kaydirigubbakcemile3biz biliyoduk senin hamiş olduğunu salak kadın ne olcekkkkızlarrr dr ulaştım sonunda aa değerin süper gebelik pozitif dedi (iyiki dedin diycektim ben biliyom zaten pozitifi sen bilmiyon töbe töbe) dedim dış gebelik falan dediniz gec gözüme uyku girmedii muhtemelen normal hamilelik dedi tekrar kan tahlili yaptırıyım değer 2 ye katladımı diye dedim 2 günde bir yapılır gerek yok pazartesi gel bakıyım kesin gözükür dedii ne yapıyım ben yine yaptırıyım mı tahlil bu arada hepiniz çok sağolun ya iyiki varsınız eşim bile sabah doktoru aradın mı yerine dedi akşam size yazdımya aşkım kızlar ne yazmış dedii dedim benim kızlar profff zaten dr dan iyi biliyorlarr
ne furuyon beee benim kız çok cadıı yolarız biz sizii tohattlı damarımız tutmaya görsünkaydirigubbakcemile3dımı ama oznur nıe guluokı bana allam ya zaten mıdem bulanıo atlarım sana burdan bılge cadısıalsanaalsanasmile
dımı ama oznur nıe guluokı bana allam ya zaten mıdem bulanıo atlarım sana burdan bılge cadısıalsanaalsanasmile
maşallahh ya herkesin keyfi yerinde Allah keyfimizi hiç bozmasınn Aminnnnnnnnn
kaydirigubbakcemile3biz biliyoduk senin hamiş olduğunu salak kadın ne olcekkk
bence ikiz işte görürsünüz kızım öle didi
:roflol:ya evet benimkide bişey yaptırmıyo ama siz yinede ağır çantayı bırakın ben boyundan asmalı kullanıyom artıkk zaten yolumada zor yürüyom nefes nefese kalıyomatlama kızzz artık atlama zıplama yok herşeyi ağarçekimde yapıcaz yavaş yavaşş bu arada hs larımın bir kısmı flaş diskte evde öbür çantada kalmışş eşimle eve gittik beni çıkarmadı 5 katı kendi çıktı çantada ne varsa getirmmişş bide diyoo sı....mm senin çantada bi babam yok içinde ben zaten bebiş vardır diye ondan lazımlıları aldım öbür çantamı kullanıyomm bavul mubarek kızlar adamlar bizi nazlıyoya bebk doğunca bunların acısını fena çıkarcaklar yandıkk alsanaalsanasmile
bilmem bilmiyorumkismilemaşallah deyin nanlan bılge ne aldın sabah sen pek bı pozııfsın anammm
kaydirigubbakcemile3öle işte çocuk çocuk deyince çiftesine dua ettik biz kaçmak yok yevrum bakacak paşa paşabilge eşimi aradımm dedim kızlar ikiz diyooo anaaaaaaaaaaaa dedii ne diyonuz kızım söyle demesinlerr yada gelip baksınlar dedii akannehir adam ya kalpten gidecek ya evdennn kaçacakk şakkıdı
prof. dr öznur:jeyyar:kaydirigubbakcemile3çiğdemcim dünmü yaptırmıştın tahlili.eğer öyleyse yarın tekrarla.arada 1 gün geçsin yani.sonrada dr.a git ama bence çok acele etme canım.pazartesiyede gerek yok valla bak içini rahat tut hcg değerinin iyi olması gösteriyor herşeyi.erken dönemde kese zor görünür bebeği ikidebir rahatsız etmektense bikaç gün geçsin öyle gitki kesin göresin bikerekte de bitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?