Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyiki doğdun canım
benimde annemler istanbulda kıssssssssssss
işyerimde iznim yok iznim olsa karnım felan şişmeden gitmek istiyodum aslında ama kısmet diilmiş

sağol canımcığımm... Valla bende işten çıktım ya rahat gidiyorum yoksa cuma günleri bir iki saat erken çıkmka için izin alıyordum kıvrana kıvrana. Bir tek cuma akşamı ve cumartesi günü kalıyordum pazar dönüş çok kısa oluyordu şimdi 4 gün gidiyorum. Yarın gitcem Salı döncem çarşaba kursum var çünkü. Bugün Eskişehir nihayet karlandı çok ayaz vardı zaten dün dolma gibi sarınıp gittim kursa. Bu soğukta bir de yolculuk var ama napıyım anneciminde gönlü olsun doğumgünümden bir gün sonra yanında olayım dedim. Akşamda kaynanamlar kutlayacak bu karda nasıl gitcez bakalı onların ev yüksekte kalıyo arabayı aşağıda bırakıp yürücez sanırsam.. ıznin yoksa kasma canımm havalar da düzelir ilerde belki izinde alabilirsin gidersin zaten bu ara bu soğuklarda çıkma br yerlere..

günaydınlar kızlar,
sabah işe bi geldik elektrikler yok buz gibi.jeneratöründe yakıtı bitmiş.tam bir buçuk saat soğukta oturduk
öyle bir dondumki ısınamadım hala eldivenler elimde.burası çok kötü bıktım artık yaaa.
akşam olsun diye dört gözle bekliyorum valla.hasta olacam diye ödüm kopuyor.kimse de bilmiyor hamile olduğumu zaten.işe gelmek istemiyorum hiç.

off ya offf o kadar büyükmüydü sorunları bir ortayol bulamadılarmı aile büyükleri nerede günah bu gençlere sinir oluyorum ya yuva dağılmasına çanak tutanlara canım benim beni, aramıştı telden kredi işini anlattı avantajlarını anlattı bıcır bıcırr Rabbim ona her şeyin hayırlısını versinn canım benim iş için msn de var o açık sürekli fabrikayla görüşüyorum ağ bağlantısı var evdede pc yeni ayarlı değil daha açamadım hiç o yüzdenn görüşemedikk

canım yeni yaşın sana yeni mutluluklar sağlık mutluluk huzur bide yeni bir bebek getirsinnn inşallah

kızlarr folikler içildimiii ozim nasılsın aman dikkat et kendinee canımm

ya kızlar benim canım hiç çalışmak istemiyooo
zaten iş de yok ya.çok sıkılıyorum ben,içim sıkılıyo
bi tuhaf hissediyorum kendimi.kitap okuyim diyorum onu da canım istemiyo.
of yaa.

ya kızlar benim canım hiç çalışmak istemiyooo
zaten iş de yok ya.çok sıkılıyorum ben,içim sıkılıyo
bi tuhaf hissediyorum kendimi.kitap okuyim diyorum onu da canım istemiyo.
of yaa.

anammm akannehir nasıl kitap okucan kız işyerinde :1ninca:

kızlar nasılsınıxz...

ben salı gunu tasınıyorum.naklıyeyle anlastık..
netımı baglatmayabılırım... bilmiyorumkismile

aaa hayırlı olsun canım.havalarda çok soğuk,zor olacak senin için ya.
net bağlatmayacak mısın.görüşemeyecekmiyiz yani.

canım ben baglatmamayı dusunuyorum..1 oğlum var..eger 2.de saglıkla gelırse zaten hıç fırsatım olmayacak...ben pc ye oturunca 2 saat akıp gıdıyor.genelde oğlan oglen uykusuna yatınca gırıyorum..ben çıkıncaya kadar oğlan uyanıyor...bakıyorum kı ne kendıme zaman ayırmısın.ne bır kıtap okumusum..yemek hadı kısa zamanda yapsam..elde avuçta bırsey yok..bana annem dıyorkı sen dayanmamazzsın baglatırsın.. kaydirigubbakcemile

sızler nasılsınız..ben gırmeyelı...herkes ıyımı...

kuzucuklarım nabersinizzzzzz
ben bi size bakim dedim ama yemek saatim geldi
normalde 12:30 ama benim işçilerin arasında yememi istemiyo patroncuklarım erkenden ye sen diyolar
benimde işime gelmiyo diil :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…