sedacım sen öznurun 1 kilosuna fazla mı diyooonnnnnn
ben 11 haftalıkken 6 kilo almıştım yawwwwww
şimdi de 7 kilocuk aldım dahaaaaaa :roflol:
hedefim minik bi fil yavrusu kadar olabilmek :roflol:
ana kızzz onları nasıl yepcennn
ayy ne diosun Nurtiş seeen son aylarda daha da fazla alca biliyon dimi... Kaç haftalıksın şimdi sen yaa... Ben Ozişi daha az biliyordum haftasını ondan çok dedim daha hamileyim dediği gün dün gibi bana yaa... 3. ayının içindeymiş galiba o zaman Ozi de 12 haftasında olduğuna göre... Kızım sedyeye sığmıcan yaa doğum yaparkene... Nesem bebekte kilo alsın ama annesi tosun gibi olsun... Sağlıklı doğsunda İnşallah gider o kilolar...
Nurtişş süperlermişş kız bunlarr şeker ağacıda kapı süsleri de süperr... Artık ben hamile kalayım sizden tavsiye alırım ben Eminöüne gitmeyi düşünüyorum çok güzel şeyler oluyormuş orda da...
canım benım yaa ben msn kullanmıyorum bu arada yenı adresımı sana verdım ordan da maılleselım guzelım
ne yapayım tatlım işi gücü değişitrdim işde ben şimdi özel bi hastahanede kbb bölümün asistanlığını yapıyorum hayatımı düzene sokmaya çalışıyorum bir yandan da aslında buraya çok defa gelmek istedim ama ama hangi sıfatla burda olcam ki artık çift çizgi görmek gibi bi umudum kalmadı benimm ne zamanda olur olurmu belli değil....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?