Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben size şimdi bişeyler daha gönderim de bi görün ayol
hepsinden istiyorum bebişimeeeeeeeeeeeeeee

göndre kısss bu arada çiçekleri tıpla yapıp paspasamı dikiyonn

evet canım tığla yapıp alt zeminine dikiliyo

ben şu altın yastıklarına ve gelen misafirlerin hediyelerini koyması için yapılan sepetlere bayıldıımmmmmmmm

şu şeker ağacından muhakkak yaptırıcam Allah kısmet ederse

kıslar ben şimdi yemeğe gidiyorum
hoşçakalııınnnnnnn

sedacım sen öznurun 1 kilosuna fazla mı diyooonnnnnn
ben 11 haftalıkken 6 kilo almıştım yawwwwww
şimdi de 7 kilocuk aldım dahaaaaaa :roflol:
hedefim minik bi fil yavrusu kadar olabilmek :roflol:

ayy ne diosun Nurtiş seeen son aylarda daha da fazla alca biliyon dimi... Kaç haftalıksın şimdi sen yaa... Ben Ozişi daha az biliyordum haftasını ondan çok dedim daha hamileyim dediği gün dün gibi bana yaa... 3. ayının içindeymiş galiba o zaman Ozi de 12 haftasında olduğuna göre... Kızım sedyeye sığmıcan yaa doğum yaparkene... Nesem bebekte kilo alsın ama annesi tosun gibi olsun... Sağlıklı doğsunda İnşallah gider o kilolar...

Nurtişş süperlermişş kız bunlarr şeker ağacıda kapı süsleri de süperr... Artık ben hamile kalayım sizden tavsiye alırım ben Eminöüne gitmeyi düşünüyorum çok güzel şeyler oluyormuş orda da...

ana kızzz onları nasıl yepcennn

kıs yok onları hazır alcem
bende o kadar marifet ne gezeeerrrrrrrrrrrr
ama baya bir pahalılar yaaaaaaaa
bi kapı süsü beğendim 89 lira dediler

ben hayatım boyunca hiç kilo alabilmiş biri diildim sedacım ya
bizim ailede de fazla kilo yok
yani çabuk veririm diye aldırmıyorum kiloya
tabi inşallah bende ters tepmez.

ben istanbula gidemiyorum gidebilsem eminönünde dediğin gibi vardır bisürüü boshayallersmile
ama şimdiden karnım kocaman 4. ayın içindeyim iznimde yok işyerimde

canlarım cananlarım aylardır sizden ayrı kaldım anemm nasıl özlemişim burnum sızladı vallamafoldumben nasılsınız kızlarr

mürvetcim canım
ay çok sevindim seni gördüğüme
hoşgeldin canım benim

tatlım benım bende sızı gordugume cok mutluyum cok ozlemısım sızlerı guzelım yaa

canım benım yaa ben msn kullanmıyorum bu arada yenı adresımı sana verdım ordan da maılleselım guzelım

canım benım yaa ben msn kullanmıyorum bu arada yenı adresımı sana verdım ordan da maılleselım guzelım

bende msn kullanmıyorum işyerimde kaldırdım evde var sadece

eeeeee napıyosun canım görüşmeyeli

ne yapayım tatlım işi gücü değişitrdim işde ben şimdi özel bi hastahanede kbb bölümün asistanlığını yapıyorum hayatımı düzene sokmaya çalışıyorum bir yandan da aslında buraya çok defa gelmek istedim ama ama hangi sıfatla burda olcam ki artık çift çizgi görmek gibi bi umudum kalmadı benimm ne zamanda olur olurmu belli değil....

aaaa lütfen ama niye böyle düşünüyosun
arkadaşımızsın sen bizim hangi sıfat diye bişey olurmu hiç
böyle düşünürsen çok kırılırım ama hem burası geyik yerimiz biiz bol bol geyik yapıyoz burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…