- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi EU3
-
- #3.401
kızlarrr günaydınn bu yeni yıl ve yeniyılın ilk ayı uğurlu geldi galiba herkese... Allah bebek bekleyenlere sağlıklı hamilelşkler nasip etsin.. Arkadaşar demiştim ya eşim geri çekme yöntemiyle korunuyordu bu sabah itiraf etti bir kaza olmuştu dedi ama ne zaman olduğunu hatırlamıyor bana söylememiş ümitlenmeyeyim diye hatta dün akşamda söylemedi ama netten bende hamile olup olamayacağına baktım araştırdım dedi bende üstüne gittim sen birşey biliyosun saklıyorsun yoksa araştırmazsın direk yoktur derdin önceden dedim bu sabahta öyle dedi. Bir de vajinanın bittiği yerden göbeğime kadar bir çizgi var sanki lastikli birşey giymişimde iz yapmış gibi yada ameliyat izi gibi onu da bu sabah ferkettim. Ama hala gebelik testi yapmaya korkuyorum cuma günü sonuçları almayı bekleyeceğim... Hadi hepimiz için hayırlısı...
nasıl yani kısssss hamilemisin yoksaaaaaaaaadelikafaduldengünaydın kıslar bu ay bi tane daha hamiş gelio hadi hayırlı olsun şimdiden
kızlarrr günaydınn bu yeni yıl ve yeniyılın ilk ayı uğurlu geldi galiba herkese... Allah bebek bekleyenlere sağlıklı hamilelşkler nasip etsin.. Arkadaşar demiştim ya eşim geri çekme yöntemiyle korunuyordu bu sabah itiraf etti bir kaza olmuştu dedi ama ne zaman olduğunu hatırlamıyor bana söylememiş ümitlenmeyeyim diye hatta dün akşamda söylemedi ama netten bende hamile olup olamayacağına baktım araştırdım dedi bende üstüne gittim sen birşey biliyosun saklıyorsun yoksa araştırmazsın direk yoktur derdin önceden dedim bu sabahta öyle dedi. Bir de vajinanın bittiği yerden göbeğime kadar bir çizgi var sanki lastikli birşey giymişimde iz yapmış gibi yada ameliyat izi gibi onu da bu sabah ferkettim. Ama hala gebelik testi yapmaya korkuyorum cuma günü sonuçları almayı bekleyeceğim... Hadi hepimiz için hayırlısı...
ozicim bitanem çok tebrik ediyorum seni.. allah ikinizide nazaralardan saklasın..:Saruboceq:
halaya biraz geç kaldım ama olsun ben yinede iki kıvırayım bi sallayım
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
AMANIIIIN KİM GELMİŞ olumunekankayizsmilegünaydın kızlarrrrr opuyorumnanaktan
ÖZLETTİN KIS BİLDİİN GİBİ İŞTE İİYİYİMisimcim çidoşcum sizler nasılsınız kızlaropuyorumnanaktan
nasıl yani kısssss hamilemisin yoksaaaaaaaaadelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?