- Konu Sahibi EU3
-
- #5.361
Evet nurtencİm doĞru sÖylÜyo doktorun bİzİmkİsİ acemİlİk İŞte baŞta bende almamıŞtım rahat edemİyodum Şİmdİ sonra hamİle pantolonu felan aldım oh be ne rahatmıŞ sende sıkma bebeĞİ
günaydın kızlar sohbet koyu maşallah.
kız nurten şaşırdım sana.6 kilomu aldın gerçekten.ben daha hiç almadım.
sanırım 500 gr. aldım diyebilirim yada.ama göbeğim çıktı benimde.pantololonlarımı ilikleyemiyorum.görsen çok komik.kazağım yukarı kaysa görünecek benim düğme açık.
bu hafta bende hamile pantolonu alıp rahat etmek istiyorum.tayt giydim haftasonu,onunda göbeği sıkıyo yaa.
Nurtencİm maŞallah ya ben İlk ÜÇ ayda 8-9 kİlo vermİŞtİm sonradan almaya baŞladım Şİmdİde Çok hızlı alıyom valla 70 kİlo oldum bİle
nan kudret 70 kıloda bıseymı ben zaten suan 69 kıloyum :roflol:
nurten nereye bakcam kıyafetlere kız.lc waikikiye mi bakayım acaba.
gezmek de bi zor geliyo.hiç ayakta kalamıyorumki hemen belim ağrıyo,oturmak istiyorum.siz gezebiliyomusunuz.
iidr nurtenım senden nbr
ben yürüyüşe falan başlamadım.hava çok soğuk,akşam çok yorgun oluyorum.bide akşamları mide bulantım oluyo.dün akşam ilk defa çıkarttım sonunda.ne güzelmiş ama çıkartabilmek,nasıl rahatladım sonra yemeğimide yiyebildim bigüzel.
yaz gelincede iş çıkışı aynı yorgunluk olacak,nasıl yapcaz bilmiyom artık.ben egzersiz alan yapmak istiyorum.hatta yüzmeye gitmek bakalım yapabilecekmiyim.
kız kıdret burdasın yazsana arada aaaaklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?