Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet nurtencım doĞru sÖylÜyo doktorun bızımkısı acemılık ıŞte baŞta bende almamıŞtım rahat edemıyodum Şımdı sonra hamıle pantolonu felan aldım oh be ne rahatmıŞ sende sıkma bebeĞı

günaydın kızlar sohbet koyu maşallah.
kız nurten şaşırdım sana.6 kilomu aldın gerçekten.ben daha hiç almadım.
sanırım 500 gr. aldım diyebilirim yada.ama göbeğim çıktı benimde.pantololonlarımı ilikleyemiyorum.görsen çok komik.kazağım yukarı kaysa görünecek benim düğme açık.
bu hafta bende hamile pantolonu alıp rahat etmek istiyorum.tayt giydim haftasonu,onunda göbeği sıkıyo yaa.

Öznurcum gÜnaydın kız geÇmıŞemı daldın nıye ses vermıyon sen bakım

gunaydınlar ballar sekerlerrr gusel annelerım benımmmm cıgdemcım saol bebıkım dogum gunumu kutladgn ıcın muahh sana ...kızlar yaaa dun evde partı vardı saolsunlar dogum gunumu kutlamaa gelmısler suprız yaptılar banaopuyorumnanaktan

Nurtencım maŞallah ya ben ılk ÜÇ ayda 8-9 kılo vermıŞtım sonradan almaya baŞladım Şımdıde Çok hızlı alıyom valla 70 kılo oldum bıle

bende şimdilik 3 tane aldım pantolon
önümüzdeki ay yazlıklar gelicek dedi mağza sahibi
o zaman gidip güzel elbiseler alıcam

al canım ya
o kadar rahatki bende aynen senin gibiydim
şimdi çok rahatım
ve bu kıyafetlerle göbeğim dahada belli oldu
şimdi partonun oğlu geldi nurten ya sen hamileymişsin ay ben bilmiyodum çok sevindim cinsiyeti ne diyo :roflol:

Nurtencİm maŞallah ya ben İlk ÜÇ ayda 8-9 kİlo vermİŞtİm sonradan almaya baŞladım Şİmdİde Çok hızlı alıyom valla 70 kİlo oldum bİle

maşallah canım ya,
ben 49 kiloyla hamile kaldım
şimdi 55 oldum ama kendimde 1,57 boyum var zaten ufacığım
birde hızla kilo alıyorum enimle boyum aynı olcek diye korkuyorum :roflol: :roflol: :roflol:
top gibim bişi olcam bu gidişle

nan kudret 70 kıloda bıseymı ben zaten suan 69 kıloyum :roflol:

hoşgeldin ballı kaymak naber

gezmek de bi zor geliyo.hiç ayakta kalamıyorumki hemen belim ağrıyo,oturmak istiyorum.siz gezebiliyomusunuz.

nurten nereye bakcam kıyafetlere kız.lc waikikiye mi bakayım acaba.

ben vaikikiye baktımda orda hamile pantolonu bulamadım ama üstüne çok güsel kazaklar bulüzler var hamilelerin giyebileceği
ama ben nasılsa önümüz yaz diye kazak almadım ya
ben sırf hamile giyim saten mağazaları gezdim. ay süper şeyler gördüm ama hep kışlık kadife hepsi ben de sadece pantolon aldım şimdilik

gezmek de bi zor geliyo.hiç ayakta kalamıyorumki hemen belim ağrıyo,oturmak istiyorum.siz gezebiliyomusunuz.

ben şimdiden yürüyüşlere başladım öznurcum ya
çabuk yoruluyorum ama arada dinlenerek bol bol yürüyorum akşamları.
ay bide bizim apartmanın asansör hala bozuk
her akşam yorulup da 5. kata çıkmak öldürüyo beni
3. kata keliyom nefesim kesiliyo

ben yürüyüşe falan başlamadım.hava çok soğuk,akşam çok yorgun oluyorum.bide akşamları mide bulantım oluyo.dün akşam ilk defa çıkarttım sonunda.ne güzelmiş ama çıkartabilmek,nasıl rahatladım sonra yemeğimide yiyebildim bigüzel.
yaz gelincede iş çıkışı aynı yorgunluk olacak,nasıl yapcaz bilmiyom artık.ben egzersiz alan yapmak istiyorum.hatta yüzmeye gitmek bakalım yapabilecekmiyim.

ay yüzmeye gidebilsek çok güzel ama ben artık hiçbir havuza güvenemiyorum ya
çok arkadaşım havuzdan mikrop kaptı
o kadar temiz ve güvenilir yerler dediğimiz yerler de bile hasta oldular.
birda hamileyim kendim Allah korusun mikrop kaptığım gibi bebeğe de bişey olur diye korkuyorum. Ayol şöle zengün diiliz ki kendi villamız olsun bahçesi havuzlu orda yüzsek ohhhhh tertemiz sadece bize ait dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…