Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arada nurten dr. biraz büyük ölçmüştür boyunu oyüzden öyle bir hafta fazla çıkmıştır.
benimkinide haftasonu gittiğimde 1 hafta önde çıktı,sonra bidaha ölçtü,tam tutturamamışımdır oyüzden öyle gözüküyo öyle değil aslında dedi.

sevalcim sen napıyosun cicim
mide bulantısı varmı bugünde.ben sabahları çok iştahlı oluyorum yaaa.
işyerinde adam gibi kahvaltı da edemiyorum,açım şu an resmen.
buraya kahvaltılık getirmeye karar verdim.

nasıl olıyım cnm mıde blantısı benden hıc gıtmıokı cıcım benım hep var bende aksıne cok ıstahsızlastım ya saglıklı beslenemıorum

Kızlar günaydınn.. Moralim çok bozuk yaa... Bugün hiç iyi değilim. Reglim yine gecilti yarın 35. günüm olacak yine ve yarın artık olmak zorundayım. Geçen ay estradiolum yüksek çıkmıştı dr farlutal vermişti yumurtlama gününde gel bakalım yumurtlarına demişti ama o günlerde de dr izinliydi bu ay için gel dedi ama daha reglimi bile olamadım ki. ınternetten araştırdım yumurta rezervinde azalmaya neden olabiliyormuş bu hormon. Yarında gelmezse randevu alıp gidicem artık yine. Bıktım ya gerçekten önce prolaktin sonra bu. Şurada iki ayım kaldı ama ben regliyle uğraşıyorum. Eşimle de kavga ettim sabah sabah yok yere. Hiçbir yere sığamıyorum. Bari yarında geçsede gitsem farlutal mı verecek ne verecekse alayım olsunda sonrada yumurtlama gününde baksın yumurtlaalara söylesin ona göre birşey. Ne kullancaksam kullanayım.. Sizin bir bilginiz var mı estradiol yani östrojen hormonuyla ilgili...

sevalcim öznurcum teşekkür ederim canlaruuuumm
Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
resimine baksanız sıpanun yan gelmiş yatıyoooooooo

öznur ya ben çok kız istiyorum ama bana da erkek gibi geliyo sankim
kıslar belki inanmıcaksınız ama ben arada hissediyorum onu böle çırpınıyo
dün gece yattım yatağa resmen kımıldadığını duydum
benim yengemde 2 oğlu ver ikisin de de 3 ayın bitiminde hareketlerini duymuştu

canımcım gecikme gebelikle ilgili olmasın.emin misin öncelikle.

geçen ayda öyle ümitlendim biliyorsun hatta dr kalınlaşma var rahimde deyince baya bi umutlanmıştım ama sonunda birşey olmadığı çıktı zaten eşimde kendinden çok emin. Öyle birşey olduğunu sanmıyorum ama belki gebelik testi alıp yaparım. Benim estradiol 100 küsürlerde ve nette okuduğumda 90 larda olanlara dr yumurta rezervi az demiş. Dedim ya geçen ay yumurtlama gününde gel bakalım dedi ama o ara izinliydi bu ay geldi demekki birşey var ki yumurtlara bakaak ona göre ilaç verecek. Ama zaten reglim gelmezse haftasonu gitcem ben yine hem beta yaptrırım hem hormonları yinelerim. Hemde bu soruyu sorarım. Birde yumurta rezervi azsa ne gibi ilaçlar kullancam ve ne kadar sürer bilginiz var mı yaaa...

kız nurten hareketleri duymak için çok erken değil mi maşallah yani.
bende kız olmasını çok istiyorum bana da erkek olacak diyolar hep.
bakalım ne olcek.benimkini de 2 li testte belki söylerler.yani daha 3 hafta var.

canım üzme kendini
streste çok büyük etkiliyo regli zamanını
eşinide üzme onlar olmasa bizler ne yaparız.
fazla stres yapmayıp relax olursan inan ki hastalık falan hiçbişey kalmıyo insanda

canımcım benim bilgim yok hiç.
sen ilaç kullanacağına göre mecbur önce bi gebelik testi yapacan,
yap bari de öyle git dr.a
hem de madem böyle şeyler var korunmayın artık siz,ikna et kocanı.

evet çok erken
kime sölediysem inanmıyo bana gazdır diyo
ya ben gazla onu ayırt edemicem mi diyom
gazdır gaz diyolar
dün doktora sordum arada hissediyorum olabilir mi dedim
olur tabi neden olmasın o her bünyede ve bebekte farklı olur sen kimsenin dediğine bakma tadını çıkar dedi :)

oo maşallaj nurten sen bızden bana onde gıdıon bacım cınsıyetı bıle bellı olmus sıpanın ama ozmn erkektır hemen gosterdıyse bıyerlerını kaydirigubbakcemile3kızlar nazlı olurlarmıs gec gosterırlermıs ee nede olsa kız yanı utangac olur bırazaklinialirimsmile

ben normalde çok hareketliyim
hiç dur durak bilmem
babasıda aksine akşama kadar evde yatsa of sıkıldım demiyo
demekki velet bana çekmiş şimdiden kıpır kıpır

canım üzme kendini
streste çok büyük etkiliyo regli zamanını
eşinide üzme onlar olmasa bizler ne yaparız.
fazla stres yapmayıp relax olursan inan ki hastalık falan hiçbişey kalmıyo insanda

bu zamana kadar zaten hiç stres olmadım hiç kafama takmadım ama bu günlerde böyle oldum sonuna geldikçe. Geçen sene şubata kadar birşeycğim yoktu prolaktin çıktı 5 ay ilaç kullandım düştü sonra ufak bir kist çıktı iyi ay yasmin kullandım o da gitti. Şimdi de bu esradiol çıktı. Yumurta rezervi azlığı ve fonksiyonel kistte oluyormuş ama dr kist görmedi daha önce de fonk. kist olmuştu hemen regli olunca atılıyomuş zaten. Neyse artık benim elimden birşey gelmeyeceğine göre takmakla elime ne geçecekki. Gideceğim işte dr ne varsa diyecek zatenn olurunua bırakmak en iyisi sanırım. Sende bebişini görmüşsün yine.. Bence de erkek o bebek hemen gösterdiğine göre:) Bnce sen mavişleri hazırla.. Maşallah bebeğine iyi gelişiyormuş bak. Valla sen erken duymuşsun hareketleri ilerde halı saha maç yapar içerde...

bende öleyım cnm kıpr kıprım esımde senınkı gıbııı bana ceksı veledımmm yaa babası gıbı olmasın :)

canımcım benim bilgim yok hiç.
sen ilaç kullanacağına göre mecbur önce bi gebelik testi yapacan,
yap bari de öyle git dr.a
hem de madem böyle şeyler var korunmayın artık siz,ikna et kocanı.

Dr zaten gittiğimizde hormon testi yapıyor ya her ihitmale karşı geçen ay beta da yapmıştı zaten yine yapar ben hiç ümitli olmadığım için kendim yapmak istemiyorum ama kursa gitcem gelirken alır yaparım yine de.. Ya inat benim kocam ikna olmuor ki illa istediği zamanda olacak derslerim sınavlarım hep bahane işte nisan gelsin tamam diyo öyle demiştik diyor sanki bir ayla birşey olacak hemen hamile kalcam da sanki.. Ama gideceğim üstüne biraz bu ay deneme yapmış olalım diyeceğim. Bir şansımı deneyeyim yine. dr da eğer gecikirse yine yapsında tahlilleri soracağım bakalım neymiş bu hormon. Regli olmaya engel olduğu için hamile kalmaya da engel tabii ki.. Umarım ilaçla hemen düzene girer. Napalım kaderde ne varsa o yaşanaacak ne kadar sıksam üzsem kendimi sonuç değişmez bana zararı olur tersine... çok teşekkürler destekleriniz için kızlarrr...

kıslar benim işler yığıldı gene
arada gelirim
hadi hoşçakalın şekerler

canım benim çok sağoll Rabbim tez zamanda sana da yapmayı ksımet etsin ee artık seninkide yaklaşıyor neyse sen şimdi çalış derslerine kafanı karıştırmayalımm

canım cananımm çokk sağolll nasılsınn evde herşey yolunda inşallahh gel arada özletme kendinii

tekrar ellerine sağlık canımm çok beğendim valla kısss bende istiyomm koca göbişlii oloyımm diyee eniştem vefat ettiya akşamları kuara gidiyorum oraya 2 tane hamiş geliyoo koca göbişlii herkess sevip dua ediyo onlara bende bozuluyomm tabii "banada banada" diyesim geliyooo ama nerden bilsin insanlar bu kuru leylada hamile diyee

sağoll kudretimmm ayy benimde şimdilik hiçbir şikayetim yok aman da olmazzz inşallahh

annaaaaaa nurtişimm kıs ne çabuk büyüdü maşallahh cinsiyeti bilem belli oldu hee maşallah maşallah hayırlısı ile hepimiz sğlıklı bir şekilde kucağımızada alırızz bebişlerimizi

ben bıran önce su mıde bulantısından kurtulupp mınıgıme cıcıler almak ıstıorummmmm yaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…