Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
deneme 1 2 meyve 1 2

canımm süperr olmuş seninde var artıkın n oh ne güzel birde ben görebilsem onşardan yaptığım günü... Reglim hala gelmedi deliricem yaaa 18 inde de olmazsam dr gitcem mecburen off yaaa... Neyse ders çalışıyorum ara verdim.. Tekrar devam edeyim öptümm...

kızlarrrrr, hepinizi opuyorumnanaktan sık giremiyorum artık, hepinizi çok seviyorum...

çiğdoşum tekrar tebrik ederimopuyorumnanaktan Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

dilekcim çok eçmiş olsun cnm, Allahım tez zamanda tekrar yaşatsın sana o güzel duyguyu, sağlıkla inşallah..
gülerimmm bitanem benim, Allahım gönlüne göre versin inş..2 hafta sonra olumlu haberlerini alıp havalara uçmak istiyorum, dualarım seninle..

canımm ellerine sağlıkk buyrunnnnnnnnn

rica ederim canım.
kız çiğdem biz ticker yaptığımızda 4 hafta falan yazıyodu.
sen pat diye 5+5 ten girdin olaya heeee.ben günleri sayıyodum
geçsin diye.hala da sayıyorum ya.göbişimin kocaman olmasını
istiyom bi an önce.

selam kızlar ben geldimm çiğdemcim tickerin çok güzel olmuş hayırlı olsun bebişinede sanada
nurtencim bizi merakta bırakma çabuk haberleri yaz
sevalcim sende merak etme 3 ay bitince bulantılarında azalacak ben resmen ölüyodum hastanelik olmuştum serumlarla ayktaydım benim sadece bulantı değildi birde iştahsızlıkta vardı yiyeceklerden tiksiniyordum bir bardak su bile içemiyordum bi gün oturup ağlamıştım gece uyanıyordum ağzım kupkuru su içmek istiyordum içtiğim zamanda banyoya yetişemiyordum ortalığı batırıyodum ama çok şükür geride kaldı 3 ay bitince yavaş yavaş düzeldim sende merak etme geçer inşallah biraz dayanman gerek

bu arada kızlar cinsiyet için derler ya tatlı yiyince oğlun ekşi yiyince kızın olur bence yanlış bi söylenti benim oğlum olacak ama hamileliğimde tatlıdan nefret ettim ağzıma bile koymadım şimdi yemeye başladım daha ben ilk başlarda acı ve ekşi yiyordum kızın olacak dediler ama erkek çıktı

AKŞAM BIRAKTIĞIM YERDEYıM HıÇ KıMSE GELMEMıŞ TOPıĞE BEN OLUNCA HıÇ KıMSE OLMUYO KÜSECEM VALLA :umursamaz:

kıslar dün akşam hastaneye gittim.
bebişimi gördüm kocaman olmuş sıpaaa
doktor cinsiyetini gördüüüüümmmmmmmm ama sölemem dedi
yaaa hocam yapmayın nolur söleyin çatlıcam dedim
banane işte sölemicem sölemicem diyo adam ( benim doktorum başka nasıl olabilirdiki ben gibi çatlak )
pis adam sölemedi.
daha yeni oluşmuş organı ben emin gibiyim cinsiyetinden ama ne olur ne olmaz yanılmak ve seni yanıltmak istemem dedi. Ense kalınlığımızı ölçtü herçeyimiz Allahıma şükürler olsun normal.
1 ay sonra 3 lü tarama testi için gel dedi.
maşallah yavruma

ya bide benim 1 ay önceki ultrasonda tam haftasını tutuyodu bebek
şimdi asıl haftası 11+4 tü dün ama ultrasonda 12+2 çıktı. E 1 ya önce normaldi şimdi haftasından büyük çıktı bişi anlamadım bi fikri olan var mı kıslar

gunaydın maşallah nrten ya buyumus veled cınsıyetını bıle gostermıs ay ben ölurdum ya meraktan nıe sölememıs pis dr iştee

günaydın kızlar.
nurtencim gönlünden ne geçiyo bilmeme ama sanırım seninki oğlan cicim.
kız ense kalınlığını ölçtü demişsin,2 li test olmayacakmı yani.halletmiş olmuşsun öyleyse.
ben daha randevu alıp dışarda yaptırıcam benim dr.yapmıyo.hem kan tahlili hem detaylı
ultrason olacakmış.dr.ister yaptırın ister yaptırmayın dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…