- Konu Sahibi EU3
-
- #5.841
sedacım genişledim valla.nezaman başlıyo bu genişlemeler bilmediğimden
normalmi değil mi değerlendiremiyorum.kilo olarak 1 kilo aldım ama sadece.
ölçülerimi ise önceki halimi biliyorum.şu an kalçadan 3,belden 5 cm. artmış
vaziyetteyim.
akşam bıraktığım yerden devam ediyorum,
gelen olmamaış maşallah pek sahipsiz bıraktınız topiğimizi.
seval sana noldu kuzum sen bırakmazdın burayı yalnız.
çiğdemcim endişe etme çok var öle arkadaş topiklerde tanıdığım ama sen kendini yormayacaksın ilacını ihmal etme bi süre çalışmasan iyi olurdu bence keşke rapor felan alsaydın yatıp dinlenirdin iyi olurduuŞenizselamm kızlarrr nasılsınızz ben iyi sayılırım size bir iyi bir kötü haberim varr
sabah dr a gittim bebişin kalbi atıyo ama kesenin alt kısmında kanama olmuş iç kanama bu çoğalırsa düşük tehlikesi olabilir dedi işte ağar kaldırma yorulma stres kesinlikle yok dedi siz düşük deyince nasıl stres olmayayım dedim düşük şimdilik yok ama kanama çoğalırsa düşük tehlikesi olabilir dedi progestan verdş günde 3 kez ne dersiniz kızlarr yaa off ya şöyle şükür hamileyim diyemedim hep stres endişee Allahım yardım ett bebişimi bize bağışllaaaa
kıss delimisin 2 öksürükle bırakıp gitselerdi ben 1 ay önce kaybederdim heraldekızlar bende felekat öksürük başladı.. arada hapşuruyorumda...
bi sakıncası varmı acep ????... ay bu durumlar amma zormuş yahuuuu...
bu arada korkularım dahada arttı.. baksanıza.. durumum hiç aydınlık değill. bebişim benleyse bile bırakıp gidermi acep:uhm::gitme:
olabilir canımkıslar yaaaaaa
sol tarafıma kalçadan başlayarak aşşa kadar inen kramplar giriyo
kasılıp kalıyorum
kalçam feci sızlıyo kaç gündür ya
gebelikte bu kadar erken kramplar normalmidir ki ne
olabilir canım
magnezyum iç günde bi tane offf o ağrılar 5.aydan sonra hep oluyor
ben şu an geceleri uyuyamıyorum bilmiyorumkismile
selammmm kızlarrrrr nasılsınızz bakimmm ben bugün evdeyim kaytardımmm ohhh evde yayıldımm koltuğa aldım notbooku kucağıma bide kadın programı açimmm kızlar hava çok güsel camları açtım bu arada bizim ev haftaiçi çok güselmişş ya 17 aylık evliyim bu ikinci evdeki haftaiçi günüm 1.de hastaydım annem yanımdaydı anlamadım yatmaktan bugün evin tadını çıkarcam vallaa
ozimm görüşemiyozz kısss naber
bilgemm doğru diyon bende okudum dün zaten şimdilik çok az bir kanamaymış inşallah geçicekk
sevallll nerdesinn canımmm
gülerrrrrrrrrrrrrr kız hadi söyle sonucu çatlıycazz
nurtennnnnn bahçeni her yazdığında oyluyom canımm
kızlarrrr mürvet gelmişşşş msj yazmış bugün bana çok sevindimmm valla
bu arada folikler elevitler progestanlar içildimii bakimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?