Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kıslar..nasılsınız
oğlumla netcafe ye geldık.sızın için :)

guzel dıleklerınıze tesekkur ederım..10.haftada kanama çok oldu..düşük olcaktı kurtaj yaptı dr.
bakalım bır daha bebiş ne zaman olur..allah hayırlısını versın tabı..önce saglık...

dilekcim hoşgeldin.kaçırmadım inşallah seni.
canım çok geçmiş olsun tekrar.
oğluşunda yanında bak,tekrar olacak nasılsa
artık yavaş yavaş toparlan canım.
bi sebep söyledimi peki dr.niye düşük tehdidi oldu acaba.

üzülme canım streste olma bak prl bunlardan çıkıyor biliyorsunn geçikmedende dr agit şekerr

croscu cum hıç bılgım myok canım
oznurcum..gelısmede durma olmus...15 gun once hersey normaldı .kalp atısı kese bebegı bıle gormustum...sonra durmus gelısme...zaten 10 gun onceden mıde bulantılarım hazımsızlık anıden ortadan kaybolmustu..meger gelısme durmus..

canım yaa bazen bende korkuyorum ama olacağı varsa öneüne geçemiyoruz işte
bizim elimizde olan bişey yokki.alan allah vermesini de biliyor ama.ben de ilkini düşürdüm
şimdi bu bebeğim için hep dua ediyorum.senin de yine olacak.biraz dinlenirsin sonra
herşey kaldığı yerden devam ediyor inan.insanoğlu nelere alışık.

herkes ıyı gordugum kadarıyla maşşallah ..çok sevındım...kadrıyeden haber varmı...

evet oznurcum haklısın...ne kadar ara vermek gerekıyor.sern ne kadar bekledın 2.hamılelık ıçın cancım..

dilekçimm canım çok geçmiş olsunn tekrar ya mide bulamtım falan kayboldu dedinn ayy benim hiç olmadı kii içime kurt düştü şimdi ne göğsüm acıyoo ne çişim geliyoo ne bulantı hiçbirşey yok gayet normalim hatta bilmesem yok diycemm töbe töbee

dilekcim bana dr.3 ay bekle istersen dedi.ben bekleyemem okadar ama diye ısrar ettim.
ozman sen bilirsin ama en azından bir ay normal adetin olsun dedi.ben 1 ay korundum normal adetim oldu.diğer ay korunmadım ama bebek olmadı.sonra 3.ay oldu yani yine doktorun dediği oldu sonuçta.sen de biraz dinlen canım acele etme.

çidoş daha çok erken senin için.benim 7 hafta bitti sonra başladı mide bulantım.göğüs acılarıda bitti şu an bişey yok.böyle şeyler düşünme.mide bulantısı dediğim benim öyle çok fazla bişey yok,bende senin gibiyim.

dilekcim bu arada ben kürtaj olmadım oyüzden senin biraz beklemen şart canım.
kendine gelmelisin.sakın acele etme.

ya croscum..üzme benı..anlatıgıma pişman oldum...herkesın kı bır olmaz hayatım...benımkı boyle oldu..allah oyle yazmıs ben ne yapsam zaten dusecektı...
hamılelık belırtılerın için daha erken canım.ç..hemen olmaz..bekle..allah hayırlısını versın canım..

kızlar benim 1'e kadar yemek yemiş olama gerekiyo.bırakamadım sizi.
işçilerin yemek saati geliyor sonra.gitmem gereeek ama hemen gelirim
belki bulurum sizi yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…