Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bilgem hoşgeldin cicim.
kızımmı olacak yaniiii.bak ağzım kulaklarıma vardı
kızım olmasını çok istioooom.

bilmiyorumkismile:kedi:

MELEKLERİNİ BEKLEYENLER LİSTESİ....

''RABBİM BANADA KATINDAN TERTEMİZ BİR SOY ARMAĞAN ET.ŞÜPHESİZ Kİ SEN DUALARI İŞİTENSİN"

-"İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." "Muhak*kak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir."
-"Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" "Muhak*kak ki Allah dosttur ve yaratandır."
-"HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" "O yaratandır ve yok*tan var edendir."

Jpapatyanil -- 27 OCAK
Jselected_79 -- 3 ŞUBAT
JKARAFESLEĞEN-- 4 ŞUBAT
Jminnosum - 14 SUBAT
Jisim -- 14 ŞUBAT
Jgülümsehayata-- 10 MART
J
J
J

J

Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar özelden mesaj atınız..(ÇOK VIP olduk ama, geçmişi okurken bazen gözden kaçabiliyor..)

Uğurlu Listemizin Hamileleriiii MELEKLERİMİZ GELİYORRRR
Jnur1111 -- :CüvCüv:
J-ozi- -- :CüvCüv:
JA&S -- :CüvCüv:
Jsvlkbr -- :CüvCüv:
Jcrocusu -- :CüvCüv:

ii
sğlcanım benım.
eşim işten geldı.kabhvaltı yaptık oyattı.ben pcbasındn kalkamadım daha.
ev işi yapamam zatıde uyuyor,
toparlım bırazcık etrafı bali.
öğlenden sonra hastaneye gitcem.prlaktin sonucumu almya gıtcem

kızlar ben geldim ama yine gidicem azcık dinleneyim.. biraz karın ağrım var. normal dedi dr.. yumoş toplamadan sonra olurmuş.. ama ilaç içecek kadar bile fazla değil.. halsizliğim var biraz..

size kısaca özetleyim bak neler oldu

adetimden sonra hergün gonal-f ve lucrin (yumoşların çatlamasını önleyen) iğnelerden sabah akşam oldum

adetimin 6. gününde gün aşırı ,9. gününden itibarende hergün dr kontrolüne gittim yumoşlarımı ölçtüler.. toplamda 18 yumoşum gelişti..

bu ctesi yani 17 yumoşum topladı ama bunlardan 13 tanesi işlem gördü.. bakalım kaçtanesi başarıyla bölüncek.. merakla merkezden tlf bekliyorum.. hemde tarnsfer günümü söylüycekler.. ama benim tahminim çarşamba diye düşünüyorum..
tabi kısmet .. herşeyin hayırlısı..
heyecanmı varmı derseniz pek yok.. KORKU var.. merkezden hayırlı haberleri bi duysdam içim rahatlayacak.. bu gün kaç emriyomuz oluştu acaba.. bana kaçtane tarnfer edilcek.. hep kafamda bunlar..

bide içimdeki korkunun asıl sebebi.. ya yine olumsuz olursa...mafoldumben

bana dua edin olurmu..
rabbim inşlh bukez yüzümüzü güldürür..

allah isteyen herkese bizlerede anne olmayı nasip etsin.. amin:Saruboceq:

hayırlısıyla değerlerin normal çıkar inşlh.. dualrım seninle

öyledeme minnoşum... bunada şükretmek gerek.. en azında zamanında adet olman bile herşeyin yolunda olduğunu gösterir.. her yeni ay yeni bir umut

ozicim bidenemmmmmm..... nasılsıııınnnnnnn

canım yazmışsın ben okumadan yazmışım.
hayırlısı olsun inşallah tutacak canım.sen hep pozitif düşün.hamişliğe az kaldı hadi mutlu ol artık.

gülercim iyiym canım.burda iyi haberler duyunca daha iyi oluyorum.seninkini de bi duysak ama az kaldı.
olcaycım sen de daha ilk denemeni yaptın bu ay.bidahaki ay olur gibi geliyo bana :))))

gülerim dünde dedğim gıbı dilenecek en güzel dualarıtum samımıyetimle senın içn diliyorum tatlım rabbım yardımcımz olsun.

çok sağolun allah razı olsun hepinizden..

aaaaaaaaaaa nurtişim gelmişşşşşşşşş
hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…