- Konu Sahibi EU3
-
- #5.101
ben bıran önce su mıde bulantısından kurtulupp mınıgıme cıcıler almak ıstıorummmmm yaaaaaaaaa
tmm tmm oznurcum affettım senıııkaydirigubbakcemile3
Kızlar günaydınn.. Moralim çok bozuk yaa... Bugün hiç iyi değilim. Reglim yine gecilti yarın 35. günüm olacak yine ve yarın artık olmak zorundayım. Geçen ay estradiolum yüksek çıkmıştı dr farlutal vermişti yumurtlama gününde gel bakalım yumurtlarına demişti ama o günlerde de dr izinliydi bu ay için gel dedi ama daha reglimi bile olamadım ki. İnternetten araştırdım yumurta rezervinde azalmaya neden olabiliyormuş bu hormon. Yarında gelmezse randevu alıp gidicem artık yine. Bıktım ya gerçekten önce prolaktin sonra bu. Şurada iki ayım kaldı ama ben regliyle uğraşıyorum. Eşimle de kavga ettim sabah sabah yok yere. Hiçbir yere sığamıyorum. Bari yarında geçsede gitsem farlutal mı verecek ne verecekse alayım olsunda sonrada yumurtlama gününde baksın yumurtlaalara söylesin ona göre birşey. Ne kullancaksam kullanayım.. Sizin bir bilginiz var mı estradiol yani östrojen hormonuyla ilgili...
croscu cum hıç bılgım myok canım
oznurcum..gelısmede durma olmus...15 gun once hersey normaldı .kalp atısı kese bebegı bıle gormustum...sonra durmus gelısme...zaten 10 gun onceden mıde bulantılarım hazımsızlık anıden ortadan kaybolmustu..meger gelısme durmus..
croscu cum hıç bılgım myok canım
oznurcum..gelısmede durma olmus...15 gun once hersey normaldı .kalp atısı kese bebegı bıle gormustum...sonra durmus gelısme...zaten 10 gun onceden mıde bulantılarım hazımsızlık anıden ortadan kaybolmustu..meger gelısme durmus..
dilekçimm canım çok geçmiş olsunn tekrar ya mide bulamtım falan kayboldu dedinn ayy benim hiç olmadı kii içime kurt düştü şimdi ne göğsüm acıyoo ne çişim geliyoo ne bulantı hiçbirşey yok gayet normalim hatta bilmesem yok diycemm töbe töbee
dilekçimm canım çok geçmiş olsunn tekrar ya mide bulamtım falan kayboldu dedinn ayy benim hiç olmadı kii içime kurt düştü şimdi ne göğsüm acıyoo ne çişim geliyoo ne bulantı hiçbirşey yok gayet normalim hatta bilmesem yok diycemm töbe töbee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?