aaa tüh talihsizliğe bak yaa... Bakabilseydi kesesini görürdü canım... Enfeksiyon konusunda da zaten 3 aydan sonra tadevi edeceklermiş. İstersen haftaiçin öğleden sonra felan bir izin al baktır çok erak ediyorsan ama bir sorun olmadığı sürece problem değil bence 1 hafta sonra görmen. Ama insan merak eder tabii... Kolay değil. Bir görsen de rahatlasan canım.. Kendine de dikkat emi... Bende de sorun oldu yumurtama bakılacağı günler dr izin kullanıyormuş napcam bilmiyorum tamda o günler baktırmam gerekiyor yumurtlama günleri olduğu için geldiği zaman yumurtlama günlerim bitmiş oluyor. Bir sorun varsa bir ay gecikecek tedavi hiç yoktan bende ona bozuldum yaa... Bugün arıcam doktoru bakalım ne diyecek nasıl yapcaz bilmiyorum bir aksilik çıkmasa bir kere de... Neyse artık...
öznurcum canım acele etme
benimde daha 6 haftalıkken üstten kese yeni görünmüştü
6+4 te de alttan kalp atışını duymuştuk anca üstten yeni görüğnür benim kalp atışı daha.
hamişsin işte bırak diğerlerini tadını çıkart.
bu arada benim midem kötü yaaaaaa
sabah bi posta akşam bi posta tuvalete sor atıyorum kendimi
Rabbim bu tadı burdaki tüm arkadaşlarıma yaşatsın inşallah
nurtişşş naberr canımm bebişş nasıll
nurtişim haftasonunu bekleyeceğim çok zorlamayacağım.olurda işten erken çıkma
lüksüm olursa bigün haftaiçi giderim ama özellikle izin almayacağım bekleyeceğim şimdilik kararım bu.ben de 5.haftayı bitirdim bu hafta 6 ya girdim.sen tam bu sırada görmüşsün demekki.
sen bilirsin canım.
Ama herşeyde bi hayır vardır derler.Görememende de bi hayır vardır muhakkak.
Ne kadar rahat stressiz veben hamileyim düşüncesiyle olursan o kadar iyi oluyo bebek içinde emin olcanım.
senin bulantılar başladı mı ?
Benim senin kadaarken bile çok zorluyodu hatırlıyomusun bilmiyorm
selam kızlar iyiyim nurtiş sen nasılsınsın ben dün akşam regli oldum ve bu ay başlayacam vallahi çalışmalaraöznurcuğum belki gelir sıpa bilgeciğim yaz listeye benide 13 şubat
çiğdoş yaaaaa
senin rüya bu ay çıkıyomuş
aman beeeeeeeeeeee süper bi haber olur buuuuuuuu
ayy canım bu aydan çok umutluyumm ilk defa gerçek anlamda yaklaştığımı hissettim kısmet artık eşimin ilaçları bitti aslında dr 1 kutu kullan demiş o garanti olsun diye 2 kutuyuda aldıı full gidiyoz bakalımm bu gidişle tutarsa ikizz olurmuşşş
çidoş nurtişin de dediği gibi bu ay senin rüya çıkacak herhalde.bişeyi 40 kere söylersen olurmuş ya
hadi hepbirden 40 a tamamlayalım.
selam kızlar iyiyim nurtiş sen nasılsınsın ben dün akşam regli oldum ve bu ay başlayacam vallahi çalışmalaraöznurcuğum belki gelir sıpa bilgeciğim yaz listeye benide 13 şubat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?