Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarrrrrrr ben artıııık tüpçüyüm biliyonuzmuuuuuu :icecream:

güler canım ya herşeyde seni buluyo be gülüm geçen günkü olayın etkisinden yeni kurtuldun üstüne yangın allah hepimizi korusun sende kendine dikkat etmeye çalış kuşum

eşime şöyle söyledim. ben sana bir hediye aldım bu başlangıcı yapmak için dedim.yemekten sonra vereceğim dedim o tabi ısrar etti yok olmaz ben dayanamam falan dedi ama dedim paket yapmam lazım yapamadım henüz öyle açıktan vermek istemiyorum dedim.olsun öyle ver diye ısrar etti.testi peçeteye sarmıştım bir de mektup yazmıştım bebişime ikisini uzattım baktı peçetenin içinde ne var acaba anlayamadı salladı kulağına falan götürdü baktı anlayamayacak açtı.bu hamilellik tesstimi ki dedi ben anlamamki nasıl oluyor bu şimdi dedi.ben nasıl olduğunu anlattım sonra beni kucakladı kaldırdı duru dur dedim bebişe bişey olacak indir beni dedim.

Son düzenleme:

canım hayırlısı olsun eşinin sevinçle karlılaması çok güsel inşallah bebişte iyidir içini ferah tut eşinin söylediğide mantıklı misafir için bakın bakalım ne diycek daha gelmeden kovulmaz tabii duruma göre hareket edersiniz herşey gönlğnce olsun canım üzme artık kendinii

valla yaaaadelikafadulden
ee kalplerimiz bir ondanalkisalkisalkisolumunekankayizsmile

öznurcum hadi bakalım hayırlısı olsun zor günler gececek inşallah sen şimdi bebeğini düşün benim 1 gün geçince silikdi çizgim inşallah bir tesrlik ypktur ve hcg değerin güzel çıkar canım

Gülerim bnedne bir kez çok yakından şahit olmuştum hakikaten korkunç oluyor Allah herkesi korusun

ayy kıyamam sana üzülme artık ne olur geçti inşallahhh sen ağlarken eşin ne yaptı

kıııııızzz öznuuuurrr bak bende duygulandım şimdiiiiii....gözlerim doldu inansenağlamasenağlamasenağlama

inşlh kuşum inşlh herbişey yoluna girsin allahın izniyle herbişey eskisinden daha güzel gitsin... bebişiniz sizin mutluluğunuzu katlasın:CüvCüv::Saruboceq:

YOK CNM DEJAVU GALİBA HAMİŞ YA ONDAN ÖYLE DEDİM

valla canım kesin birşey yok bende konduruyor olabilirim sadece rahnim kalınlaşmasından ve doktorun beta hcg de istemesinden bu sonuca vardım ama her yerde baktım rahim kalınlaşmasına hamileliktir diyen bir yer görmedim normalde hamile kalmaya engel bir durumuuş ve ilaç kullanılması gerekiyormuş bakacağız bakalım

artık kendimi hiç üzmeyeceğim,hiç düşünmeyeceğim,bebişim iyi olursa eğer çok mutlu olacağım,tek dileğim duam ona birşey olmaması,gerisi zaten gelecek.allahım bu durumları atlatabilemm için gönderdi ona bana,oyüzden geri almayacak biliyorum.şimdi daha güçlü bir aileyiz.

olcaycım kızların haberin yok... dur söylim de olsun..

kızlar bu yangın olayı bugün oldu.. ama gçene haftada gözümün önünde cinayet işlendi... 2gün gözüme uyku girmedi.. olayın etkisinde çok kaldım

bende bu ara her hafta bi ekşın var.. bakalım haftaya nlcek...

şaka biyana allah korusun...

vayyy topike bakınnn yıkılıoyoooo eski günlerdeki gibiii gülerr kıss yeni arkadaşlarınmız oldu biliyormusunn topik yine tavan yapacakk ohh çay yokmu çayyy nülüde kek yapsaaa

öznur korkma canım silik çıkması normal 10 günde çıkanlar var boşver takma kafana onu şimdi bu bebek sizi dahada bağlayacak ben öyle düşünüyorum

ayyy kısss Allah korusunnn cinayet miii akannehir

kıslarr bu arada nurtenn yokkk dün rahatsızdı inşallah ters durum yoktur dinleniyordurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…