Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet nurtenım yaaa babamızında 8ndeydı asıl dogum gunu hedıyesı ona olmustu

ay ne güzel ya
Rabbim kucağınıza almayıda nasip etsin kıs
artık 25. doğum gününe de diğerini denk getirirsin olmaz mı

ay ben gidemde kendime açık bi çay alem
aşşadan isteyince demli geliyo
sizde istiyonuzmu bacılar

ben çay içemiyorum öyle durupdururken artık.
sadece sabah kahvaltısı için bir bardak okadar.

Napıyonuz kızlar neler kaynatıyorsunuz ay o ayran ne güzel görünüyor öyle tam Susurluk ayranı gibim. Kızlar bugün üzerime rehavet çöktü ders felan çalışamadım ühühü ühüü... Kalıcam bu derslerden o olacak.. Artık bugünün konularını d,ğer günlere yaydım o günün konuarıyla birleşince fazla olacak ama napalım yaaa... Ben bu hafta cuma gününe kadar burada olmayabilirim valla fena sıkıştım yarından itibaren hızlanmam lazım.. Pazartesi gelirim ancak birde haftasonu yazdıklarınıza bakarım...

selammm kızlarrr nasılsınız içtinizmi elevitleri folikleriiii
sevalimmm doğum günün kutlu olsunn canım bu doğumgünğn diğerlerinden daha anlamlıdırr
kudret eşinin doğumgünğde kutlu olsun canımm Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesinn
nurtenn öznurr dejavuu nabıyomuz bakemm
sabah açtım burayı tam sayfaları olkuyacaktım müşavirler geldi ahamda yeni gittilerr heen geldim

selam canımm iyi yaptın geldin. Benimde kociş gelir birazdan bir bakayım yine dedim. Valla bugün tembellik yaptım hiçbir iş yapmdım. Derste çalışmadım hiç canım istemedi çünkü o yüzden bu hafta içinde yine yoğun olucam acısı çıkacak bugünkü tembelliğimin. Bu nedenle çok az gelebilirim yada hiç gelemeyebilirim bu hafta.. Ama siz kendinize iyi bakın iyi haberler verin bana haftaya da.. Bebişlere de iyi bakın... Bana da izihin açıklığı dilerseniz mutlu olurum arkidişlerr... a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…