Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gel buyur diycem ama yedik akşamm canımm yinede gel yaparım aynısından sana özell kekide atarsın mikroya az ısıt ben öyle yapıyorum fırından yeni çıkmış kek imajı verrirsin bayanssulusmile çaktırmaa senin kayınvalide dün uyudu bugün gelmesinnn dün gelemedim diyee

bu gün topik boş kimsecikler yok karda mahsurmu kaldınız kızlarrrrr

kıslar hayırlı cumalar
anca girebildim
o kadar yoğunumki
afedersiniz ama değerli popocum yeni sandalye yüzü gördü kaydirigubbakcemile3
toplasam yarım saat oturamadım sabahtan beri
hep koşturdum
ama ayaklarım bi ağriiiyyy bi ağriiiyyy ki sormayın getsin haa

çiğdoşum
bahçeni oyladım canım
ah ah canım meslektaşım beni anlıyosun değilmiii

kıslar bide işyerimden artık kk ya giremeyebilirim
bizim işyeri savunma sanayiye çalışıyor
şimdi tesis güvenlik belgesi ve gizlilik sertifikası alıcaz
onun için belki savunma sanayi misteşarlığı tarafından yasklanabilir bazı siteler.

nurtenin ne diyorsun yaa sakınn sensiz olmazzz yaaa evden gir biryerden gir özletme kendinii

kız nurten zaten az giriyodun bu aralar.hepten mi gidecen.
söyle o adamlara kk yı yasaklamasınlar bari.

aaa maikoraya atsam keki olur mı ki sahiden hiç aklıma gelmedi deniyim bi.. Sağol canımm yemiş kadar oldum. Valla kaynana bugün istese de gelemez çünkü kar var ve olar yüksek kesimde oturuyorlar orda daha fazla kayınpederşm bu havada araba kullanamaz ondan gelemedi ama benim kabul günüm başka bir arkadaş daha aradı o da Ankara'ya gitmiş dönüşte bana gelecek akşama neyse bend yaptım nevaleyi bekliyorum bugünden yine hiçbirşey anlamadım ...

nurtişim günaydın neeeeeeeeee seni yasaklamasınlar olmazkiiiiiiiii

günaydın olcaycım
bana kimse yasak koyamazzzzzz
kıs evden de rahat bırakmam sizi merak etmeyin öle bişi olursa
hem biz şuan başvuru aşamasındayız.
belgeyi aldık dememiz 6 ayı bulur :)

nurtişim o zamanada zaten doğum iznine çıkarsın sonra sıpa doğar tabi onla ilgilenecen zaten mecburen kopacan bizden ama arada ce desen yeter bitanemmmmm sen iyi olda gerisi mühim değil canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…