Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inşallah verirler canım... İşi de riske atmamak lazım ama bebeğinde önce gelir tabiki.. Eğer başlayınca aileden biri bakacaksa belki bir ay erkende başlayabilirsin.. Daha bunları düşünme için erken zaten bir doğsunda hayırlısıyla.. Ben eskişehirdeyim mesela ailem istanbulda. Kaynanamın durumu belli çocuk felan bakamaz. Ben dedim bu sene kalayımda doğana kadar 3. sınıf bitsin biraz büyüyene kadarda son sınıf biter alırım diplomayı ama ondan sonra kime bırakcamda işe başlıcam bilemiyorum bakıcı olcak ama nasıl olcak bilmem.. Ama kesinlikle çalışmak istiyorum bir bayanın kendi ayakları üzerinde durması ve kendini garantiye alması lazım...

ben çok acıktım eve gidince ne yiyecez onu da bilmiyorum.
var mı önerisi olan kızlar.

ben çok acıktım eve gidince ne yiyecez onu da bilmiyorum.
var mı önerisi olan kızlar.

EVET CANIN 6 ile 6,30 arası çıkarım birazdan benim buzlukta daha önce hazırladığım köfteler vardı onları çıkardım sabah çözülmüştür ya poşete fırına atarım yada kızartırım bir çorba birde ya kabaklı yada havuçlu sarımsaklı yoğurtlu salata yaparımm ohh iyi bu akşamm yani

ooh ben bi çeşit yapsam amenna.
menü saydın maşallah heee.

ooo menü süpermişşş.. Ellerine sağlık. Bende bugün kaynanam gelcek diye börek kek yapmıştım gelmedi yarın eski işyerimden arkadaş gelcek onlara kısmet olacak börek kek.. Kek yarın akşama kadar bayatlamaz dimi. Böreği de mikroya atıp ısıtcam birde ya kurabiye ya poğaça yaparım olur biter...

ohh ohh dokulun bakalım ne hamaratlar varmış daha içimzde bee.börekler kekler köfteler falan

ohh ohh dokulun bakalım ne hamaratlar varmış daha içimzde bee.börekler kekler köfteler falan

eee öleyizdir canım ama ben çalışmıyorum ya bu aralar yapabiliyorum o da misafir geldikçe işte... Sende gel sana da yaparım cicim...

günaydınlaaaaaaaaar,
gününüz aydın,
dualarınız kabul olsun bugün.

Günaydın tatlıışş nasılsın bakalım bugünn... Burda kar var yerler buz eşim işe gitti ama tel açtı acayipmiş yollar çok kayıyormuş bembeyaz her yer... Bebişin nasıl bakalım annesi....

Günaydın tatlıışş nasılsın bakalım bugünn... Burda kar var yerler buz eşim işe gitti ama tel açtı acayipmiş yollar çok kayıyormuş bembeyaz her yer... Bebişin nasıl bakalım annesi....

ben iyiyim canımcım,bebişi bilmiyorum ama daha görmedim bile,iyidir herhal.
burda kar yok şu an.bugün sulu kar yağacakmış,yarın da bayağı kar yağacakmış
bende heyecanla kar bekliyorum.bu sene kar görelim bari ya.
ama tabi buzlanmadan da korkuyorum.çok soğuk burası bu arada.

ay aman bir görde rahatla bari... Buraya oralardan daha erken yağıyo canım.. Biz yine aşağıda kalıyoruz yukarılarda daha çok vardır. Dün yağmur vardı üstüne kar yağınca ayazda buz olmuş.. Bende daha çıkmadım markete gitcem bi.. Kar botlarını giycem ama düşerim felan akşama da misafirim var zateb mazallahh... Sende sıkı giyin canım elektrik sobanı yak işyerinde ve sıcak şeyler iç olur mu iyi bak bebişee üşümesinn...

selamm kızlar hayırlı cumalar hayırlı foliklerr nasılsınız bakimmm ben bir geçmişe gidip döniyimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…