Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlaaar.
kız kudret sen nasıl internettesin bakiiim.

öznurcum kaçak internet buldum iş yerinde ara sıra yoklamaya geliyorum sizi oh bee

kıs kudret bende mayısta 26 olcem mayısın 17 sinde boğa burcuyum yani senin kaçı canım

NURTENCİM BENDE 29 MAYIS 1984 DOĞUMLUYUM YANİ İKİZLER BURCUYUM OĞLUŞUMDA ÖYLE OLACAK KIZZ

selam kızlar ben geldimmm

HOŞGELDİN CANIM

ÇİĞDEMCİM CANIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH KOCİŞLERİMİZİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN :1hug:

günaydınnnn kudretim naber
kıs benim kocişimde mayıs 28 doğumlu oda ikizlerr

ay canım maşallah kısssss
27. haftandasın
maşallah maşallah
senin halayını sanki dün çekmiş gibiyim kıs ne çabuk geçti zaman

şimdi sırada sen varsın kudretcim
sonra bilge gidicek doğuma sonra ben sonra öznur sonra seval sonra çiğdem ay ne güzelll
ve bu kadrişş, nilüfer, olcay , canan , dejavuuuu diye devam edicek inşallah

Rabbim kolay doğum nasip etsin inşallah bir nefeste kurtulmayı nasip etsin. Sağlıklı ömürler versin hepimizin ailelerine canım

Evet nurtencım ya gerı sayım baŞladı heyecanda baŞladı banada daha dÜn ÖĞrenmıŞım gıbı gelıyo zaman Çok Çabuk geÇıyo valla

Amın canım seneye aylar sonra bebıŞlerımızı kucaĞımıza alıcaz Çok heyecanlıyım Şımdıden kendımı Çok acemı hıssedıyorum ama ben normal doĞum ıstıyorum ınŞallah Öyle olur rabbım tez zamanda dıĞer arkadaŞlarımızada bu duyguyu yaŞatsın hep dua edıyorum emınım ben hepsı teker teker gelıcek peŞımızden

KIZ NURTEN YA BEN ÇOK KıLO ALMAYA BAŞLADIM AMA SADECE GÖBEKTEN ALIYORUM ÇOK ŞÜKÜR BACAKLARDA ŞıMDıLıK FAZLA BıŞEY YOK OTURDUĞUM YERDEN ZOR KALKIYORUM VALLA TOPARLAK BıŞEY OLDUM BEN HÜSMEN DAYI GıBı kaydirigubbakcemile3

NıYE KıMSE GELMıYO BU KIZLAR TOPıĞı ıYıCE BOŞLADILAR VALLAA klava:

Evet nurtencİm ya gerİ sayım baŞladı heyecanda baŞladı banada daha dÜn ÖĞrenmİŞİm gİbİ gelİyo zaman Çok Çabuk geÇİyo valla

maşallah de kıssssssss
insanın kendi kendine bile nazarı değermiş.
sana birisi bişey söyleyip maşallah demezse bile sen içinden muhakkak maşallah de ki nazar değmesin size.

maşallah canım benim
kıs ben şimdiden 6 kilo aldım
haftasonu kıyafetleri yeniledim hiçbişeyim gelmiyodu artık
göbeğimi görsen kocaman
neden bu kadar erken böle oldum bilmiyorum ya
ama ben hiç mide bulantısı felan çekmedim habire yedim ondada şiştim 3 ayda

geçen hafta doktora gittim doktordan fırça yedim
kocaman olmuş göbeğin o bebeği sıkıştırmaya hiç hakkın yok rahat bişeyler giy artık diye kızdı bana
bende gittim aldım hamile kıyafetleri ama gerçekten bunlarda pek bi rahatmış keşke ilk karnım çıkınca aldaydım hem kendim hemde bebişim rahat ederdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…