Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

şekerimm naberr dün yazmışsın ama ben bugün okuyabildim anca. Kursa gittim geldim ama nasıl kötüydüm başım bir yandan boğazlarım diğer yandan birde eve gelip yemek yaptım serildim valla koltuğa dizi izledim bitti hemen yattım.. Sabahta başımı kaldıramadım kociş kendi giyindi gitti. Sonra kalktımda bir duş aldım bişiler yedim şimdi iyiceyim ders çalşcam daha da bir bakayım dedim. İnşallah tutar valla ama inanıyorum ki tutacak Allah'ın izniyle... İnşallah fazla bekletmeden veririz o güzel haberleri bahar ayı bizim ayımız olsun kızlaarrr.. Peşpeşe de doğuralımm kaydirigubbakcemile3:teytey:

canımm kenzül arş duası ararsak var mıdır internette bende kopyalasam masa üstüne de okusam. Akşamda Allah izin verirse bir Yasin okucam hepinize de dualar edicem Rabbim bu mübarek kandil gününde hamile olanları bir avazda kurtarsın sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin, isteyenlerinde tez zamanda kucağını doldursun İnşallahh.... Hayırlara vesile olsun Kandil günümüz...

ben geldimmmm kız öznur sen işlere dalıp bizi unutursan böyle olur işte al sana bakimm klava:

öznur nerde öznuru bulun bana o olmazsaaa ben gelmem bu topikeee öznurummmmmmmmmmm

kaydirigubbakcemile3 canım ya sen sabah işim var bakamam deyince bizdee sana bişey yazmadıkk yoksa seni unuturmuyuz hiç kız zaten bu topikin sabit elemanı sensin sonra nurten ben dejavu seval kızlar arada geliyo

valla çok kızdırmış ozişii bak gelmiyooo... O gelmese bile biz selam vercez gelince görcek yoksa böyle alınır çokta alıngan arkadaşımız yahuuu kaydirigubbakcemile3n nesem gönlünü alırız elbett... bende valla sözde pazartesiye kadar gelemicektim ders çalışcaktım ama yok buraya uğramadan derse felan bakamıyom bak sizin yüzünüzden saat kaç oldu yine hadi ben kaçayım ders beni bekler sonra buraya kaldım diye yazmak istemeem öpüldünüüüzzz ...

nan cıgdem ne arada gelmesı hergun burdayız anasını satayım beee :umursamaz: kızlar sız ıslerınızı aksatmayın yapın canlarım bız sızı unuturmuyuz hıc kolay gelsın hepınızeee

nan cıgdem ne arada gelmesı hergun burdayız anasını satayım beee :umursamaz: kızlar sız ıslerınızı aksatmayın yapın canlarım bız sızı unuturmuyuz hıc kolay gelsın hepınızeee

kız seval senide yazdım işte sabitlere öbür kızlar arada geliyo dedimm bilge falan

töbeee nannn bişey yazdım herkes bağardı banaa ohaoldumsmile yzmıyon nann

kızlar son zamanlarda 7-24 şubesi seval yalnız hakkını yemiyelim minikkuşun opuyorumnanaktan

benim midem bulanıyo hep yaa.
ulen 8 haftalık oldum bişeyim yoktu sonra başladı bu bulantılar yaaa.
geç başladı geç mi gidecek acep.bi de sürekli çok afedersiniz
geğirti geliyo bana.size de oluyo mu.gazdan mı bulanıyoki midem benim.
bunun bi ilacı varmıdır dr.a sorayımmı yoksa böyle çekecezmi.

saka yaptık cıgdos yaa hakkımı yemeyın ama dımı ozı ben hep burdayım :)
ah cnm benı anlayın ıste bnm hala var bulantılarım bıde bu agızdakı tukuruk meslesı yokmu olucem olucem

nıe yazmıonuz nen asagıdasınz goruorum sızı kustunuzmu yoksa bana mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…