iyiki doğdun canım
benimde annemler istanbulda kıssssssssssss
işyerimde iznim yok iznim olsa karnım felan şişmeden gitmek istiyodum aslında ama kısmet diilmiş
geçenlerde mail attım ona msn kaldırdım yoksa sürekli görüşüyoduk
siz msn den görüşemiyomusunuz çiğdemcim o sürekli açık oluyodu.
Boşanmışlar eşiyle kendimi işe verdim hayatımı yeniden şekillendirmeye çalışıyorum dedi. bebeği söyledim çok sevindi.
Rabbim inşallah iyi insanlarla karşılaştırır onu bundan sonra . onun sayesinde 20 000 tl kara geçtik Allah razı olsun her zaman sölüyorum bunu onlarda bi o kadar kar etmişlerdi ama evinde oturmak kısmet diilmiş. Şimdi evi satılıp parası ödenmiş kalanda paylaştırılır artık.
Rabiim herşein hayırlısını versin
sağol canımcığımm... Valla bende işten çıktım ya rahat gidiyorum yoksa cuma günleri bir iki saat erken çıkmka için izin alıyordum kıvrana kıvrana. Bir tek cuma akşamı ve cumartesi günü kalıyordum pazar dönüş çok kısa oluyordu şimdi 4 gün gidiyorum. Yarın gitcem Salı döncem çarşaba kursum var çünkü. Bugün Eskişehir nihayet karlandı çok ayaz vardı zaten dün dolma gibi sarınıp gittim kursa. Bu soğukta bir de yolculuk var ama napıyım anneciminde gönlü olsun doğumgünümden bir gün sonra yanında olayım dedim. Akşamda kaynanamlar kutlayacak bu karda nasıl gitcez bakalı onların ev yüksekte kalıyo arabayı aşağıda bırakıp yürücez sanırsam.. İznin yoksa kasma canımm havalar da düzelir ilerde belki izinde alabilirsin gidersin zaten bu ara bu soğuklarda çıkma br yerlere..
ya kızlar benim canım hiç çalışmak istemiyooo
zaten iş de yok ya.çok sıkılıyorum ben,içim sıkılıyo
bi tuhaf hissediyorum kendimi.kitap okuyim diyorum onu da canım istemiyo.
of yaa.
anammm akannehir nasıl kitap okucan kız işyerinde :1ninca:
ben salı gunu tasınıyorum.naklıyeyle anlastık..
netımı baglatmayabılırım... bilmiyorumkismile
aaa hayırlı olsun canım.havalarda çok soğuk,zor olacak senin için ya.
net bağlatmayacak mısın.görüşemeyecekmiyiz yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?