Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sevalim bitanem nasıl özledim seni bi bilsennnn... iyiki karşılaştık senle... nasılsın iyimisin... bulantın felan bi şikayetin varmı kuşuum

gunaydınlarrr kızlarrrrr napıosunuz glerım butun dualarım senınleee

AMİNNNNNNNNNNNNNNNN CANIM

nurten sen randevu aldınmı ikili test için.bak şimdiden benim almam lazımmış.senin haftaya yaptırman lazım herhalde.

kıs bilmiyom ki perşembeye bi gitcem bakalım ne etcekler

canım benim naberrrrr
hiç korkma Allahın izniyle bebeklerin gelicek hayatım
bak kıs senle hep ikiz diye konuşuyoduk
sende ikiz istiyodun hadi bi kızın bi oğlun olur inşallah

gülerim dünde dedğim gıbı dilenecek en güzel dualarıtum samımıyetimle senın içn diliyorum tatlım rabbım yardımcımz olsun.

AMİN canım
naber nasılsın
bu arada ürünleri için tekrar teşekkür ederim

kızlar benim çıkmam gerek iğnemin saati geldi.. sağlık ocağına gidip vurdurayım.. test gününe dek iğne olmam gerekiyo (popodan) bu iğneler progestron hapının iğneleriymiş..

tek bi güzel yanı var bu iğneler progestron hapları gibi dünyamı döndürmüyo :)

gulerımmmmmmmmmmmmmmmmmmm bnde cok özledım seniiiii mıde bulantım olmamıı öluom anacım blantdann sadece bulantı olsa onada raıyım ksmada var bendeeeee hep yatıssss

inşlh nurtişim inşlh..
sevalim iyiyim cnm şimdilik..

kusura bakmayın kızlar ben kaçar.. sağlık ocağı kapanmadan yetişeyim..

güle güle gülercim
hayırlı haberlerinle gelirsin topiğe inşallah

bende iyiyim ya
uğraşıp duruyom işlerle
bi perşembe gelsede bebeğimi görsem içim rahatlıcak

bende martta görücem bidahakini.zaten bu görüşümden bişey anlamadımki,hiçbişey belli olmuyooo,küçücük.dr.burası kafası burası tomurcukları diyo,heee diyom ama bişey de anladığım yok aslında.elime verdiği resimde de hiç belli değil.herhalde artık bidahakine belli olur herşeyi.

cnm zaten hıc bıyerı bellı olmuokı henuzz cok facıklar bı dahakıne martta gıttıgımzde hersey bıraz daha belırgın olur ınss

selam kızlarrr hayırlı haftalarrr hayırlı foliklerrr hayırlı elvitlerrr hayırlı bebiş haberleri inşallahh
dilekçimm tekrar tekrar geçmişş olsun canımm sakın üzülme tekrar olur Allahın izniyle
öznurr canım kalp atışını dr duymuşmu anlıyamadım duymamışmı eğer o duyduysa sorun yok canımm
gülerimmmm canım benimm hep dua ediyorum sana kadrişime nilüme cananıma Allah yardıncın olsun Rabbim tez vakitte bebişlerini göbişine kondursunnn hepinizin korka sakın relax olmaya çalış canım
nurtişş naber canımm perşembe hayırlı haberlerle gel bakalımm
kadrişimm ne oldu test sonucun düşmüştür inşallah prl benim hemen düşmüş seninde düşmüştür yakındı seninle değerlerimiz çünküü yaz canım merak ettim
seval ayy kıyamam ne kadar erken başladı böyle ya inşallah erkendende biterr bulantıların

kızlar birazda kendimden bahsediyim sabah dr a gittim keseyi gördükk şükürrr hemde hemenn vjn ultsonla baktı hemen ayy burda ne güsel gelişmiş rahime yerleşmiş dedii şükürlerrr olsunnn ama 1 tane herkes ikiz bekliyordu 1 tane var şükürler olsunnn 2 hafta sonra kalp atışı için çağardı birde birsürü test istedi idrar-kan elevit verdi 2 bardak süt bol bol yoğurt peynir ceviz badem fındık balık tavuk ye dedi işte böyle bu arada 5 haftalıkmışş

olcayımm canım nasılsınn hemen pes etmek yok daha 1 aydaa aaaa bak böyle biz üzülüp stres olunca bebişler gelmiyorr inan

cıgdosum evet yavrum ya erken basladı ıns erkenden bıter.. maşallah 5 haftalıkmı olmus annesııı yerım onu ben yerrrrr keseyıde gormusunuz rabbım ıns kalp atıslarınıda duymayı nasıp eder kuzummmm sende mıde blantısı falan yok dımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…