÜPHESİZ Kİ SEN DUALARI İŞİTENSİN"

-"İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." "Muhak*kak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir."
-"Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" "Muhak*kak ki Allah dosttur ve yaratandır."
-"HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" "O yaratandır ve yok*tan var edendir."

Jisim -- 7 OCAK
Jpapatyanil -- 27 OCAK
Jselected_79 -- 3 ŞUBAT
Jcnnsnyrt -- 4 ŞUBAT
J gülümsehayata-- 10 ŞUBAT
Jcrocusu -- 15 ŞUBAT
J

J
J

J

Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar özelden mesaj atınız..(ÇOK VIP olduk ama, geçmişi okurken bazen gözden kaçabiliyor..)

Uğurlu Listemizin Hamileleriiii MELEKLERİMİZ GELİYORRRR
Jnur1111 -- :CüvCüv:
Jadilemir -- :CüvCüv:
J-ozi- -- :CüvCüv:
JA&S -- :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…