benimde bugün eşimin halası vefat etti defnettik kayınvalidemler geldi o yüzden bendede bu gece misafir var ama ben eşime çok ısrar etme illede kalın diye dedim sonuçta çalışıyorum evde oturmuyorum çünkü eve gidincede ben yemek yapıyorum kayınvalidem ancak bulmaca çözüyo beni deli ediyorrrrrrrrrrrrrrr
nerdeeeeeeeeeeee ojelerini tazeliyo hanfendi bana kafayı yedirtecek bigün allahtan o ankarada ben izmirde ama gelincede kalıyo epey bi ama bu sefer 1 gün 1 günde ölmem ama artık akıllandım hiç yüz verrmiyorum kalın bile demiyorum
canım başınız saolsunnbenimde bugün eşimin halası vefat etti defnettik kayınvalidemler geldi o yüzden bendede bu gece misafir var ama ben eşime çok ısrar etme illede kalın diye dedim sonuçta çalışıyorum evde oturmuyorum çünkü eve gidincede ben yemek yapıyorum kayınvalidem ancak bulmaca çözüyo beni deli ediyorrrrrrrrrrrrrrr
yevrum benim dr özel klinikte bağdat caddesinde ben anadolu yakasındayıhaaa hatırladımm bilgeee sana bişey yazcaktım ay bunadım alzaimer mi oldum ne bu arada bu ilacın yan etkisi varmı acaip tansiyonum düşük gibi hissediyorum kendimi bilgeee sen hangi dr agidiyon canımm istanbulda bana yakın bir sen varsın galiba
caınım gelene gelme demek olmaz ama eşinle konuş abisimi kardeşimi neyse sölesin uzun süre kalmalı bişeymi diye sorsun, senin hamile olduğunu felan söylesin
hatta sen eşine söle ben uzun süre misafir istemem de aaaa zaten yeni sendrom geçirdinnn azcık burnunu sürt seninkinin işte nazını geçirrr daha unutmadım de o olayı
ben kimseyle ilgilemem beynen yorgunum dee
canımm zaten merak etme bu çocuk askerliğe geliyorsa öyle her akşam elini kolunu sallayarak çıkıp sizde her akşam kalamaz askerlik bu olurmu öyle gündüz askerlik yap akşam git birinin evine kal olmaz.. Sadece haftasonşarı kalabilir o da sadece birgün iki gün bile olabileceğini sanmıyorum. Ayrıca soyadınızın tutması gerekiyor sanırım ve askerlik yaptığı yerinde belli sınırlarıı var o sınırların dışına çkamıyor yani belirlenen sınırların dışında kalıyorsa eviniz haftasonu da gelemez ben kardeşimden biliyorum kardeşim kütahya'da yaptı askerlik acemiliğini ilçesinde tavşanlıda da teyzemin oğlu oturuyor sınırların dışında olduğundan yemin töreninden sonra iki gün orda klacaktı annemler ve kardeşim ama kardeşim gelemedi istese gelirdi birşey olmazdı belki ama riske atmak istemedik. Öyle kolay değil yani gelmek kalmak askerdeyken canım zaten acemiliğe geldiyse izinleri de 2 haftada bir olcak sanırım...
OZİM EVET eşine güselce söyle oda seni kazanmak için yapsın bişeyler işte fırsat akşam söyleyecekmisin hamişliği
ayy birine bişey yazacaktım unuttum burdan kafamçokkarıştı
kızlar ya kadriş yok hiç gözükmüyor özledik valla
vallahi katılıyorum çiğdemciğim ama nerde benden süslü bide benim annem hacı aile de hiç görmedim böyle olunca tuhaf oluyom
yevrum benim dr özel klinikte bağdat caddesinde ben anadolu yakasındayı
ama gitmek istersen medipoli tavsiye ederim abimde orada dr
ama karşıda istersen sana bulurum iyi dr..
hadi öptüm
s
canım öyle değil,pratisyen doktor bu çocuk sabahtan akşama kadar asker muayene ediyolar,akşam evlerine gidiyolar.malesef dediğin gibi değil,bir ev bulmak zorunda kendine.askeriyede lojman vardır belki ama gidermi.
biliyosunuz ben cuma günü test yapmıştım,adetime 2 gün vardı ve negatif çıkmıştı.yaşadığım olaylar beni çok üzdü,üzüntüden adetim gecikti sandım ama bu sabah yine test yaptım ve 2.çizgi silik çıktı.okadar heyecanlandımki tir tir titredim.içinde bulunduğum durumlardan dolayı ne hissedeceğimi bilemedim ama allahın bir lutfu bu,4 gün önce eşimin neler yaptığını öğreniyorum,bugün ise hamile olduğumu.ve çoooook korkuyorum,ilk bebeğim gibi kaybetmekten çok korkuyorum.
nurtiş sende dün korttuğunu yazmıştın,şimdi seni çok daha iyi anlıyorum.allahım bebeklerimizi korusun nolur onların başına birşey gelmesin.isteyen diğer tüm arkadaşlarımada en kısa zamanda nasip etsin.
arkadaşlarım nolur sakın çok üzülmeyin,olacağına inanın sabredin,oluyor işte
allahtan ümidinizi asla kesmeyin hep dua edin.
kızlar nurtiş bilge
mendiller hazırmı
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
ALLAHIMA ÇOK ŞÜKÜR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?