Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıs kudret klava: ilk okudum aşağıya zor indim okuya okuya dedim ne oldu kesin biri hamile hatta güler hamile sandın gözüme gözükmeee şakacı şirinnn

cnm sankı bırazcık daha ii gıbıyım ama su agızda tukuruk bırıkmesı yokmu hep tukurmek zorunda klaıorum yutunca mıdemı bulandırıoo cok nadır hamılelerde olurmus bu bol bol sıvı tuketmek lazım dıo bende acaip tuketıom zaten

sositososito sositososito sositososito hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt delikafadulden delikafadulden delikafadulden :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: a.s. :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:

kıs kudret klava: ilk okudum aşağıya zor indim okuya okuya dedim ne oldu kesin biri hamile hatta güler hamile sandın gözüme gözükmeee şakacı şirinnn

ZATEN TAHMİN ETMİŞTİM ÇİĞDOŞ KIZ NE YAPAYIM NURTEN KOCASINA YAPMIŞ YA BENDE SİZE YAPAYIM DEDİM :roflol: :roflol: :roflol: AMA MERAK ETME GÜLERİN HABERİNE ŞAKA YAPMAK KIZ VURMA KAFAMA ŞU OKLAVAYI :roflol: :roflol: :roflol:

BU ARADA BEN YıNE YALNIZIMMM KıMSE YOKMUUUUUUU BEN YALNIZMIYAMMMMM TIRSIYORUMM eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

Günaydınnnn
Hayırlı Cumalar kuzularrrrrrrrrr

başım ağrıyo yine kızlar.benim hamilleliğin en büyük yan etkisi de bu oldu.
iş yapmak çok zor okadar ağırki kafam.

nan delüüü otuurom ama nasıl oturuom gel bıde bana sor yatıom bunun basında bıleee :umursamaz:

selam kızlar hayırlı cumalarrrr nasıılsınız bakemmm elevitler folikler içildimiii

Folıkler ıÇıldı Şekerım ama dÜn unuttum galıba Şımdı aklıma gelıyo.zaten artık bırakacam ben yaaa.
Kız seval okadar mı kÖtÜsÜn bıŞeyler yıyebılıyomusun pekı aÇmısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…