- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 46
- Konu Sahibi EU3
-
- #3.421
günaydın arkadaşlar.
sırayla anlatayım.akşam eşime söyledim ama çok ağladım akşam.o sevindi beni kucakladı tabi ben yaşadıklarımdan dolayı akşam hıçkıra hıçkıra ağladım çok kötü oldum.sonrada bebeğime bişey olmuşmudur diye korktum.şimdi herşey geçti.sabah tahliller için hastaneye gittim.sonuçları bekliyorum akşam üstü dr.a gideceğim.dr.umu aradım biraz önce,idrar testim silik çıkmıştı,adetin geciktikten sonra silik çıkmaması lazım dedi,hcg ne bakmam gerekli dedi,korkuttu beni yaaa.ama sonrada geç döllenme olmuş olabilir şimdi düşünme bi hcg çıksın bakalım dedi.çok korkuyorum sizinkiler silik değilmiydi hamişler.
misafire gelince çidoşcum bugün geliyor ben evdeyim bugün işe gitmedim.eşimle konuştuk kararı şu.3-5 gün kalsın dedi ne yapacağını anlayalım gidecekse zaten sorun yok ama baktık kalmaya niyetli ben konuışacağım dedi.bizim 2.5 yıldır sürekli misafirlerle evimizin dolup taştığını bu anlamda artık yalnız yaşamaya ihtiyacımız olduğunu anlatacağım.o da anlar beni dedi.yalana gerek yok gerçeği söylerim ben dedi.ben de tamam dedim.öyle işte.
eşime şöyle söyledim.bugünden itibaren artık yeni bir hayata başlıyoruz ya,o kzı hiç konuşmayacağız ya ben sana bir hediye aldım bu başlangıcı yapmak için dedim.yemekten sonra vereceğim dedim o tabi ısrar etti yok olmaz ben dayanamam falan dedi ama dedim paket yapmam lazım yapamadım henüz öyle açıktan vermek istemiyorum dedim.olsun öyle ver diye ısrar etti.testi peçeteye sarmıştım bir de mektup yazmıştım bebişime ikisini uzattım baktı peçetenin içinde ne var acaba anlayamadı salladı kulağına falan götürdü baktı anlayamayacak açtı.bu hamilellik tesstimi ki dedi ben anlamamki nasıl oluyor bu şimdi dedi.ben nasıl olduğunu anlattım sonra beni kucakladı kaldırdı duru dur dedim bebişe bişey olacak indir beni dedim tabi ben orda koptum allahım nasıl ağlamak hıçkıra hıçkıra resmen mahvoldum.bebişe iyi gelmemiştir bu,korktum da valla allahım hayırlısıyla herşey yolunda gitsin nolur.
:)))) inşallah hamilesindir canım
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
eşime şöyle söyledim.bugünden itibaren artık yeni bir hayata başlıyoruz ya,o kzı hiç konuşmayacağız ya ben sana bir hediye aldım bu başlangıcı yapmak için dedim.yemekten sonra vereceğim dedim o tabi ısrar etti yok olmaz ben dayanamam falan dedi ama dedim paket yapmam lazım yapamadım henüz öyle açıktan vermek istemiyorum dedim.olsun öyle ver diye ısrar etti.testi peçeteye sarmıştım bir de mektup yazmıştım bebişime ikisini uzattım baktı peçetenin içinde ne var acaba anlayamadı salladı kulağına falan götürdü baktı anlayamayacak açtı.bu hamilellik tesstimi ki dedi ben anlamamki nasıl oluyor bu şimdi dedi.ben nasıl olduğunu anlattım sonra beni kucakladı kaldırdı duru dur dedim bebişe bişey olacak indir beni dedim tabi ben orda koptum allahım nasıl ağlamak hıçkıra hıçkıra resmen mahvoldum.bebişe iyi gelmemiştir bu,korktum da valla allahım hayırlısıyla herşey yolunda gitsin nolur.
YOK CNM DEJAVU GALİBA HAMİŞ YA ONDAN ÖYLE DEDİM
canım hayırlısı olsun eşinin sevinçle karlılaması çok güsel inşallah bebişte iyidir içini ferah tut eşinin söylediğide mantıklı misafir için bakın bakalım ne diycek daha gelmeden kovulmaz tabii duruma göre hareket edersiniz herşey gönlğnce olsun canım üzme artık kendinii
ne yaptınız canım drla görüştünüzmükızlarrrrrrr ben artıııık tüpçüyüm biliyonuzmuuuuuu :icecream:
olcaycım kızların haberin yok... dur söylim de olsun..
kızlar bu yangın olayı bugün oldu.. ama gçene haftada gözümün önünde cinayet işlendi... 2gün gözüme uyku girmedi.. olayın etkisinde çok kaldım
bende bu ara her hafta bi ekşın var.. bakalım haftaya nlcek...
şaka biyana allah korusun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?