Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarrr günaydınn bu yeni yıl ve yeniyılın ilk ayı uğurlu geldi galiba herkese... Allah bebek bekleyenlere sağlıklı hamilelşkler nasip etsin.. Arkadaşar demiştim ya eşim geri çekme yöntemiyle korunuyordu bu sabah itiraf etti bir kaza olmuştu dedi ama ne zaman olduğunu hatırlamıyor bana söylememiş ümitlenmeyeyim diye hatta dün akşamda söylemedi ama netten bende hamile olup olamayacağına baktım araştırdım dedi bende üstüne gittim sen birşey biliyosun saklıyorsun yoksa araştırmazsın direk yoktur derdin önceden dedim bu sabahta öyle dedi. Bir de vajinanın bittiği yerden göbeğime kadar bir çizgi var sanki lastikli birşey giymişimde iz yapmış gibi yada ameliyat izi gibi onu da bu sabah ferkettim. Ama hala gebelik testi yapmaya korkuyorum cuma günü sonuçları almayı bekleyeceğim... Hadi hepimiz için hayırlısı...

:)))) inşallah hamilesindir canım

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr

günaydın kıslar bu ay bi tane daha hamiş gelio hadi hayırlı olsun şimdiden

günaydın kızlarrrrr opuyorumnanaktan

ozicim bitanem çok tebrik ediyorum seni.. allah ikinizide nazaralardan saklasın..:Saruboceq:

halaya biraz geç kaldım ama olsun ben yinede iki kıvırayım bi sallayım
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

isimcim çidoşcum sizler nasılsınız kızlaropuyorumnanaktan

güler yevrumm nerelerdesin sen bakimmm
zaten niliden de haber yokk boshayallersmile

gülerim gelmiş hoş gelmiş ama gitmişşşşşşşşşşşş

selammm kızlarrr nasılsınızzz bakimmm Folikler içildimiii
gülerim iyiyim canımm sen nasılsın nerelersdesin yahuuu
dejavu canım Allah hakkınıda hayırlısını versinn
oznurrrrrrr kıs anlat ne yaptın akşam eşine söyledin mi misafir ne olduuu analtttttt

hamile olma ihtimalin yüksek yani,ne uğurlu aymış yaaa,canım hadi inşallah hayırlı haberlerini alırız.

çok sağol canım,darısı başına inşallaaaaaaaaaaaaaaaah

mahallesinde yangın çıkmış gülerin onu seyrediyormuş

öznur ne yaptınız akşam anlat bakalım nasıl söyledin eşine

ooooooooooo süper herkes burda güler sahalara döndü:)))))))))))

ay kızlar tam bizim evin karşında kütüphane var... sanırsam bacadan kaynaklı bi yangın çıkmış.. ona bakıyodum hakkettende.. şimdi biraz daha dumanlar açık renk olmaya başladı galiba uyangın önlendi..

ilk defa bu kadar yakından vede bukadar çok alev görüyorum.. çatıdan resmen alevler çıkıyodu... çok korktum..

Allah hepimizin evini korusun...

öznurcum bitanem allah yardımcın olsun canm... inan çok dualar ediyorum sana.. Allah herşeyi yoluna koyacaktır.. bak gör...:Saruboceq:

olcaycım bitanem hiç sorma.. bu ara nerde bi antin kutin bişey var beni buluyo.. bu sabahta yine bana denk geldi ben aradım itfaiyeyi.. gerçi bilmiyorum belki benden önce arayanda olmuş olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…