- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 46
- Konu Sahibi EU3
-
- #5.001
valla ben sevgililer gününde pazara gitim ders çalştım... Sonrada yemeğe gittik rezervasyon yaptırmamıştıık full doluydu her yer. Neyse ki bir yer bulduk hemen iliştik yedik yemeğimizi ordan alışveriş merkezine gittik. Dolaştık. Kociş bana parfm ve deodarant seti birde far seti almış. Ayrıca iki kupa almış birinin yanı içe gömük ikisini yanyana koyunca birleşiyorlar kalpli felan. Ben birşey almadım o beğensin istedim ama dünde benim beğendikelrimi o beğenmedi. Birde dün bot aldı daha ne olsun.. Tek taş felan yok bu ay. Kocişin cep telefonu kırıldı yeni cep aldı daha önceki aylardan da avans bonus almıştı onun ödemesi de bu ay o yüzde takı felan yok. Olsun beraber geçirdik ya o da yeter Allah kocalarımızı başımızdan eksik etmesin...
nurten sen randevu aldınmı ikili test için.bak şimdiden benim almam lazımmış.senin haftaya yaptırman lazım herhalde.
kızlar ben geldim ama yine gidicem azcık dinleneyim.. biraz karın ağrım var. normal dedi dr.. yumoş toplamadan sonra olurmuş.. ama ilaç içecek kadar bile fazla değil.. halsizliğim var biraz..
size kısaca özetleyim bak neler oldu
adetimden sonra hergün gonal-f ve lucrin (yumoşların çatlamasını önleyen) iğnelerden sabah akşam oldum
adetimin 6. gününde gün aşırı ,9. gününden itibarende hergün dr kontrolüne gittim yumoşlarımı ölçtüler.. toplamda 18 yumoşum gelişti..
bu ctesi yani 17 yumoşum topladı ama bunlardan 13 tanesi işlem gördü.. bakalım kaçtanesi başarıyla bölüncek.. merakla merkezden tlf bekliyorum.. hemde tarnsfer günümü söylüycekler.. ama benim tahminim çarşamba diye düşünüyorum..
tabi kısmet .. herşeyin hayırlısı..
heyecanmı varmı derseniz pek yok.. KORKU var.. merkezden hayırlı haberleri bi duysdam içim rahatlayacak.. bu gün kaç emriyomuz oluştu acaba.. bana kaçtane tarnfer edilcek.. hep kafamda bunlar..
bide içimdeki korkunun asıl sebebi.. ya yine olumsuz olursa...mafoldumben
bana dua edin olurmu..
rabbim inşlh bukez yüzümüzü güldürür..
allah isteyen herkese bizlerede anne olmayı nasip etsin.. amin:Saruboceq:
gülerim dünde dedğim gıbı dilenecek en güzel dualarıtum samımıyetimle senın içn diliyorum tatlım rabbım yardımcımz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?