- Konu Sahibi EU3
-
- #5.081
canımcım gecikme gebelikle ilgili olmasın.emin misin öncelikle.
Kızlar günaydınn.. Moralim çok bozuk yaa... Bugün hiç iyi değilim. Reglim yine gecilti yarın 35. günüm olacak yine ve yarın artık olmak zorundayım. Geçen ay estradiolum yüksek çıkmıştı dr farlutal vermişti yumurtlama gününde gel bakalım yumurtlarına demişti ama o günlerde de dr izinliydi bu ay için gel dedi ama daha reglimi bile olamadım ki. İnternetten araştırdım yumurta rezervinde azalmaya neden olabiliyormuş bu hormon. Yarında gelmezse randevu alıp gidicem artık yine. Bıktım ya gerçekten önce prolaktin sonra bu. Şurada iki ayım kaldı ama ben regliyle uğraşıyorum. Eşimle de kavga ettim sabah sabah yok yere. Hiçbir yere sığamıyorum. Bari yarında geçsede gitsem farlutal mı verecek ne verecekse alayım olsunda sonrada yumurtlama gününde baksın yumurtlaalara söylesin ona göre birşey. Ne kullancaksam kullanayım.. Sizin bir bilginiz var mı estradiol yani östrojen hormonuyla ilgili...
geçen ayda öyle ümitlendim biliyorsun hatta dr kalınlaşma var rahimde deyince baya bi umutlanmıştım ama sonunda birşey olmadığı çıktı zaten eşimde kendinden çok emin. Öyle birşey olduğunu sanmıyorum ama belki gebelik testi alıp yaparım. Benim estradiol 100 küsürlerde ve nette okuduğumda 90 larda olanlara dr yumurta rezervi az demiş. Dedim ya geçen ay yumurtlama gününde gel bakalım dedi ama o ara izinliydi bu ay geldi demekki birşey var ki yumurtlara bakaak ona göre ilaç verecek. Ama zaten reglim gelmezse haftasonu gitcem ben yine hem beta yaptrırım hem hormonları yinelerim. Hemde bu soruyu sorarım. Birde yumurta rezervi azsa ne gibi ilaçlar kullancam ve ne kadar sürer bilginiz var mı yaaa...
kız nurten hareketleri duymak için çok erken değil mi maşallah yani.
bende kız olmasını çok istiyorum bana da erkek olacak diyolar hep.
bakalım ne olcek.benimkini de 2 li testte belki söylerler.yani daha 3 hafta var.
oo maşallaj nurten sen bızden bana onde gıdıon bacım cınsıyetı bıle bellı olmus sıpanın ama ozmn erkektır hemen gosterdıyse bıyerlerını kaydirigubbakcemile3kızlar nazlı olurlarmıs gec gosterırlermıs ee nede olsa kız yanı utangac olur bırazaklinialirimsmile
canım üzme kendini
streste çok büyük etkiliyo regli zamanını
eşinide üzme onlar olmasa bizler ne yaparız.
fazla stres yapmayıp relax olursan inan ki hastalık falan hiçbişey kalmıyo insanda
canımcım benim bilgim yok hiç.
sen ilaç kullanacağına göre mecbur önce bi gebelik testi yapacan,
yap bari de öyle git dr.a
hem de madem böyle şeyler var korunmayın artık siz,ikna et kocanı.
canımm süperr olmuş seninde var artıkın n oh ne güzel birde ben görebilsem onşardan yaptığım günü... Reglim hala gelmedi deliricem yaaa 18 inde de olmazsam dr gitcem mecburen off yaaa... Neyse ders çalışıyorum ara verdim.. Tekrar devam edeyim öptümm...
kızlarrrrr, hepinizi opuyorumnanaktan sık giremiyorum artık, hepinizi çok seviyorum...
çiğdoşum tekrar tebrik ederimopuyorumnanaktan Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
dilekcim çok eçmiş olsun cnm, Allahım tez zamanda tekrar yaşatsın sana o güzel duyguyu, sağlıkla inşallah..
gülerimmm bitanem benim, Allahım gönlüne göre versin inş..2 hafta sonra olumlu haberlerini alıp havalara uçmak istiyorum, dualarım seninle..
rica ederim canım.
kız çiğdem biz ticker yaptığımızda 4 hafta falan yazıyodu.
sen pat diye 5+5 ten girdin olaya heeee.ben günleri sayıyodum
geçsin diye.hala da sayıyorum ya.göbişimin kocaman olmasını
istiyom bi an önce.
selam kızlar ben geldimm çiğdemcim tickerin çok güzel olmuş hayırlı olsun bebişinede sanada
nurtencim bizi merakta bırakma çabuk haberleri yaz
sevalcim sende merak etme 3 ay bitince bulantılarında azalacak ben resmen ölüyodum hastanelik olmuştum serumlarla ayktaydım benim sadece bulantı değildi birde iştahsızlıkta vardı yiyeceklerden tiksiniyordum bir bardak su bile içemiyordum bi gün oturup ağlamıştım gece uyanıyordum ağzım kupkuru su içmek istiyordum içtiğim zamanda banyoya yetişemiyordum ortalığı batırıyodum ama çok şükür geride kaldı 3 ay bitince yavaş yavaş düzeldim sende merak etme geçer inşallah biraz dayanman gerek
kıslar dün akşam hastaneye gittim.
bebişimi gördüm kocaman olmuş sıpaaa
doktor cinsiyetini gördüüüüümmmmmmmm ama sölemem dedi
yaaa hocam yapmayın nolur söleyin çatlıcam dedim
banane işte sölemicem sölemicem diyo adam ( benim doktorum başka nasıl olabilirdiki ben gibi çatlak )
pis adam sölemedi.
daha yeni oluşmuş organı ben emin gibiyim cinsiyetinden ama ne olur ne olmaz yanılmak ve seni yanıltmak istemem dedi. Ense kalınlığımızı ölçtü herçeyimiz Allahıma şükürler olsun normal.
1 ay sonra 3 lü tarama testi için gel dedi.
maşallah yavruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?