Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yeni işinde hayırlı olsun canım
işinden çok memnundun bildiğim kadarıyla ama herşeyde bi hayır vardır

ay dur kıs aramıza gelmenin şerefine bi halay kurim de kıslarda oyunun kokusunu alıp gelirler

ohhhhhhh yandaaaaannnnn

sositososito sositososito sositososito sositososito :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

evet canım ısımı sevıyordum ama sımdı yasadıgım yerle arasında cok mesafe var gıdıp gelmelercok uzun suruyordu canım o yuzden buraya basladım evımede yakın hem gıdıp gelıyorum tatlım ya sıfat derken ne bılıyım kendımı bı garığ hıssedıyorum bır cogunuz hamıs yada hala umudu var benım bu konudakı tum umutlarım yıkıldı maalesef ve buraya geldıgımde eskıyıde hatırlıyorum maalesef umutlku bekleyıslerımı cabalarımı emeklerımı o yzudende ıkılemde kalıyorum dıye gelmıyordum

canım benım sen cok halay cekme bakıyım meleğine dikkat et şöle otur kenera ben çekerim sen izlersin :))):teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

canım benim ya anlıyorum seni ama eminim burda kafan dağılacak.
Hem hep böyle olmıcak ki daha çok gençsin Rabbim sanada tatıracak annelik duygusunu inşallah. Rabbim hayırlı insanlarla karşılştırsın senide çifter çifter bebişin olsun inşallahhh

canım benım sen cok halay cekme bakıyım meleğine dikkat et şöle otur kenera ben çekerim sen izlersin :))):teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

kıs çok şükür riskli dönemleri atlattık teyzesi
kocamaaan olduk artık bebişte bende :)
yavaştan yavaştan çekerim ayol senin içinnn

ay delü karıların hiçbiride yok bugün gördün müüüü
ne güzel kutlama yapcektik ama kayıplarr

canım benım olsun :) gelırler onlarda arada ugrarım ben aranıza siz hiç meraklanmayın bu arada ben sana ozzelden tel atayımda tellesırızde ksuum benım kopukluk olmasın bole aramızda

tamam canım senin no bende vardı deşitirmediysen numaranı canım

bende alamıyorum hiç boyum kısa gerçi ama boyuma göre yine de zayıfım dedimya 34 bedeni alıp küçültüyorum düşün yanii.. Hamilelik vesile olsunda kilo alayım diyorum yiyince alıyorum aslında kilo ama ihmal ediyorum işte bu aralarda derste çallışıyorum ya öğlenleri geçiştiriyorum ufak şeylerle. Bak mesela sabah kahvaltı yaptım ortalığı toğladım eşim dolma istedi yaprak sardım daha ocağa yeni koydum hemen bişiler atıştırıp derse koyulcam yine.. Valla bir kapı süsüne de o kadar para çokmuş çok güzel ama aynıları Eminönünde çok daha ucuz hem bebek şekerleri de malzemesini topğtan alıp kendin yapıyorsun hazır alsan bile uygun oluyor ben İstanbulluyum annemler orada. Ama sen çabuk şiştin karnın çıktı hemen zor olur senin için en iyisi netten bakıp sipariş vermek.. Yarın bende dr gitcem yaa yumurtlarıma bakcak yumurtlama günüm ya.. İnşallah birşey çıkmaz.. Bir daha ki ayda başlıyoruz İnşallah çalışmalara sınavdan hemen sonra... İnşallah kıs zamadan bende aranıza katılırım hamiş olaraktan.. Bu arada Gülerden ses çıkmadı... bilmiyorumkismile

bebek şekerini bende kendim hazırlamayı düşünüyorum
benimde annemler istanbuldaannem doğuma gelicek istesem o bile alır getiri bana ama şimdi benim kötü bi huyum var bişey alcağım zaman kimseye güvenemem illa kandim beğenip görüp alcam. yoksa annecim seve seve alır toruncuğuna

selam kızlar hepinizi çok seviyorum özlüyorum hep aklımda ve dualarımdasınız....
gülerimden haberiniz var mı?

mürvetim canım benimm aşkolsun hangi sıfatlamı ARKADAŞIMIZ sıfatıyla canımm geliceksin yanımıza hem zaten çift çizgi topiki kitlendi burası geyik bölümü bizde herşeyden konuşabiliyoruz daha iyi yani

bende katılayımm :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: ohh mürvetim gelmişş :teytey: :teytey: hoşgelmişşş hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

selam kızlar hepinizi çok seviyorum özlüyorum hep aklımda ve dualarımdasınız....
gülerimden haberiniz var mı?
nilümde gelmişş hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt vallahi bugün sana yine yazacaktım fırça atacaktım gelmişsinn zemuszemus zemuszemus zemuszemus oynıyım barii

gülerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ne ettin kızzzz yazsanaaa çatladık burdaaaaaaaaaaaheeeeeeeee

kızlarrrr mürvet sanada söylüyomm kadriş ve nurtennn bahçivanların yeni çifliklisi çıkmışş hemen 2 servere üye olun kısss komşu falan oluruzzzz çok güsele benziyoo bahçivanlara benziyo hem kolayy

bu arada nilüferde gelmiş bizde seni çok özledik bebişim nerelerdesin niye terkettin bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…