Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maşallahh ya herkesin keyfi yerinde Allah keyfimizi hiç bozmasınn Aminnnnnnnnn

kaydirigubbakcemile3biz biliyoduk senin hamiş olduğunu salak kadın ne olcekkk
bence ikiz işte görürsünüz kızım öle didi

dımı ama oznur nıe guluokı bana allam ya zaten mıdem bulanıo atlarım sana burdan bılge cadısıalsanaalsanasmile
ne furuyon beee benim kız çok cadıı yolarız biz sizii tohattlı damarımız tutmaya görsünkaydirigubbakcemile3

dımı ama oznur nıe guluokı bana allam ya zaten mıdem bulanıo atlarım sana burdan bılge cadısıalsanaalsanasmile

atlama kızzz artık atlama zıplama yok herşeyi ağarçekimde yapıcaz yavaş yavaşş bu arada hs larımın bir kısmı flaş diskte evde öbür çantada kalmışş eşimle eve gittik beni çıkarmadı 5 katı kendi çıktı çantada ne varsa getirmmişş bide diyoo sı....mm senin çantada bi babam yok içinde ben zaten bebiş vardır diye ondan lazımlıları aldım öbür çantamı kullanıyomm bavul mubarek kızlar adamlar bizi nazlıyoya bebk doğunca bunların acısını fena çıkarcaklar yandıkk alsanaalsanasmile

maşallahh ya herkesin keyfi yerinde Allah keyfimizi hiç bozmasınn Aminnnnnnnnn

heee bebişler enerji yayıyodur ondannn
topik hamiş kaynıyooo yarından sonra güler ve kadriştende iyi haberler alırız inşallah

kaydirigubbakcemile3biz biliyoduk senin hamiş olduğunu salak kadın ne olcekkk
bence ikiz işte görürsünüz kızım öle didi

bilge eşimi aradımm dedim kızlar ikiz diyooo anaaaaaaaaaaaa dedii ne diyonuz kızım söyle demesinlerr yada gelip baksınlar dedii akannehir adam ya kalpten gidecek ya evdennn kaçacakk şakkıdı

:roflol:ya evet benimkide bişey yaptırmıyo ama siz yinede ağır çantayı bırakın ben boyundan asmalı kullanıyom artıkk zaten yolumada zor yürüyom nefes nefese kalıyom

çiğdemcim dünmü yaptırmıştın tahlili.eğer öyleyse yarın tekrarla.arada 1 gün geçsin yani.sonrada dr.a git ama bence çok acele etme canım.pazartesiyede gerek yok valla bak içini rahat tut hcg değerinin iyi olması gösteriyor herşeyi.erken dönemde kese zor görünür bebeği ikidebir rahatsız etmektense bikaç gün geçsin öyle gitki kesin göresin bikerekte de bitsin.

cıgdo ne gsel işte ya ıkız olması bence bı kerede kurtarırsın bı daha cocuk mocuk yok bn ısterdım valla ıkız olsun hemıde bı kız bı erkek olsa tamamdır

bilge eşimi aradımm dedim kızlar ikiz diyooo anaaaaaaaaaaaa dedii ne diyonuz kızım söyle demesinlerr yada gelip baksınlar dedii akannehir adam ya kalpten gidecek ya evdennn kaçacakk şakkıdı
kaydirigubbakcemile3öle işte çocuk çocuk deyince çiftesine dua ettik biz kaçmak yok yevrum bakacak paşa paşa

hazır kan vermişken tam kan tahlilini,troid hormonlarını falan da baksınlar bari de onlarla birlikte git dr.a bi baksın,vitamin demir vs.bişey lazımsa verir bari.ha bi de idrar tahlili yaptır.

prof. dr öznur:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

ya bnm agzımda ınanılmaz tukuruk bırıkıo kızlarr yaaa nedenkı acep hamılelıkle alaksı varmıkı

ayyy alıntı yapamadım.
bilge sana cevabım.

herılt yaniiii,kıskandın mıııı çok biliyom diyee.

ozim valla ben uarın yaptıryımm hem klinik te daha ucuz pztsi derse yaptır hastanede pahalıı kızlzr ya durun bebiş olsunda ikizi kusur kalsınn aslında ben hep ikiz ve bir kız bir erkek istedimm eşim duymasınn :kedi: sevalim valla yaşta var bende bir çocuk hiç çocuk hesabı ikisi bir arada çıkar büyür
ya dr çok küçük zor gözüküyo dedi değer çok çıktı idrar testinde anında çiftt ve koyuuu çift çizgi çıkınca bende endişelendimm kanda idrarda çok görüntü de yokk diyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…