Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyiyim canım sen nasılsın?
bebiş iyi teyzesi çok şükür bi yaramazlığı yok :)

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr napıyosunuzzzzzzz
kimsecikler yok bende cumadan beri misafir var
gelemedim hiçççç gülümsehayata,dejavuuu hadi bu ay inşallah güzel haberler verin sizdeeeeeeee

hayatım ben bu ay daha veremicem o haberi ben marttaki reglimden sonra başlıcam çalışmalara. Bu ay sınavlara hazırlanıyorum tam gaz. Açıköğretim okuyorumda.. Sınavdan hemen sonrada nisan başında yumurtlama günlerim oluyor zaten hemen başlıcam.. İnşallah mayıs başlarında da veririm güzel haberleri ilk seferde tutarsa.. Güzel hamilelerin duaları bizlerle olsunn... a.s.

kızlarr gunaydınlarrr bugun benm dogum gunummmm hadı bıraz cosalım yahuhihoyyythihoyyyt sositosositosositososito :sm_cool:

ben dün ilk cicilerimi aldım
hiçbir kıyafetim olmayınca birde karnım baya büyüdü doktor sıkma çocuğu dedi
bende dün gittim bisürü cici aldım

kızlarr gunaydınlarrr bugun benm dogum gunummmm hadı bıraz cosalım yahuhihoyyythihoyyyt sositosositosositososito :sm_cool:

CANIM BENİM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN EŞİNLE BEBİŞİNLE AİLEN VE TÜM SEVDİKLERİNLE NİCE MUTLU YILLARA BU ARADA BENİM KOCİŞİNDE DOĞUM GÜNÜSÜ hihoyyyt

Kız sen Şımdı 24 yaŞında anne oluyosun maŞallah bende mayısta 26 olucam bebıŞte peŞıne gelıyo zaten

ıYıKı DOĞDUN SEVAL :teytey::teytey:
MUTLU YILLAR SANAA :dance: :dance:
KIZIN OLURSA VER OĞLUŞUMA :teytey::teytey:

SONUNU BULAMADIM MANı YAZACAKTIM DA OLMADI GALıBAA

saol cnm bnm esınınde dogum gunu kutlu olsun :) evet cnm 24 yasında anne olucm ınsss

tmm cnm kızım olursa vercem snın oglusuna söz zaten ıcımden hep kız gecıo benmmm

Burdayım kız benım arkadaŞımda hamıle tansıyonu dÜŞtÜ bende mutfaĞa gıttım bıŞeyler hazırladım ona Şımdı geldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…