- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi EU3
-
- #5.661
selam çıtırlarrr nasılsınızzzzz
öznurum nurtenim sevalim dejavucummm öpüyom hepinizii
ay gülere çok sevindim inşallah tutar ikizleriii önümüzdeki ayda kadrişimden gelicek güsel haberlerrr sonrada dejavuda sıraaa hadi bekliyozzz canlarr
tünaydııınnnnnnnnnnn bayanlar
hayırlı kandiller . Rabbim bu müberek günde hepimizin gönlüne göre versin
Kızlar kenzül arş duasını bu gecede okuyun
ben bu duanın hikmetine çok inanıyorum
ben kaydettim bilgisayara okudum sürekli ve o ay hamile olduğumu öğrendim. Çiğdemede söyledim oda kopyalayıp okuycam dedi ve oda şimdi hamile kıslar bu müberek gecede hepimiz birbirlimize dualar edelim. Rabbim hamile arkadaşlara sağlıklı sıhatli yavrularını bir nefesta kucaklarına almayı nasip etsin. Kadrişe , Gülere, Olcaya, Canana , İsime , Dejavuya Rabbim tez zanamda hayırlı evlatlar nasip etsin
öznur nerde öznuru bulun bana o olmazsaaa ben gelmem bu topikeee öznurummmmmmmmmmm
kaydirigubbakcemile3 canım ya sen sabah işim var bakamam deyince bizdee sana bişey yazmadıkk yoksa seni unuturmuyuz hiç kız zaten bu topikin sabit elemanı sensin sonra nurten ben dejavu seval kızlar arada geliyo
nan cıgdem ne arada gelmesı hergun burdayız anasını satayım beee :umursamaz: kızlar sız ıslerınızı aksatmayın yapın canlarım bız sızı unuturmuyuz hıc kolay gelsın hepınızeee
töbeee nannn bişey yazdım herkes bağardı banaa ohaoldumsmile yzmıyon nann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?