Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimde bugün eşimin halası vefat etti defnettik kayınvalidemler geldi o yüzden bendede bu gece misafir var ama ben eşime çok ısrar etme illede kalın diye dedim sonuçta çalışıyorum evde oturmuyorum çünkü eve gidincede ben yemek yapıyorum kayınvalidem ancak bulmaca çözüyo beni deli ediyorrrrrrrrrrrrrrr

OZıM EVET eşine güselce söyle oda seni kazanmak için yapsın bişeyler işte fırsat akşam söyleyecekmisin hamişliği
ayy birine bişey yazacaktım unuttum burdan kafamçokkarıştı
kızlar ya kadriş yok hiç gözükmüyor özledik valla

nee bulmacamı çözüyor az ezdeki işleri çözsede herkes rahatlasa yemek öamaşlır falann

nerdeeeeeeeeeeee ojelerini tazeliyo hanfendi bana kafayı yedirtecek bigün allahtan o ankarada ben izmirde ama gelincede kalıyo epey bi ama bu sefer 1 gün 1 günde ölmem ama artık akıllandım hiç yüz verrmiyorum kalın bile demiyorum

haaa hatırladımm bilgeee sana bişey yazcaktım ay bunadım alzaimer mi oldum ne bu arada bu ilacın yan etkisi varmı acaip tansiyonum düşük gibi hissediyorum kendimi bilgeee sen hangi dr agidiyon canımm istanbulda bana yakın bir sen varsın galiba

ojeli bulmaca yada bulmacalı oje vayyy anam senin kayınvalide jet sosyete falan galiba söyle ona ojelerle bulmaca çözeceğine abdest alıp kuran okusun bir ayak çukura girmiş azz ahiret işlerini çözsünn töbe töbee

canım başınız saolsunn
kızlar ben çıkıyorum yarın görüşürüzzz

vallahi katılıyorum çiğdemciğim ama nerde benden süslü bide benim annem hacı aile de hiç görmedim böyle olunca tuhaf oluyom

yevrum benim dr özel klinikte bağdat caddesinde ben anadolu yakasındayı
ama gitmek istersen medipoli tavsiye ederim abimde orada dr
ama karşıda istersen sana bulurum iyi dr..
hadi öptüm

söyledim eşime istemediğimi,kesinlikle istemiyorum dedim.okadar çok sıkıştırıyorumki onu.ama yapacağım bana ettiklerinin yanında hiç kalır.tabiki kendimi düşünmeliyim.

canım öyle değil,pratisyen doktor bu çocuk sabahtan akşama kadar asker muayene ediyolar,akşam evlerine gidiyolar.malesef dediğin gibi değil,bir ev bulmak zorunda kendine.askeriyede lojman vardır belki ama gidermi.

akşam söylicem hamişliğimi canım.

vallahi katılıyorum çiğdemciğim ama nerde benden süslü bide benim annem hacı aile de hiç görmedim böyle olunca tuhaf oluyom

canım yazdıktan sonra pişman oldum haddim olmadan öyle banada garip geldi bizdede öyle yok ama benimle aynı fikirde olmana sevindim yinede kusura bakma

yevrum benim dr özel klinikte bağdat caddesinde ben anadolu yakasındayı
ama gitmek istersen medipoli tavsiye ederim abimde orada dr
ama karşıda istersen sana bulurum iyi dr..
hadi öptüm

aaa ya ben seni avrupa yakasında sanıyordummm iyi akşamlar canımm

yok canım önemli değil banada garip geliyo ama işte napacan tercih meselesi

s

canım öyle değil,pratisyen doktor bu çocuk sabahtan akşama kadar asker muayene ediyolar,akşam evlerine gidiyolar.malesef dediğin gibi değil,bir ev bulmak zorunda kendine.askeriyede lojman vardır belki ama gidermi.

heralde sürekli sende kalacak kadar düşüncesiz değildir. Lojmanlar evte kanımca orda kalması mantıklı hem sende hamilesin özellikle söyle geldiğinde de yorulmamam lazım de ilk aylarım felan de zaten yalan söylemiyorsun ki gerçek bunlar. Sen birde misafir mi ağırlayacaksın her akşam ne yemek yapcam diye mi düşünceksin... Eşinle konuş o da sendne taraf olsun kuzeninin yanında laf kıvırmasn canım... Eşinin haberi yokmuydu daha hamileleğinden ben dayanamazdım heralde.. İnşallah yarında kan testi yaptırır kesinleştirirsin hayırlı haberlerini bekliyoruz..

Canım gözünaydın senin adına çok sevindim hayırlı olsun tam da geçirdiğin kötü günlerin üstüne çok iyi bir haber bebeğiniz yuvanızı daha da güçlendirir inşallah sağlıkla kucağına alman dileğiyle darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşallah:lepi::sm_cool::teytey::dance:a.s.

slm vedacım nasılsın güzel oğluşun nasıl bakıyim bu arada fotolarını gördüm çok tatlı çıkmışsın çok yakışmış hamilelik allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım....

kızlar nurtiş bilge
mendiller hazırmı
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
ALLAHIMA ÇOK ŞÜKÜR

Maşallah maşalla bu gün çifte bayram gibi olmuş çok sevindim ayşecim hayırlı uğurlu olsun sağlıklı bir hamilelik ve doğum diliyorum canım ne güzel ya böyle güzel haberler duyunca çok mutlu oluyorum....:dance::dance::dance::sm_cool:sositosositoa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…