Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kocişle bizde busene rahatlayınca senelik izinde biyerlere gideriz tatile diye planlıyoduk
şimdi bebek olunca ban senelik iznimi bebek doğdutan sonra kullanmaya karar verdim ya yani tatil yok bu yıl bize Allah kısmet ederse seneye bebişimle giderik bizde dimiiiiii

anam ne güzel millet ders çalışıyo harıl harıl
benimde 8 dersim var ama daha bi kitap yüzü açmadm ya
of busene son senem bi bitirseydim bende ya

inş oda olur cnm bı gunnn bakarsın sen sımdılık en iisi banyodakı kuvetle ıdare et :roflol:

kız benimde çok çalıştığıum söylenemez para yatırıyoruz insan vicdan azabı çekiyo valla benim bu sene birde final doğuma denk geliyo bakalım inşallah oğluşum sınavdan sonra gelirde bende sınava girebileyim

ya mikrop kapma olayından bende korkuyorum işte.peki deniz de zaralı mıdır acaba yaa.
yaz geliyo biz denize girebiliriz aslında.doktorlara bunu sormak lazım.

denız sankı bıraz daha temız olur yanı en azından akan su ya havuz gıbı degıl yıede dra danısmak lazım

iyi hesaplayamamışım.deniz mevsiminde 7-8 aylık oluyorum ben.o koca göbükle denize girilir mi yaa :roflol: :roflol:

kız nurtiş benimde 8 dersim var 3. sınıfım ben. Geçen seneden istatistik kaldı geçen senede 9 ders vardı valla çokta kasmadan geçtim açıp bi okusan oturduğun yerden bir de soru çözsen yaparsın yaa.. Ben dün hiç çalışmadım canım istemeyince çalışamıyorum o yüzden şimdi maalesef 3 konu çalışmak zorundayım. Bugün çalışmam gereken derslerde eklenince.. Geçen haftada bir iki gün tembellik yaptım biraz birikti. Perşembe günü derslerin 4. konularına geçicem İnşallah son 2 haftam klacak onda da soru çözeceğim bol bol.. Bence çalışmak için geç değil geçen sene ben şubat sonu başlamıştım çalışmaya... Buraya sarfettiğiniz efordan biraz kısın kızlar sizde. Gerçi bende nete oturmadan ders çalışcam hemen diyordum yine oturdum bak şimdi kapatıp çalışcam... kaydirigubbakcemile3

selam kızlarrr nasılsınbız bakemm
ben iyi değilim sabah bir bankaya gittim geldim hızlı yürüdüm galiba şimdi kendimi çok kötü hissediyorum halsizlik oldu sanki midem de bulanıyorr içimdede bir sıkıntı kızlar sizede oluyormu arada içime bir sıkıntı çöküyoo ama içim kopuyoo sanki çokk büyük bir derdim varmış gibi böyle endişe gibi anlamıyorum Allahtan 1-2 dakikaya geçiyoo hay Allahımm şu kalp atışlarını bir duysam sanki sevincimi yaşayamıyorum eşim diyo sen sevinmiyon sankii o uçuyooo her dakkika bebek muhabbeti yapıyoo ben çok endişeliyimm diyorum Allahım bizi ve çevremizdekileri bu kadar sevindirdin yarım bırakma sevincimizi daim ett diye nurten senin ilk bebişin hiç mi kalbi atmadı yoksa sonradan mı durdu

kızlar bu dersler aöf mi ben bitiridim onu diplomamı aldım gerçi benim 2 yıllıktı çünkü muhasebe 4 yıllık yokmuş hoş ben 4 yıl okudum yinee de zemuszemus nişanlıyken bitti şükürr

Ahh ıŞte olabılsemm sen duydun dımı canım kaÇıncı haftada duydunn

evet cnm duydum muhtemelen 6 .haftamızdı cnm duyarsn sende ıns cnm bnm sıkıntı yapma bu kadar bak snra bebısınıde tedırgın edıosun ama

Kız ÇıĞdem ben kalp atıŞını hıÇ duymadım.doktor bakıyo gÖrÜyom dıyo okadar ıŞte.sıkma canını bÖyle.ıyı ıŞte bebıŞın.

yanı cıgdem bende duyudm derken gosterdı bıze attıgını bızde canlı olarak duymadık yanee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…