Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
vedam hoşgeldin canım
sevalcim evek maşallahhhh bende hiçççç bir şey yok sadece geçen haftalarda kasığım acıyordu oda geçti ne çişim geliyo ne bulantı ne göğüslerde bişeyy tık yokk maşallahh

öznurrr yavruu bana çizerge yaparmnısınnn 5 haftalıkız aşk meyvemiz gelmiş yazz olurmuu zahmet olmazsaa

cıgdosum maşallah dıyım yavrum ne gusel ıns hep böle devam edersınnn

cıgdosum maşallah dıyım yavrum ne gusel ıns hep böle devam edersınnn

amin canımm çalışıyorum inaşallah bulantı falan çok olmaz lavabo 3 kat aşağıda zor olur valla sevalim sen kalp atışlarını duydunmu canımm

iyi akşamla yavrılarıııımmmmm

benim doktorun günü değişmiş yarın gelicekmiş buraya
yarın akşam gidicem hastaneyeeee
oleeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

çidoşum bidenem gözünaydın canım.ben senin değerine göre 5 haftalık yorumunu yapmıştım
hatta bilgem prof.dr. taktı ya adımı.şimdi tastikliyoruuuuuuuum.burdan bilgecimi de öpüyorum hehehe.
kız neşem yerine geldi çok güzel bi haber maşallah maşallah allah nazarlardan korusun.
çidoşum şimdi çizelge için bize ya doğum tarihi ya son adet tarihi lazım.sen tam olarak 5 hafta kaç günlük onu bile sölee.senin adet tarihin normali tutmadığı için normal olması gerekeni bulcaz öyle hazırlayacaz çizelgeni yoksa yanlış olur.

nurtiş sanada iyi akşmlar yavrum.
yarın buluşcan dimek bebişinle hadi senin de gözün aydın.

çiğdoşum gözün aydın canııımmmm
Rabbim kucağına aldığın günleride göstersin hayırlısıyla inşallah

öznurcum canım teşekkür ederim
darısı sana inşallah

kıslar size bi olay anlatıcam

bi kadının iki tane çocuğu varmış
biri baya büyükmüş biride daha annesini emiyomuş bebekmiş
kadın çoğuğunu emzirdikce büyük çocuğu onları izliyomuş bebeği kıskanmış ve annesinin canını acıttığını düşünmüş. gece uyurlarken annesinin göğüslerine fare zehiri sürmüş. Sonra bilin bakalım ne olmuş

hadi düşünmeyin fazla
kadının kocası ölmüş :roflol: :roflol:

gunaydın kızlarrr nurten duymustum bu anlattıgınıı :) oh ne gusl bugun bebısınıde gorcen sen cıgdem kız hayırlı olsun maşallahh oznurcum sen nasılsın balımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…