Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anam nekı kız söle valla heyecandan ölecem bırı kesın hamıle dımı ay hadı catlatma adamıeyvahedigeldismile

Şoktayım kızlar yaaa ben hamıleyımmmmmmmmmmmm bu gÜn doktora gıttık ordada bebeĞı gÖrdÜkkk hamıleymıŞımmmmmmmmmm

KIZ NURTEN KOCASINA YAPMIŞ YA BUNU BENDE SıZE YAPAYIM DEDıM AYYY ÇOK KOMıK YAAA :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::sm_cool:

BAKSANA NASIL YAZDINIZ HEMEN MERAKTAN OHHH BE DEMEKKı TOPıĞı CANLI TUTMAK ıÇıN ARADA BÖYLE ŞAKALAR YAPMAK ıYı OLUYOYY :roflol:

yerım senın sakanııııı ama saka maka bı zamanlar bu haberlerı nasıl beklıoduk dımıı

AYYYYY KARNIM AĞRIDI GÜLMEKTEN ÇOK GICIĞIM DEĞıLMııııı :roflol::roflol::roflol:

bence bunu topiğin kalabalık oldugu zaman yapıcaktın sekerım burda bı tek benle cıgdem var ben sazanlık yapıp atladım işte :roflol:

Kız seval Öyle deme bak gÖr ılk okuyanlarda hemen dÜŞer ama bız yazdık artık Şımdı okuyan yok dıye kımse yazmadı kadın mılletı deĞılmıyız meraklıyız anacımmm ben olsam bende orta yerımden Çatlardım haber ne dıyeee

bence bunu topiğin kalabalık oldugu zaman yapıcaktın sekerım burda bı tek benle cıgdem var ben sazanlık yapıp atladım işte :roflol:

BENCEDE ŞEKERCİM KEŞKE AKŞAM YAPSAYDIM SABAHA MİLLET NASIL DÖKÜLÜYODU ÇİĞDEMDE GÖRMEMİŞTİR MERAK ETMEEE :lepi::roflol:

dımı ya nedır bu kadınların merakı böle offf bende valla hamıle haberı var sandıydım ıcım kıpır kıpır olduydu bırdennnn

kesın gormemıstır yoksa oda atlardı dımı benm gıbı ama bnm yerımde kım olsa atlardı yaaa :roflol:

YALANCININ EVı YANMIŞ KıMSE ıNANMAMIŞ DıYOLAR YA ARTIKIN BEN ÖNEMLı HABER VERMEYE KALKSAM ŞAKA SANARSINIZZZ :roflol:

HAYDı ıYı AKŞAMLAR MESAı BıTTı BEN KAÇIYORUM EVDEN GıRERıM AYYY ÇOK GÜLDÜM BU GÜN YAAA :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…