Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
isimcim hoşgeldin nerelerdesin yaaa.
bu ay senden güzel haber alacakmıyız.günün geldi dimi.

çok tsk ederim canım inşallahh bir daha hiç çıkmazz annem rahatsızdıya heralde o zaman çıktı benim stresten bide bu yumurtalara nasıl bakılıyor kan tahlilimi yoksa ultrason lamı bilgi verirmisin canımm

ultrsonla bakılıyor canım bazı doktorlar karında bazıları alttan bakıyorlar benim iki doktorum alttan bakıyordu hep ama bu doktorum karından baktı ultrasonla. Bakalım reglmi bekliyorum olayımda randevu alcam zor yer bulunuyor dr çok yoğun. İnşallah vaktinde olurum gecikecek diye ödüm koğuyor ama takmamaya çalışıyorum işte. Bu aylar benim içinde önemli nisanda düşünüyorum az zaman kaldı bir sorun çıksın istemiyorum... Sende baktır ama inşallah gerek olmaz hamilesindir..

selam kızlar çiğdoşum çok sevindim ama ben bu ay senden ümitliyim kullandığın hap gebe kalmaya yardımcı inşallah bitanem gelecek meleğin

ayy kızlarr durun bak fena oluyorumm çok istiyorumm amaa ne olur olsunn artıkkk akşam eşimde hamilesin içime doğuyor yok ağır kaldırma yok çocuğumu sıkıştırma diye diye iyice gaz geldimm zatenn olmazsaa bu ay çok üzülücem
dejavucumm ben 3 yubatta yumurtladım toplam 8 hapım vardı 7 ciyi 1 şubatta içtim heralde 3 şubatta düşmüştür çünkü 6 şubatta tahlil yaptırdım 1,35 di

bak canım kötüsünede alıştır ben çok ağladım zamanında o yüzden yıpranmaman için olmayacak gibi düşün o geldiyse zaten gelmiştir bitanem strese sokma kendini

SAĞOL olcayım öyle yapmaya çalışıyorum inşallah hakkımızda hayırlı neyse o olsunn

canım ne kadar zamanda düştüğünü bilemezsin ki belki de birkaç hap içince bile düşmüş olabilir illa hap bitince düşecek diye bir kural yok yani... Eğer yumurtlama dönemi zamanında değerin düşmüşse yüksek ihtimal hamileliğin ama yine de biz çok heveslendirmeyelim seni hayırlısı olsun güzelim.. Bende regli olayımda yumurtlama günümde gideceğim bakem inş. sorun yoktur onda da...

MELEKLERıNı BEKLEYENLER LıSTESı....

''RABBıM BANADA KATINDAN TERTEMıZ BıR SOY ARMAĞAN ET.ŞÜPHESıZ Kı SEN DUALARI ıŞıTENSıN"

-"ınne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." "Muhak*kak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir."
-"Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" "Muhak*kak ki Allah dosttur ve yaratandır."
-"HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" "O yaratandır ve yok*tan var edendir."

Jisim -- 7 OCAK
Jpapatyanil -- 27 OCAK
Jselected_79 -- 3 ŞUBAT
JKARAFESLEĞEN-- 4 ŞUBAT
J gülümsehayata-- 10 ŞUBAT
Jcrocusu -- 15 ŞUBAT
J

J
J

J

Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar özelden mesaj atınız..(ÇOK VIP olduk ama, geçmişi okurken bazen gözden kaçabiliyor..)

Uğurlu Listemizin Hamileleriiii MELEKLERıMıZ GELıYORRRR
Jnur1111 -- :CüvCüv:
Jadilemir -- :CüvCüv:
J-ozi- -- :CüvCüv:
JA&S -- :CüvCüv:
Jsvlkbr -- :CüvCüv:

KIZLARRR
günaydınnnnnn, yeni ve güzel haberler varmı ????
hadi şu listemizi bi güncelleyeleimmmm...

bilgecim günaydın.
nerelerdesin sen iyisin inşallah.
günaydın canımmmm
iyiyim çok şükür ara ara ağrılarım oluyor
gün içinde kk ya bakıyorum ama işlerde yoğun oluyor
haziran annelerinde felan oluyorum..

evet canım normal bebişler yer yapıyor kendine
ama gece resmen uykumdan uyandım ağrıdan

bir tane yaw
bebişler derken genel anlamda didim kaydirigubbakcemile3

OFF deli olcam valla müdür bir rapor verdi ne güzel kurtulmuştum rahattım
yine başıma geldi

canım bilgeciğim hoşgeldinnnnnnnnnn
öznur canım merhaba ne var ne yok bakalım ben de tarih vereyim 14 şubat:)

MELEKLERİNİ BEKLEYENLER LİSTESİ....

''RABBİM BANADA KATINDAN TERTEMİZ BİR SOY ARMAĞAN ET.ŞÜPHESİZ Kİ SEN DUALARI İŞİTENSİN"

-"İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." "Muhak*kak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir."
-"Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" "Muhak*kak ki Allah dosttur ve yaratandır."
-"HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" "O yaratandır ve yok*tan var edendir."

Jisim -- 7 OCAK
Jpapatyanil -- 27 OCAK
Jselected_79 -- 3 ŞUBAT
JKARAFESLEĞEN-- 4 ŞUBAT
J gülümsehayata-- 10 ŞUBAT
Jminnosum - 14 SUBAT
Jcrocusu -- 15 ŞUBAT
J
J
J

J

Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar özelden mesaj atınız..(ÇOK VIP olduk ama, geçmişi okurken bazen gözden kaçabiliyor..)

Uğurlu Listemizin Hamileleriiii MELEKLERİMİZ GELİYORRRR
Jnur1111 -- :CüvCüv:
Jadilemir -- :CüvCüv:
J-ozi- -- :CüvCüv:
JA&S -- :CüvCüv:
Jsvlkbr -- :CüvCüv:

GÜNAYDIM OLCAYCIMMMM
hoşbulduk nasılsın???

iyiyim bitanem sen nasılsın nasıl gidiyo bebiş annesi biraz zorlayacak büyüyo olsun güzel şeyler bunlar sağlıklı olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…