Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıs dilekkkkkkk
delüüüüüüü
bide marifet gibi anlatıyon mu onları.
Allah muhafaza ilk 3 ay çok önemli
senin ilk gebeliğinde diil bunları bilmen gerekli.

ay canım seninki de talihsizlik olmuş.dr.unla görüş belki başka bir dr. arkadaşına yönlendirir şimdilik seni.böyle ortada bırakmaz herhalde ya.

selammm kızlarrr nasılsınız hayırlı haftalar Foliklerri lüplettiniz dimiii

ozimm ayy Allah sabır versin beklemek ne kötüdürr canımm ama vardır ondada bir hayır
gülümmm adını sen koymuşsunn gülümse hayata bak ne güsel demişsinn tamam şimdi yeni 3-4 güne buna alışıcan hatta o bebişi elbek birgün kucağına alıp sevecen sen çok iyi niyetli birisin şimdi boşa üzüyorsun kendini annecinede kızma o seni düşünüp aklınca üzülme diye korumuş ama haksızda sayılmazz bak ne kadar üzüldünn canım bak prolaktinn duygusal stresten tavan yapıyormuşş annem hastalandı bendeki fırladıı seninde var ne olur kendi kendini teskin et yatırlıtır ki bebişinin gelişini geciktirme ağladıkça ağlamak üzüldükçe üzülmek gelir ne olurr salma kendinii

nurtişim haftasonunu bekleyeceğim çok zorlamayacağım.olurda işten erken çıkma
lüksüm olursa bigün haftaiçi giderim ama özellikle izin almayacağım bekleyeceğim şimdilik kararım bu.ben de 5.haftayı bitirdim bu hafta 6 ya girdim.sen tam bu sırada görmüşsün demekki.

kadrişim üzülme bitanem desemde yapılacak bişey yok allahın dedği olur elbet olacak gelecek sıpalar ama nazlanıyolar ve seni kullandığın dostineks hamile kalmayı kolaylaştırıyo bence gelecek meleğin üzülme bitanem hayırlısı ne ise o olacak allah kötü şeylerle karşılaştırmasın

nurtişşş naberr canımm bebişş nasıll

çiğdoşummmmm
can kuşuuummmm
iyiyiz biz hayatım peşimizden sizi bekliyoruz
Bebişte iyi çok şükür
Şimdiden rahat durmuyo sıpa
mide bulantılarım haricinde çok iyiyim ama.
Çok şükür beşka bi rahatsızlığım yok
Midem bulanıyo dedim sabah işyerimde bi arkadaşım kısın olcak diyo.
nerden bildim be dedim benim hanımında kızda öle olmuştu oğlanda çok rahattı diyo :))

sen bilirsin canım.
Ama herşeyde bi hayır vardır derler.Görememende de bi hayır vardır muhakkak.
Ne kadar rahat stressiz veben hamileyim düşüncesiyle olursan o kadar iyi oluyo bebek içinde emin olcanım.
senin bulantılar başladı mı ?
Benim senin kadaarken bile çok zorluyodu hatırlıyomusun bilmiyorm

çiğdoş yaaaaa
senin rüya bu ay çıkıyomuş
aman beeeeeeeeeeee süper bi haber olur buuuuuuuu

sen bilirsin canım.
Ama herşeyde bi hayır vardır derler.Görememende de bi hayır vardır muhakkak.
Ne kadar rahat stressiz veben hamileyim düşüncesiyle olursan o kadar iyi oluyo bebek içinde emin olcanım.
senin bulantılar başladı mı ?
Benim senin kadaarken bile çok zorluyodu hatırlıyomusun bilmiyorm[/QUOTE]

canım sabahları çok az bulanıyo midem,öyle çok belli de değil hani.ama canım hiç yemek çekmiyor.özellikle sabahları yemek hiç istemiyorum.iştah gitti yani.akşam da önüme yemek gelse de yesem modundayımhiç böyle canım bişey istesin kalkıp hazırlayayım öyle değilim.halbuki ben çok iştahlıydım öncesinde.

çidoş nurtişin de dediği gibi bu ay senin rüya çıkacak herhalde.bişeyi 40 kere söylersen olurmuş ya
hadi hepbirden 40 a tamamlayalım.

canım sabahları çok az bulanıyo midem,öyle çok belli de değil hani.ama canım hiç yemek çekmiyor.özellikle sabahları yemek hiç istemiyorum.iştah gitti yani.akşam da önüme yemek gelse de yesem modundayımhiç böyle canım bişey istesin kalkıp hazırlayayım öyle değilim.halbuki ben çok iştahlıydım öncesinde.[/QUOTE]

bende aynıyım
feci tembelleştim sorma
hiç yerimden kalkmayı bile istemiyo canım ya

bu arada bel ağrım var çok.yattığım yerde bile ağrıyo bırak otururken ağrımayı.dr.çok karnın ağrırsa beni mutlaka ara dedi ama bel ağrısı için sormadım bişey.

selam kızlar iyiyim nurtiş sen nasılsınsın ben dün akşam regli oldum ve bu ay başlayacam vallahi çalışmalaraöznurcuğum belki gelir sıpa bilgeciğim yaz listeye benide 13 şubat

çiğdoş yaaaaa
senin rüya bu ay çıkıyomuş
aman beeeeeeeeeeee süper bi haber olur buuuuuuuu

ayy canım bu aydan çok umutluyumm ilk defa gerçek anlamda yaklaştığımı hissettim kısmet artık eşimin ilaçları bitti aslında dr 1 kutu kullan demiş o garanti olsun diye 2 kutuyuda aldıı full gidiyoz bakalımm bu gidişle tutarsa ikizz olurmuşşş

kaydirigubbakcemile3 kız bukadar çok çalışmayın.bırak ikizi üçüz bile olur.

çidoş nurtişin de dediği gibi bu ay senin rüya çıkacak herhalde.bişeyi 40 kere söylersen olurmuş ya
hadi hepbirden 40 a tamamlayalım.

ayy söyleyin valla kızlar olsun artık burda en yaşlı benimm biran önce olsunn

selam kızlar iyiyim nurtiş sen nasılsınsın ben dün akşam regli oldum ve bu ay başlayacam vallahi çalışmalaraöznurcuğum belki gelir sıpa bilgeciğim yaz listeye benide 13 şubat

olcayımm ohh bitti oruç yanii hadi hayırlısı canımm folike başladın dimi bak dış gebeliğide engfel oluyormuşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…