Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ya benim bebiş kışa girerken olucakya (inşallah Rabbimin izniyle ) anammm anamm herkesin elinde yumak örüyor kayınvalidem görümcemin annesi akraba kadınlar komşularr yıkılıyoo bebişim yünler içinde büyüycekk valla annecimmde çok güsel örgü örürdü yeğenlerim doğunca onlara ördü banada 2 takım yelek hırka şapka patik ördü biri beyz biri pembe dedi ilerde gözüm görmez elim tutmaz örüp kaldıralım kenara iyikide örmüşş Allah razı olsun şimdi gözler görmüyoo çok üzülürdü valla bende öyleee

ne örüyon kısss nurtennn

of sorma heves edip banyoya sakal ipten paspas başladım
kocaman oldu krem ipim bitti
şimdi ip almayada çıkamadım ölece bekliyo
mayısta banyoyu kırdırıp daha güzel yaptırmayı düşünüyoruz ama daha paspasım bitmediiiiiiiii
şimdi zaten yapamam aöf sınavı yaklaştı akşam ders çalışıyorum 7 tane dersim var
anca sınavdan sonra

kızlar bişi sorucam.
cep telefonuyla haşır neşirliğiniz eskisi gibi devammı yoksa artık fazla konuşmayı kestinizmi.
ben fazla konuşmak istemiyorum kendimden uzağa koyuyorum hep.
kayınvalidemle 1 haftadır hiç konuşmamışız şimdi aradı bisürü sitem ediyo.
istemiyom ben habire ceple konuşmak yaaa.

nurten o ne kızz sakal ip falan resim çekip göndersene bana kıss bende yapıyım klozet taıkımı seriyom ama duşakabinin önü boş kalıyoo bende ayak havlusu seriyom oraya örürüm kolaysa takıma uygun renkten

ay canım ya
sorma aynen benimde şimdiden dolduuuuuu
kayınvaldem bisürü şey ördü
şimdi cinsiyeti bekliyo
belli olsun da doldurcam diyo
annemde öyle doldurdu şimdiden
ablam habire hadi nurten öğrende ip alcam diyo

ozim banda herkes konuşma diyor bide ben çantada duymuyom diye hep ceketimin yada pant cebinde taşıyordum tam karnımın hizasıı artık çantaya atıyommm mikrodalga fırında öyle çok radyosyon varmış onuda kullanmıyorum artık

hemen hemen bunun aynısı modeli örgümün çiğdemcim
benim banyom pembe renk
ben de paspası ortası krem kenarları ve çiçeklerini pembe yapıyorum

ya öznurcum bilmiyorum ki ne yapsak
herşey zararlı ona bakarsak yaaaaaaaaaa
ben artık Allah esirgesin diyorum
bilgisayar başındayız akşama kadar
bilgisayar telefondan daha zararlı diye biliyorum ben

hadiiii canımmm kız nurten değil ben bunu örmek kıs kıyıp üstüne basamam anam nan karııı nasıl örüyon bunuuu maşallahhh

bilgisayar telefon gibi değilki nurten.telefon uzak bi yerden dalga seçmeye çalışıyo.
bilgisayarın sadece ekranı çok az yayıyo yani zararlı derecede değil.

hadiiii canımmm kız nurten değil ben bunu örmek kıs kıyıp üstüne basamam anam nan karııı nasıl örüyon bunuuu maşallahhh

dur biyerlerimi kaşıyımda nazar değmesin dimi :roflol: :roflol:

o bitsinde papatya şeklinde olandan birda kapı girişine örmek istiyorum
benim eve giriş çok büyük 6 metre uzunluğunda var nerdeyse
yollukarl kısa geliyo
bende kapı girişi çok boş diye orayada örmek istiyorum

kız nurtenn valla bayıdımm şişlemi örülüyoo kız yapılışları varmıı bunların ayy keşke yapabilsem içim gitti valla

kız nurtenn valla bayıdımm şişlemi örülüyoo kız yapılışları varmıı bunların ayy keşke yapabilsem içim gitti valla

zeminini şişle örüyorum canım ama çiçekleri kalın tığla yapıcam
şiçle tam yuvarlak yapamam çünkü ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…