Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlarr
1 haftadır çok fena hastayım evdeyim raporluydum salı çok fena oldum işten izin aldım dr gittik
faranjit grip 2si bi arada mahvetti beni annem geldi cumaya kadar düzelemeyince tekrar gittik
4 gün antibiotik kullandım cuma dr bıraktırdı portakal greyfurt suyu,ıhlamur felan ancak ayaklandım
ama çokda iyi sayılmam yarın mecbur iş başı yapcam gitmezsem bin tane laf edecekler ama suratım çok fena ağzım burnum silmekten kavladı hep çatladıda... böle işte
sizler iyisiniz galiba kendinize dikkat edin hele de kudret,nurten,öznur hamilesiniz ilaçda alınmıyor çok zor geçiyor bu illet ... görüşürüz öptüm sizi gripli gripli :))

canım çok geçmiş olsun kendine dikkat et hamileyken insanın bünyesi daha zayıf oluyomuş bu yüzden sık sık hastalanıyoruz tekrar rapor alabiliyosan al yat dinlen bol bol öpüyorum seni

merhabalar kımseler gelmemıskı...
geçmıs olsun uklacım...

ayy canım ya çokk çokk geçmiş olsunn aman şükür atlatmışsın da antibiyotik nasıl içtin canım sakıncalı değilmii gerçi dr verdiğine göre sakıncalı değildir tekrar çok geçmiş olsun canımm

Benım ınternet bırazdan gıdecek ınŞallah bol hamıŞ haberı alırız

bilgeciğim bitanem çok geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine bol bol ıhlamur iç ballı birazda kararbiber çok çabuk toparlarsın bitanem çok öptüm canım

günaydın kızlar.

bilgecim çok geçmiş olsun canım ya.bugün de hava berbat,işe gittin mi bilmiyorum.inşallah gitmemişsindir.ben işteyim ama burası çok kötü soğuk.tipi var.akşam arabalar buradan çok zor çıkar.
erken bırakırlar herhalde bizi.zaten hasta olmamak mucize burada.okadar soğukki anlatamam.

selam özicim nasılsın
geçmiş olsun bilgecim
hamişler kendinize dikkat edin bol bol dinlenmeye çalışın

selam kızlar nasılsınız bakalım öznucuğum sen dr gittin mi haftasonu baktırdınmı bebişine ay gör artık bebişini yaaa...

selam kızlar nasılsınız bakalım öznucuğum sen dr gittin mi haftasonu baktırdınmı bebişine ay gör artık bebişini yaaa...

canım ya öyle dondumki bugün herşey aklımdan gitti.
ctsi günü gittim dr.a kesemizi gördük,
bebişim de 3 mm. imiş.dr.kalp atışlarını da görüyorum dedi.
sağlıklı çok şükür ama daha çok erken dedi dr.öyle işte
sonuna kadar iyi gitsin diye dua ediyorum.allah tüm isteyenlere versin.

ohhh ne güzel rahatlamışsındır artık. Kalp atışlarını da duymuşsun zamanında daha ne olsun. Bebek zaten daha görünmez zamanı var. Allah sağlıkla kucaına almayı nasip etsin arkadaşım. Valla burası da çok soğuk. Kar bir yağıyor bir eriyor pek yerde kalmıyor ama ayaz felaket. Bende cuma günü İstanbul'a gideceğim annemlere sıkı skı giyincem valla.. Dikkat et kendine hep sıcak şeyler iç sıcak tut kendini...

merhaba kıslar
blgecim canım çok geçmiş olsun
kıslar kk nın sitesinde feci derecede virüs var 2 saattir benim virüs programı bağırıyo
açar açmaz 10 tane ya yakın virüs girmeye çalıştı inşallah temizleyebilmişimdir bilgisayardan yoksa yanarım
dikkat edin kıslar. Benim virüs programı son virüslere karşı sürekli yeniliyo kendini lisansılı olduğundan. Sizdede virüs uyarısı veriyosa girmeyin kk ya. ben biraz giremicem işyeri bilgisayarı çökerse çok kötü olur. Hoşçakalın kıslar ben bunu ilgili arkadaşlara da bildirmeye çalışıcam . benim engelliyo program sayfalar açılmıyo. ben bildiremazsem siz söyleyin arkadaşlar. Öpüyorum kocaman by

gecen aydan elımde ovaalsyon teslerı vardı 4tane kalmıŞtı onları yapıp dedım bnde 3. Yu bugun yaptım sılık Çızgı Çıktı bakalım yarında yapıcam doktor cumartesıyı yumurtlama olark vermıŞtı ama daha net Çızgı Çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…