- Konu Sahibi EU3
-
- #3.361
dün hastanede kaptım şifayı heralde canım ya
heryerim ağrıyoooo
aaaaaaaa
işmi bu şimdi ya
istanbulda başka tanıdığınız yokmu askerlik boyunca sizdemi kalcak
afedersin ama yuuuuhhhhh yaniiiiiii bilmiyorumkismile
söle yevrum gelmesinler koçişine anlat durumunu ben ağırlıyamam diye ay birde hamilesin şimdi sen öle hergün yemek felanda yapamazsın edemezsin ooo zornurtişim ben de gribim iştah da yok
karnıma sürekli ağrılar giriyo
kafamdaki düşünceleri de henüz atamadım sürekli düşünüyorum
ben de kötüyüm anlayacağın.bi güzel haber alamaz mıyım yaa
eşimin kuzeni askerlik istanbula çıkmış ama sabah gidilip akşam gelinen cinsten
yarın bize geliyor bizde kalacak,eşide sömestr tatilinde gelecekmiş.15 gün o da burada.
biz daha tam düzelmemişken ben nasıl misafir ağırlayacağım yaaa.mafoldumben
ühühühühü kızlar ben cumaya kadar nasıl beklicem şimdi aradım belki sadece hcg yi söylerler diye ama hepsiin birden veriyolarmış danışmaya ve telde söylemiyorlarmışmıış.. Bekleyen onlar değiiill tabiii offf offf gebelik testi mi alsam acaba ama negatif çıkarsa üüzlcem herçi bu ay beklemediim birşey için niye üzülceksem artık. Ama olsun sabahtan beri alıştırdım kendimi napıyım ben şimdi kızlar yaaa...
valla canım sanırım bizden başka gidebileceği bi yer yok,askerlik boyunca bizdemi kalacak onuda bilmiyoruz bize birşey sormadıki ben geliyorum dedi,evin anahtarını nereye bırabilirsiniz diye sordu okadar.bizde kalmaz herhalde okadar eşşek değildir diyorum ama baksana eşi bile geliyom sömestrde diyo yaaa bize bişey soran yok bu durumda bi eşşeklik de yapabilirler napıcam ben bilmiyorum.bunun sıkıntısı sardı şimdi de ya off kafam hiç mi rahat olmayacak,stresten kanıma ağrı giriyo yaa hakketen çok kötüyüm ben.
ya nurtiş özelden yaz bana kim bu gülümse hayata
yevrum sen hamilesin 12. haftaya kadar böle salak gibi olunuyor işte :roflol::roflol:kıslar grip gibide diilim
ama kötüyüm
hani bi fıkra var ya
temel bigün doktora gitmiş
ula doktor pey nereme dokunsam ağriy da demiş
doktor baştan aşşa muayene etmiş hiç bişeyi yok
ya temel bey tahlilleriniz gayet normal bişeyiniz yok demiş
temel nasi olur ağriy demiş
sonra doktor bi bakmış parmağının ucu yara
parmağıyla neresine dokunsa acıyo delikafadulden
canım bence sabret bişey kalmamış şurda sabredemeyeceksen test yap biühühühühü kızlar ben cumaya kadar nasıl beklicem şimdi aradım belki sadece hcg yi söylerler diye ama hepsiin birden veriyolarmış danışmaya ve telde söylemiyorlarmışmıış.. Bekleyen onlar değiiill tabiii offf offf gebelik testi mi alsam acaba ama negatif çıkarsa üüzlcem herçi bu ay beklemediim birşey için niye üzülceksem artık. Ama olsun sabahtan beri alıştırdım kendimi napıyım ben şimdi kızlar yaaa...
yevrum sen hamilesin 12. haftaya kadar böle salak gibi olunuyor işte :roflol::roflol:
hiçbirşey yemek içmek yapmak istemiyor insanın canı başını zor kaldırıyor ağzının tadı olmuyor
söle yevrum gelmesinler koçişine anlat durumunu ben ağırlıyamam diye ay birde hamilesin şimdi sen öle hergün yemek felanda yapamazsın edemezsin ooo zor
söle kocana kesin
böyle yap ozaman:dilcikar:offff bilgecim offff nasıl diyeceksin gelmeyin diye.kuzeni işte en yakını,denmezki,hiç çaremiz yok görünüyor.
böyle yap ozaman:dilcikar:
canım git bi idrar testi yap bence
günün geçtiyse çıkar muhakkak
negatifsede üzülme
zaten bu ara istemiyodun sanırım
valla bize okadar çok yatılı gelen oluyorki,eşimin nerdeyse tüm sülalesi gelmiştir kalmaya,gelen 1 haftadan az kalmaz,artık benim tahammülüm kalmadı.biz herkese iyi davranıyoruz diye memlekete giden anlatıyo,bu sefer öbürüde hevesleniyo geliyo.artık iyi davranmıcam ya kimseye.misafirmiş gibi ağırlamayacam.misafirlik 2 gün diyecem,3.gün yemek de yok ilgi de yok.ya zaten kocamla problemlerimi çözmem gerek hala kendime gelemedimki ben şimdi kendimi bırakıp bunlarlamı uğraşacağım.
canım eşinin de duyarlı olması lazım ama gelmede diyemez tabii biz gelcez deyince adam ne yapsın kii. Valla bence de çok yüz verme yüz bulan nasılsa ağırlıyorlar deyip geliyor. Biraz mesafeni koru hem de naz yap biraz yaaa.. Hamilelik günleri ele geçmez öyle tadını çıkar.. Bu sefer neyse de bir daha gelecek olan olursa kusura bakmayın rahatsızım çalışıyorum dersin artık. kendi kıymetini de bil hayatım...
caınım gelene gelme demek olmaz ama eşinle konuş abisimi kardeşimi neyse sölesin uzun süre kalmalı bişeymi diye sorsun, senin hamile olduğunu felan söylesinvalla bize okadar çok yatılı gelen oluyorki,eşimin nerdeyse tüm sülalesi gelmiştir kalmaya,gelen 1 haftadan az kalmaz,artık benim tahammülüm kalmadı.biz herkese iyi davranıyoruz diye memlekete giden anlatıyo,bu sefer öbürüde hevesleniyo geliyo.artık iyi davranmıcam ya kimseye.misafirmiş gibi ağırlamayacam.misafirlik 2 gün diyecem,3.gün yemek de yok ilgi de yok.ya zaten kocamla problemlerimi çözmem gerek hala kendime gelemedimki ben şimdi kendimi bırakıp bunlarlamı uğraşacağım.
yani bi şekilde rahatsız olduğumuzu belli etmemiz lazım.direk denmez ama bizim rahatsız olduğumuzu hissederlerse onlar da rahatsız olurlar.okadar insan geldi gitti şimdi kabak bunların başına patlayacak kaydirigubbakcemile3 ama napayım illaki birinde patlayacaktı yani.allahım inşallah ev tutar bu çocuk enkısa zamanda tutar hemde,inşallah allahım nolur.karısı da gelene kadar bir ev tutsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?