Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla cnm zayıfladım gıbı gelıo bana ama tartılmadım hıc :s aman gobusler buyusun ya ben ıstıom buyusun kocaman olsun :)

Kızlaaarrr napıyosunuz bakayım... ıiyi kaynatmışsınız yine.. Kız Kudret niye dalga geçiyosun bakıyım sen milletle hııı.... Ben ders çalışcam ama daha evde işler var yaaa bugün hiç çalışasım yok ama mecburum işte napıyım... Şu nisan bir geçse de rahatlasam gerçi final var sonra ama olsun.. Çok bunaldım arkidişler been... Birde kilo almaya başladım istiyordum kilo almak zaten ama göbeğimden alıyorum hemen göbiş çıkıyo birde hamile olunca ne olcak acaba... Neysee siz muhabbette devam edin bu arkadaşınızda evi toparlayıp ders çaışsın.. Bugünkü konum 19 sayfa çalış çalış bitmez ühüüü ühüüü(

valla cnm zayıfladım gıbı gelıo bana ama tartılmadım hıc :s aman gobusler buyusun ya ben ıstıom buyusun kocaman olsun :)

ya seval valla aslında bende hamile kaldığımda göbeğim hemen çıksıun isterim hamile olduğum belli olsun dimi amaa... Gerçi hemen de çıkarsa 9 aya kadar ne olur bilmem yarım dünya şeklinde gezeriz artık... kaydirigubbakcemile3

temel banka soymak suçundan yargılanıyormuş , son celsede hakim delil yetersizliğinden temelin tahliyesine karar vermiş . temel bunu duyunca çok sevinmiş ve bağırarak hakime ;
- uy cözünü sevdigumun hacim beyi , yani şimdi bu paralar penim oldu değil mu .....?

bugün nurtişin sesi çıkmıyo.topik fıkrasız kalmasın dimi :)

Temel bel ağrısı çekiyormuş. Bir gün bu ağrıya dayanamayıp doktora

Gitmeye karar vermiş. Doktor bel ağrıları için temele fitil vermiş ve bunu her gün anal yoldan al demiş.

Temel tamam diyerek evine dönmüş. Evde karısı Fadime sormuş;

"Doktor ne dedi Temel?"

-"Valla böyle bir şey verdi."

-"Eee ne yapacakmışsın bunu?"

-"Her gün anal yoldan alacakmışım."

-"O ne demek ki? "

-"Bilmiyorum"

-"Ben de bilmiyorum, doktoru arayıp öğrensene."

Temel doktoru aramış.

-"Doktor bey kusura bakmayın ben bunu ne yapacağımı anlayamadım"

Doktor: -"Anüsten alacaksınız beyefendi."

Temel tamam diyerekten telefonu kapatmış ve karısına dönüp;

-"Anüsten alacakmışım"

Fadime: -"O ne demek?"

-"Bilmiyorum"

-"E ben de bilmiyorum şunu adam gibi yarın doktora gidip öğrenelim."

Ertesi gün Temel doktorun odasına girer.

-"Doktor bey ben bunu ne yapacağımı gene anlamadım."

Doktor: -"Makattan alacaksınız."

Temel dışarı çıkıp tekrar anlamadığını Fadime’ye söyler.

Fadime sinirli bir şekilde:

-"Niye şunu adam gibi öğrenmiyorsun" der.

Temel cesaretini toplar doktorun odasına tekrar girer ve sorar:

-"Doktor bey cehaletime verin ben bunu gene anlayamadım."

Doktor:

-"Beyefendi kıçınıza sokun"

Temel dışarı çıkar, Fadime sorar:

-"Ne oldu Temel?"

-"Valla bilmiyorum ama doktor çok kızdı."

evet valla dejavu ölede ne bılım hamıle oldugum bellı olsun ısıtom söle gobegımı yaya yaya gezmek sıtıom ben hamıleyım der gıbı :roflol:

kız öznur iyi geldi fıkralar sevalimm aynen canımm bend e bakan anlasın istiyorumm hamişliğii
dejavuu çalış canım Allah zihin açıklığı versinn
kızlar ya derler ya cuma saati söylenmez ama ben çok kötüyüm neyim var bilmiyorum çok halsizim midem bulanıyo gibi tansiyonum düşüyı gibi elim ayağım tutmuyoo başım dönüyoo gibi hepsi çok şiddetli değil az az ama aynı anda ayy çok fenayım ya akşam olsada eve gitsem ayakta zor duruyomm bugünde ödeme günü çok işimm var

Temel kiralık ev arıyodu ve dursunun yanına gitti emlakçı olan dursun ona deniz kıyısında dubleks bir ev olduğunu söyledi tabi temelde kirasu ne kadardur dedi dursun 2 milyar deyince temel ahır ı varmı diye sodü bunun üzerine dursun öyle bir evde ahırın ne işi var tabi sinirlenen temel ha o 2 milyarı veren öküz nerde yatacak

Temel izinden dönen arkadaşına sormuş.....
-anlat bakayim memlekette neler olii.??
dursunek biişi yoktir.
-nasil yoktir?
dursun:sadece sizin kedi öldi.
-yapma yaavv?
dursun:hee öldi köpekden acık sonra öldi.
-köpekde mi öldi?
dursun:hee öldü sizin atın kemikleri boynuna takıldı öldi.
-atta mı öldi?
dursun:babanın cenazesini taşırken uçurumdan düşdi.
-babamda mı öldi?
dursun:ananın cenazesine dayanamadı öldi.
temel:uuyyyyy ocağım söndiiiiiii....

Temel ve Fadime uzun yillar nikahsiz yasamaktadir.Birgun Fadime "Temel bu is boyle olmuyor,evlenelim artik" demis.Temel gayet sakin"Bizi bu yastan sonra kim alir Fadimem"demis.:roflol:

canımm izin alma şansın yok mu masıl durcan öyle bütün gün.. İşte yapmazsın ki orda olmanın bir faydası olmaz yanii.. Patronlarında zaten hiç acıması yok ne olursa olsun kendi işleri yapılsında sen böyle sesini çıkarmazsan o da böyle nasıl olsa çalılıyor der. Senden başka kimse yok mu orarad seni idare edecek. kolonya felan sür ellerine burnuna çek ferahlarsın. Eve gider gitmezde hemen yat olur mu yorma kendini...

ahh canım maalesef benden başka kimse yok yerime bakacak patronlar çaycı çocuk satış elemamı başkada kimse yok işte az daha toparlıyım işleri kaçarım belki

ah cbnm ya cok or dımı calişmak bıde o haldeyken ben evde oldugum halde cok zor gecırıorum bıde calişsam ölurdum heralde allah kolaylık vercınn

KUDREEEEEEEEETTTTTTTTt
Allah iyiliğini versin emi kıs ban bile yedim yav heycanla okudum. :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…